Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699954 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
As you wish. De-a lungul vremii am incercat sa adaug si conotatii pozitive acestui topic, in sensul ca nu este  >:) asa de negru precum pare.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline hugbear

Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Laurentiu

Sper sa nu fie contestat.

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline shpeedy

Cateodata am impresia ca te hranesti cu stari conflictuale...  :-?

De ce zic asta? S-a scris despre Beligan in topicul de Valori... - un topic unde ai fi avut sansa sa continui sa vorbesti despre el, fara a ridica mingi la fileu.

In aceste momente, bunul simt ma indeamna spre a aprecia mai mult actorul Beligan si mai putin omul Beligan, asa ca o sa ma opresc aici...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: enicky

Offline Laurentiu

bunul simt ma indeamna spre a aprecia mai mult actorul Beligan si mai putin omul Beligan
Al meu bun simt, nu ma lasa sa despart in apreciere omul de profesie.
... o sa ma opresc aici...
Ai luat o decizie foarte buna.  :good:
« Ultima Modificare: 21.Iul.2016, 06:33:08 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4

Offline rexkrokiDAU

Offline Laurentiu

« Ultima Modificare: 21.Iul.2016, 10:55:33 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4

Offline miaunica

...eu as spune sa comenteze cel care a facut mai mult decat Beligan...eu una, ma incarcam pozitiv in salile de teatru... despre morti numai de bine...
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline enicky

...eu as spune ... despre morti numai de bine...
             Corect ! Si la urma-urmei, nimeni nu-i perfect ! Nicio personalitate culturala, literara,  politica etc., n-a avut o viata privata perfecta, pe masura activitatii profesionale. Noi, contemporanii sau urmasii lui, apreciem numai activitatea lui, lucrarile, invetiile, etc. prin care s-a facut cunoscut si apreciat  in domeniul unde si-a adus el contributia. De obicei, istoria asta pastreaza si pune in evidenta, celelalte(viata personala, conceptiile) se trec cu vederea , se uita.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip