Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700012 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Lerua07

Oau.... ce de popime , si ce de gura casca (toti... moaste in devenire) !!! Daca toti popii, calugarii, calugarite, tarcovnici, dascali si alti "lucratori" din biserici si manastiri ar fi pusi la munca cred ca PIB-ul tarii ar creste cu cel putin 2% !
Uitati-va la video ca.... merita ! Am ajuns tara moastelor si a pupatorilor de moaste.  #:-S
http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/bucurestiul-este-capitala-moastelor-593760
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline Laurentiu

Daca toti popii, calugarii, calugarite, tarcovnici, dascali si alti "lucratori" din biserici si manastiri ar fi pusi la munca cred ca PIB-ul tarii ar creste cu cel putin 2% !
Ar creste si cu mai mult daca institutia n-ar mai face evaziune fiscala.

P.S. Si noi ne luam de un om ce nu face altceva decit sa-si cistige piinea si poate sa-si intretina familia.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ariciul

Na ca radea Cosmin de mine! Acu e randul lui la moaste! Dar sunt convins ca el are pe unde ocoli nu ca mine! Eu pentru prima data de cand am luat masina am depasit 9% real dupa calculul la realimentare! Sunt convins ca luna octombrie e cea mai banoasa pentru benzinariile din Iasi!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline Cosmin09

Eu nu stau in Bucuresti si deci, nu ma lovesc de aglomeratia urbana decat pe o distanta de max 200-300 de m cat intru in oras ca sa ajung la serviciu. Si in niciun caz nu am drum prin zona Patriarhiei.

Si nici nu sunt bisericos si nici nu cred in prostia asta cu moaste :P (scuze daca deranjez pe cineva  :pardon:).
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline ariciul

Ah, eram aproape sigur ca scapi usor!
Ei si tu acuma, parca ce pierzi daca pupi moastele/icoanele? O gripa acolo ceva? Las ca-i buna ca te(ne) mai intareste!  :D
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline migabi

..sau o gonoree msra.
SX4 SE m16a awd 2011

Offline dan_wolf

P.S. Si noi ne luam de un om ce nu face altceva decit sa-si cistige piinea si poate sa-si intretina familia.

Defineste te rog "un om" si "noi".
  • Suzuki Vitara '16, Passion Allgrip

Offline Laurentiu

Defineste te rog "un om" si "noi".
"un om" = jante.otel
"noi" = cei de pe forum care au ridicat obiectii asupra evaziunii fiscale facuta de "un om".

Sper sa se fi clarificat probleme.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline enicky

Ar creste si cu mai mult daca institutia n-ar mai face evaziune fiscala.
              Evaziunea fiscala e modul de existenta al institutiei respective. Ba mai cere si "ajutoare" pe la primarii, guvern si de ce nu, enoriasi.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: berila_mz

Offline Laurentiu

Evaziunea fiscala e modul de existenta ...
... pe linga salariile de la bugetul de stat.
  • Suzuki SX4