Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699983 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ocoleanui

Pff ce inventivi pot fi acesti  oameni !!!! :-O
« Ultima Modificare: 14.Oct.2016, 05:22:20 p.m. de ocoleanui »
  • S Cross motor 1,0 an 2018+Swift motor 1,2 an 2021

Offline edy70

"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline Lerua07

Toate bune si frumoase in Platforma "Romania 100" a d-lui Ciolos  :good: , dar, ptr ca la noi clasa politica nu s-a reformat deloc  :baston:  ca sa poata accepta aceste principii de bun simt, ma tem ca vor mai trece inca vreo 20 de ani pana sa fie posibila implementarea unei astfel de platforme de guvernare !  :(
http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/premierul-a-lansat-platforma-ciolos-590286
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline rexkrokiDAU

^  drept dovada:

ca tot era vorba pe alt topic despre mentalitatea paguboasa de a inchide ochii la micile gainarii...  uite unde se ajunge, sa ne tina lectii de moralitate un condamnat in justitie...

:mester:   :-t

Dragnea: Platforma lui Cioloş e o listă de iluzii. Documentul e plagiat

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că platforma lansată de premierul Dacian Cioloş este doar „o listă de iluzii”, care nu prevede soluţii pentru problemele românilor, iar titlul şi ideile sunt „plagiate” dintr-un document şi concept al Guvernului Ponta din anul 2014, scrie News.ro.

„Am citit documentul ăla. În opinia mea, este o listă de iluzii. M-aş fi aşteptat să iasă un astfel de document de la un ONG respectabil, nu de la un guvern care este în funcţiune. Dincolo de asta, ei vorbesc, ca de obicei folosesc vorbe mesteşugite. Este o mare diferenţă între ceea ce spun şi ceea ce fac. Eu am în continuare nişte întrebări: de ce nu ieftinesc preţul la medicamente, de ce trebuie să plătească statul român 11 milioane de euro pentru Cuminţenia pământului, de ce a trebuit România să piardă miliarde de lei pentru că nu s-au absorbit fonduri europene şi de ce ei văd inundaţiile de la TV şi când oamenii se chinuie să scoată alţi oameni din ape ei fac tot felul de recepţii pe la Palatul Victoria?”, a spus Dragnea.

Offline Lerua07

Dragnea a uitat sa spuna si ca ei au "vandut" iluzii romanilor timp de 26 de ani !  :baston:   >:)

Offline saureign

• S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

Offline enicky

Citat din Lerua07
 "Concluzia : ne invartim (discutam) intr-un cerc vicios din care nu stiu cum dracu si...  daca, vom iesi vreodata !"

Cred ca nu mai e cazul sa poluam topicul "Re: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope... "  cu discutii legate de evaziune fiscala, etc.

Legat de cercul vicios de care pe buna dreptate face vorbire @Lerua 07, voiam sa spun ca este de fapt si o mostenire a regimului comunist, in care fiecare se "descurca" cum putea,  "facea rost" de carne, de parfum, tigari si de multe altele "pe sub mana", si era f. fericit cand ii reusea. Aceasta "mostenire" inca se perpetueaza, mai ales ca e si favorizata de mai multi factori de conjuctura : lipsa de control a autoritatilor, lipsa de respect fata de lege, si nu in ultimul rand, saracia. Amintiti-va numai de perioada de "succes" a vazarilor de casetofoane auto furate, de oglinzi retrovizoare, roti de rezerva. Cine incuraja situatia repectiva?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Lerua07

Enicy eu nu am mentionat intentionat mostenirea comunista. Totusi au trect 26 de ani si cred ca acum acest motiv e mai mult o scuza lamentabila decat o cauza obiectiva. Cei care inainte de 89' "faceau rost" cum puteau de ce aveau nevoie sunt tot mai putini si mai batrani. Iar azi, majoritatea dintre cei care afac evaziune aveau cel mult 8-10 ani in 89' si nu au avut timp sa fie contaminati de "viata in comunism". Mai iute sunt contaminati de atitudinea de "smecheras" care este la mare moda si cool in ziua de azi !  :(
In alta ordine de idei nu sunt de acord nici cu ce a spus unul dintre colegi "daca e sarac de ce si-a luat masina?" .
Orice om, cate de sarman ar fi, isi doreste (si are dreptul la) un trai mai bun ceea ce include si o masina. Mai cu seama in ziua de azi cand masina nu mai este un lux ci o necesitate, si cand exista si varianta unei masini SH ptr orice buzunar.
 Ideea este sa te intinzi cat te tine plapuma - sa investesti intr-o masina atat cat sa-ti ramana si de intretinerea ei. Iar cine isi permite sa dea 12-20 K euroi pe o masina noua nu are nici o scuza sa se bucure la 200-300 lei economisiti daca asta inseamna compromis de la principii si atitudine civica.

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline enicky

Enicy eu nu am mentionat intentionat mostenirea comunista. Totusi au trect 26 de ani si cred ca acum acest motiv e mai mult o scuza lamentabila decat o cauza obiectiva.
            E perfect adevarat ce spui, de acord cu tine, dar : inca niste tovarasi cu epoleti mai primesc spaga(daca ai incalcat legea circulatiei), inca niste tovarasi si tovarase in halate albe si ei primesc, si mai sunt daca mai caut. Tot mosteniri sunt, iar cei 26 de ani cred ca sunt insuficienti, asa se pare.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip