Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699941 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Aseara, la o dezbatere televizata, un invitat a enuntat urmatoarea parere: clasa politica este emanatia poporului care a trimis-o la conducere. Concluzia: pe langa clasa politica, trebuie reformata (reeducata) populatia. Din pacate, clasa politica nu are acest interes, ci doreste sa profite in continuare de prostia, lenea si lacomia unora dintre semenii nostri.
« Ultima Modificare: 06.Iun.2016, 04:57:28 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Lerua07

• Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline Lerua07

Carul s-a rasturnat.......... aproape in toata tara !  :-((
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline Laurentiu

Daca generatia tinara a preferat alte ocupatii duminicale...
Generatia asta nu e buna decit de facut gargara pe FB. In rest, interesul propriu primeaza.  ;)

Concluzia: pe langa clasa politica, trebuie reformata (reeducata) populatia.
Pai s-a vazut. A "sarit" din dreapta in stinga.  "Rau cu rau da' mai rau e fara rau".  :)

Carul s-a rasturnat.......... aproape in toata tara !  :-((

Dupa validarea voturilor, n-o sa le mai PSD de voi. ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

Generatia asta nu e buna decit de facut gargara pe FB.

Pe FB gasesti si Radio Romania Cultural dar si Taraf TV, il gasesti si pe Corneliu Vadim Tudor dar si pe Petre Tutea.   ;)

Aseara, la o dezbatere televizata......
Concluzia: pe langa clasa politica, trebuie reformata (reeducata) populatia.

Corect, dar  totul trebuie sa plece de la fiecare dintre noi, ca doar nu pica nimic din cer. Parca avea si adminu un moto la semnatura, "Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume"  :)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
În primul rand trebuie sa-ti dai seama ca trebuie sa te schimbi, în al doilea rand sa vrei și, nu în ultimul rand, sa si poți!

Trimis folosind Tapatalk

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

Aiurea. A fost duminica LENII. Tinerii frumosi si liberi ce si-au dorit inapoi tara si sa fie una ca afara au preferat sa iasa la un gratar, sa stea in casa ori sa doarma pe cozi decit sa iasa la vot pt schimbare. Unde sint cei ce au trimis guvernul Ponta la plimbare? E mai bine acum cu mamelucii astia tehnocrati ai lui Ciolosh?

Chiar unde sunt ? Ei care "le stiu pe toate" de ce n-au venit la vot?. Probabil pt. ca nu s-a dat nimic gratis sau sunt dezamagiti de "alesul" de facebook?......Primarul(Baia Mare)  de la "Gherla"(inchisoarea) a "iesit" cu majoritate ! :clap:

Departe de mine sa ma lansez in polemici pe acest subiect (mai ales ca faptul e deja consumat), dar - personal - mi se pare nu-stiu-cum sa faci asemenea remarci si sa ai asemenea asteptari din partea unei parti a populatiei cu drept de vot, in conditiile in care:

- situatia actuala se datoreaza foarte mult alegerilor facute in ultimul sfert de veac de parintii/bunicii acestor tineri, alegeri ce si-au lasat amprenta nu numai asupra vietii actuale a parintilor/bunicilor, ci si asupra viitorului tinerilor de azi;

- multi din acesti tineri blamati au parte de provocari diferite (ca sa nu spun mai grele), comparativ cu cele ale parintilor/bunicilor lor, pentru a-si face un rost in viata (gasirea/pastrarea unui job bun, construirea unei cariere, cumpararea unei case, intemeierea unei familii);

- cam toti din acesti tineri - desi cotizeaza mai mult sau mai putin la fondul de pensii de stat - nu stiu daca vor mai apuca sau vor avea macar o parte din pensiile si asa mici din prezent -> deci trebuie sa-si faca un rost si pentru asigurarea batranetii;

- tinerii care vor sa creasca profesional/social sau doar sa ramana competitivi pe o piata a muncii in continua schimbare, trebuie sa-si aloce timp si bani pentru educatie continua.

Departe de mine sa aprob lipsa de simt civic/discernamant/responsabilitate a tinerilor (si nu numai) care i-au facut sa nu voteze la aceste alegeri, dar - vazand oferta electorala - parca inteleg sastisirea (semenii lor continua sa faca aceleasi-si-aceleasi alegeri chiar daca nu le este mai bine, ci mai rau, de pe urma lor) din spatele acestei decizii...

Desi am fost plecat in week-end din Bucuresti, mi-am aranjat lucrurile a.i. sa ajung la votare, dar sunt oarecum un fanatic al alegerilor - am votat chiar si atunci cand, cu patima, nu-mi doream acest lucru (iliescu in turul doi al alegerilor din 2000).

Ca fapt divers, la aceste alegeri am vazut si o oferta electorala de sta matzu'-n coada - principalul contracandidat al lui Emil Boc a fost independentul Octavian Buzoianu, sustinut de o alianta politica formata din PSD, ALDE, PNŢCD, PND și PRM. Sa vada PSD si PNTCD intr-o alianta politica cred ca-l face pe Seniorul Coposu morisca in mormant... :-/

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: AT

Offline enicky

inteleg ca esti simpatizant sau membru psd. altfel nu-mi explic de unde atata aiureala. dar lasa-ma sa continui:
             "prietene" in primul rand trebuie sa-ti "multumesc" pt. "complimentele" facute : ca sunt psd-ist si  aiurit (nu mai vreau sa dau conotatii acestui epitet!)
             In al doilea rand eu am dorit se enunt doua idei : 1. ca o mare parte a cetatenilor n-au simt civic (mai ales cei tineri) si nu-si exercita acest drept pe care il au de a vota odata la 4 ani si dupa aceea carcotesc pe la "colturi".
   2. S-a ajuns sa se voteze (la voi in Baia Mare) candidati  aflati in puscarie(pe drept sau pe nedrept asta nu stim!)
   Trebuie sa fi psd-ist ca sa votezi, sau aiurit cand vezi ca e votat un candidat suspectat de fapte de coruptie ? De obicei hotul striga "Hotii!"
      Personal aveam alta impresie despre clujeni, dar vad ca mai sunt si exceptii ! Cred ca n-ai inteles sau n-ai vrut sa intelegi ce am scris.
      Chiar nu se poate scrie aici pe acest forum fara sa jignim ??? Sunt convins ca daca eram fata-n-fata n-ai fi avut curaj sa-mi zici ce ai scris.
      Asa ca eu zic sa-ti revizuiesti atitudinea si afirmatiile !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

Cred ca asta se constituie intr-una dintre dilemele umanitatii - ce e mai bine/mai rau: sa votezi (over-and-over-again) fara discernamant sau sa nu votezi deloc...  :-/  :D

@enicky: acuma, sper sa nu te superi pe mine, dar frica mi-e ca aplici dubla-masura in ceea ce priveste jignirea in subiectul de fata...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline rdc

gresesti de doua ori: unu, sa crezi ca te-am 'atacat' la persoana in loc sa 'atac' un mesaj/opinie si, doi, sa crezi ca nu ti-as fi zis acelasi lucru in fata
but you've just proven my point