Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700005 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Lerua07

Fratilor Biserica nu face evaziune fiscala ptr ca nu are de ce.
 Ea pur si simplu este SCUTITA prin lege de la plata de impozite si taxe. X-( .
In schimb reprezentantii ei fura de sting si slugaresc la politicieni !  :(
Si sa nu confundam putinii preoti adevarati, cu har , bun simt si modesti cu.... popii care au o singura credinta : banul , si care au facut din Biserica cea mai profitabila afacere si un instrument de manipulare politica.
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

The following users thanked this post: sxtelu, Laurentiu, miaunica

Offline dan_wolf

"un om" = jante.otel
"noi" = cei de pe forum care au ridicat obiectii asupra evaziunii fiscale facuta de "un om".

Sper sa se fi clarificat probleme.

Da, citisem postul tau "gramada" si am inteles gresit. Am crezut ca faci referire la Batman din Constanta  :D
  • Suzuki Vitara '16, Passion Allgrip

Offline Laurentiu

...Biserica ... este SCUTITA prin lege de la plata de impozite si taxe.
  :-O Exista o astfel de lege? Institutia respectiva nu activeaza in Romania? Este exceptia de la regula? Popii  nu-si platesc impozitul pe case si masini? Au alt statut in tara asta?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Laurentiu

Un trai si-o viata ... indestulata. "„Conform noului Cod fiscal, începând cu anul 2016 cultele religioase nu vor mai fi impozitate nici pentru veniturile obţinute din vânzarea sau orice altă formă de cedare sau înstrăinare a activelor coporale cum ar fi terenuri, clădiri, maşini şi altele chiar dacă acestea au fost folosite în cadrul activităţilor economice”, a explicat pentru gândul Eugenia Ion, tax manager la Contexpert Consulting."
http://www.evz.ro/biserica-scutita-de-impozite-si-in-noul-cod-fiscal.html
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Online Catalln

Daca Statul Roman ar face pentru cetatenii lui, cel putin atat cat a facut Biserica Ortodoxa Romana, proportional cu veniturile realizate, ne-ar fi mult mai bine ca natie.
Primele scoli, spitale, tipografii au fost infiintate de Biserica Ortodoxa Romana pe langa biserici si manastiri.
Faptul ca azi suntem / inca suntem un popor, o tara, un mare merit il are si Biserica Ortodoxa.
Daca am cerceta putin istoria, am observa ca istoria Romaniei se impleteste cu istoria Bisericii Ortodoxe Romane, inclusiv cu acel episod in care s-a facut secularizarea, bunurile (averea cum le place carcotasilor) fiind insusite de stat, pentru ca statul la vremea aceea era tanar, in formare si nu avea cu ce, bonerii ca de obiceii si-au urmat propriile interese si nu au renuntat la avreile lor in favoarea statului, astfel baza materiala a Statului Roman a avut la bază bunurile confiscate de la Biserica Ortodoxa, angajandu-se totodata sa sustina Biserica Ortodoxa Romana (salarii pentru preoti, scutiri de taxe etc.).
Bunurile din proprietatea Bisericii Ortodoxe au aparut de-a lungul timpului, de la domnitori, diversi boieri, familii instarite care au inteles acest lucru si l-au sprjinit, utilizat pentru tara, nu pentru nevoile proprii personale.
Adevarat ca padure fara uscaturi nu este, dar a nu se confunda „acele exceptii” cu intreaga Biserica Ortodoxa, implicit cu invatatura crestina ortodoxa.
Este o vorba din batrani ”fa ce spune „popa” nu fa ce face „popa” ”.
Biserica Ortodoxa Romana nu inseamna doar clerici, ci si enoriasi (din diverse categorii sociale de la taranul de rand fara scoala pana la mari personalitati, în adevaratul sens al cuvantului, din diferite domenii).
Nu tin partea acelor exceptii, care pateaza imaginea/perceptia Bisericii Ortodoxe Romane, dar trebuie sa se spuna raspicat ca NU institutia este „buba” ci acele „exceptii”.
Nu toti profesorii, medicii, politistii, judecatorii, procurorii etc. sunt lichele, sunt corupti, dar din pacate modul in care se scoate in fata doar partea negativa, deh asta face audienta, induce o imagine total eronata asupra diverselor categorii sociale, institutii etc.
Daca e sa mergem pe logica de lemn, de pana acum, inseamna ca toti romanii suntem lichele, hoti, corupti, curve cu 2 fete, ce e mai rau pe fata pamantului, adica un neam/popor fara de Dumnezeu.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline jante.otel

"un om" = jante.otel
"noi" = cei de pe forum care au ridicat obiectii asupra evaziunii fiscale facuta de "un om".

Sper sa se fi clarificat probleme.

Asta adevarata evaziune, nu gainareala facuta de jante.otel...

Ei, chiar ca nu ma asteptam ca subiectul "evaziune comisa de jante.otel" sa fie si pe alte topicuri!...
Mi-era cam teama de cand s-o sparge buba cu evaziunea si sincer sa fiu nici eu nu prea sunt de acord cu genul asta de practica. Ce n-am acceptat au fost suspiciunile asupra calitatii produselor mele. Nu mi-as fi permis sa le vand cu plata dupa livrare (transfer bancar) daca eu insumi aveam vreun dubiu asupra calitatii lor, sau daca m-as fi gandit o secunda sa fraieresc pe careva.
Sa vedem cum scap acum de inca 4 seturi pe cale la mai am la pastrare...
Cu evaziune?

• S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline aleksanders

ataseaza si factura cu care le-ai cumparat si sterge cu negru date ce nu vrei sa apara - asa omu are garantia unui produs conform - bafta
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: Laurentiu

Offline bogdanzarnescu

O idee bună. Ștergi datele personale și sumele, pui și o fotografie cu stantele alea de pe jante, liniște și pace. Nu trebuie închisă prăvălia, doar gura celor care se îndoiesc de calitate

Părerea mea
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline rexkrokiDAU

Cu factura sau fara, cu evaziune sau fara am rugamintea ca postarile in care se face reclama directa sau indirecta la produsele vandute de @jante.otel sa apara doar la sectiunea bursa.
Daca acest aspect era tratat de la inceput cu mai multa responsabilitate si moderatorii aplicau prevederile regulamentului nu ajungeam la aceste discutii inutile si toata lumea era multumita, atat cumparatorii cat si vanzatorul.

Offline enicky

..... Nu mi-as fi permis sa le vand cu plata dupa livrare (transfer bancar) daca eu insumi aveam vreun dubiu asupra calitatii lor, sau daca m-as fi gandit o secunda sa fraieresc pe careva.
Sa vedem cum scap acum de inca 4 seturi pe cale la mai am la pastrare...
             N-am nicio indoiala asupra sinceritatii spuselor tale !
     Interesant mi s-a parut faptul ca, cel putin de un an de cand am eu Vitara, ai dat la mai multi jante, si doar unul sau doi(daca nu gresesc) a intervenit si a spus ca a fost f. multumit de serviciile tale. Dar noi asa suntem, cand ne-am vazut cu sacii in caruta, nu ne mai intereseaza. Sau sunt si multi "colegi" efemeri, adica intra pe forum sa-si rezolve o problema, face "valuri" cateva zile si apoi, gata, nu mai auzi de el. De altfel, cred ca pe topicul respectiv sunt postari ale celor pe care i-ai servit.

Corecta observatia lui @rex, daca tot avem un regulament, sa-l respectam !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip