0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Altfel nu se explica, de exemplu, cum in Valcea a fost posibil sa fie votat primar un condamnat penal dovedit ca a luat spaga 50000 de euro !
Parerea mea este ca democratia nu este pentru societatile cu prea multa saracie !
Cateva observatii pe text:spusa de liderul celui mai mare partid din Romania (daca nu cel mai mare, macar cu cel mai fidel electorat), generalizare pe care eu personal refuz s-o cred.
Cateva observatii pe text:- se mai adauga un an in care sarbatorim tristele evenimente din 13-15 Iunie 1990, fara a avea - nici macar demarate - cele mai mici actiuni de tragere la raspundere a vinovatilor;
Aici am ceva rezerve, am văzut pe FB o hartă frumos colorată care spunea - legat de primării, cel mai probabil: - Bucureşti - PSD - Iaşi - PSD. - Botoşani - PNL.Posibil ca în urmă cu 10 - 15 ani lucrurile să fi stat taman pe dos, caz în care fidelitatea lasă de dorit ori a fost înregistrată o transhumanţă electorală nemţeşte planificată.
În altă ordine de idei, de mult consider că trebuie să mă supun votului majoritar, fără a jigni ori stigmatiza pe cei ce au alte opinii. Mai ales că, teoretic, mă pot stabili acolo unde oamenii par să aibă o mentalitate mai apropiată de a mea. Sper să am acces din Cuba la internet, respectiv la acest forum.
... Nu-mi dau seama pentru cine e mesajul - daca e pentru mine ...
Acuma, daca visul de tara de destinatie este Cuba, e oarecum logic ca ideea de opinie personala sa fie deranjanta...
Sunt cubanezii o adunătură de îndoctrinaţi ce nu acceptă alte opinii ? Nu aveam cunoştinţă de aşa ceva. Când pierdeam timpul în faţa TV nu erau puşi pe acelaşi raft cu nord-coreenii iar după retragerea lui Fidel mi se pare şi mai puţin probabil ...