0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
...Modificari ale suspensiilor. Cauciucuri neomologate. Chiptuning neomologat...
Am vrut doar sa subliniez faptul ca.... a circula cu masini nesigure sau a depasi viteza legala este mai putin ilegal decat a lua spaga? Modificari ale suspensiilor. Cauciucuri neomologate. Becuri xenon.... pe masini de strada. Folii. Chiptuning neomologat. ...... comunitatea il va pune la punct pe cel care declara nonsalant ca a mers cu 150km/h (sau mai mult) pe autostrada..... pe primul care si-a inaltat masina si a dus masina la RAR pentru omologare.....sa ne arate platforma pe care suie Suzuki-ul modificat ca sa il duca in afara drumurilor publice,
"Tata, Mama si copii" este fanatism religios.
Fara a crede ca fac misto de ce ai scris, explica te rog despre suspensii, cauciucuri si chip. Multumesc.
Cu tot respectul, eu inteleg ca ti-a scapat putin subiectul si-acum vrei sa te "incadrezi", dar daca astea enuntate de tine ar fi ultimile ilegalitati de rezolvat din aceasta tara, eu as fi cel mai fericit ! Inainte de a se "rezolva" aceste "probleme", ar trebui sa fim siguri ca toate vehiculele in circulatie au RCA si ITP la zi si sa scapam de "limuzinele" cu nr. de Bulgaria.
... trebuie supuse omologării şi modificării CIV...
Vezi, exact asta e problema, hai sa inchidem ochii la astea ca sunt altele mai rele.....
Asta am inteles(citatul), mai departe nu prea stiu unde bati(sunt obosit la ora asta), evident ca nu trebuiesc nici astea neglijate, dar sa vedem prioritatile, iar "organul" nu-l vede pe sofer ca vorbeste la tel., ca parcheaza pe trecere, ca intoarce pe continua, ca parcheaza la dublaj, ca trece prin statia de tramvai, si vrei sa ma prinda pe mine ca merg cu 150/h sau ca mi-am pus folie. Macar de-ar face-o ! Haide bre.....
... "organul" nu-l vede pe sofer ca ... parcheaza la dublaj...
...sa aplice legea la sange...