Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699951 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Intr-un final, daca tot avem o tara atat de pe dorinta majoritatii iesite la vot n-ar fi totusi pacat sa nu vedem cum evolueaza lucrurile?! Spre mai rau/foarte rau/oribil...

De la distanţă se obţine o perspectivă mai bună.

Atât cei ce au votat (indiferent cu cine) cât şi cei ce nu s-au prezentat la vot, au avut motivele lor. Cum nu-i pot blama pe unii, nu o pot face nici în raport cu ceilalţi.
Cei ce nu s-au prezentat la vot au influenţat indirect rezultatele scrutinului, alegând să nu-şi exercite un drept deşi ştiau că cei ce se vor prezenta (tradiţional - am spune)  la urne votează contrar preferinţelor şi intereselor neparticipanţilor. Cum ar spune doamna Codruţa, a fost o complicitate prin noncombat. Mai trebuie probată intenţia directă.
Interesant primul link postat de tine, mai găsisem eu ceva drăguţ.
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Vise, domnilor! Cuba e prea departe, conducatorii ne trimit gratuit in localitatea aia cu nume frumos de pe malul Adriaticii croate, ca tot suntem vecini de ... UE. ;)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
... ca tot suntem vecini de ... UE.

Să treacă hopul UE, apoi decidem ce şi cum.
« Ultima Modificare: 14.Iun.2016, 04:39:05 p.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline hugbear

O completare: ...cu prea multa saracie si/sau un nivel scazut de educatie.
Păi e cam tot aia... Fără educație nu prosperi iar fără bani rămâi prost (la nivel macro).
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Laurentiu

...un nivel ceva mai ridicat de trai si educatie = vot contra PSD ; restul, unde domina saracia si o educatie precara = vot pro PSD.

Nu confunda "fizionomia" cu "caracterul".

... ar fi totusi pacat sa nu vedem cum evolueaza lucrurile?! Spre mai rau/foarte rau/oribil... :-/ :-))

Este "cap-compasul" spre care a blocat cirma ilustrul ciine (maidanez) de mare.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline shpeedy

Este "cap-compasul" spre care a blocat cirma ilustrul ciine (maidanez) de mare.

Pacat de munca celor dinaintea lui care pusesera tara pe o traiectorie...  ;)

Dar las' ca s-au recuperat (sau sunt in curs de recuperare) cei 10 ani pierduti sub regimul de trista amintire al Matrozului... :-))
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Laurentiu

...sunt in curs de recuperare cei 10 ani pierduti sub regimul de trista amintire al Matrozului... :-))
Cam greu sa iesi din mocirla cind stai ingropat pina la virful nasului si cu miinile legate.  ;)

Oricum, in maxim doua generatii ne vom pierde si identitatea nationala.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline shpeedy

E bine de stiut ca identitatea nationala (cam ca interesul national) tine de foame/sete/asistenta medicala/sociala...

Cat priveste mocirla, inteleg ca relatia cauza-efect nu se aplica...  :-?
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Laurentiu

... identitatea nationala (cam ca interesul national) tine de foame/sete/asistenta medicala/sociala...

Pt unii, identitatea nationala trece prin stomac iar pt altii, asa zisii "afaceristi" (ca sa nu le spun HOTI de tara) prin buzunare.
  • Suzuki SX4

Offline hugbear

Pentru că ăsta-i topicul de „reclamații”, am mutat „off-topic-ul” într-un loc unde-i șade mai bine.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon