Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699923 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bogdanb

Rosie, albastra, verde - la primarie conteaza mai mult ca omul sa fie bun administrator si mai putin "culoarea". Din pacate criteriile de eligibilitate ale candidatilor fac sa fi avut din nou de ales dintre aceiasi politruci un rau mai mare sau mai mic, in functie de cat il duce pe fiecare. Iar cat ne-a dus, spun rezultatele...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline shpeedy

Noi astia din Bucuresti avem toate motivele sa fim optimisti pentru ce oras frumos o s-avem...  :-))
« Ultima Modificare: 06.Iun.2016, 09:34:27 a.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Laurentiu

Azi chiar ca a fost Duminica Orbului !
Aiurea. A fost duminica LENII. Tinerii frumosi si liberi ce si-au dorit inapoi tara si sa fie una ca afara au preferat sa iasa la un gratar, sa stea in casa ori sa doarma pe cozi decit sa iasa la vot pt schimbare. Unde sint cei ce au trimis guvernul Ponta la plimbare? E mai bine acum cu mamelucii astia tehnocrati ai lui Ciolosh?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline enicky

... A fost duminica LENII. Tinerii frumosi si liberi ce si-au dorit inapoi tara..... Unde sint..?
              Chiar unde sunt ? Ei care "le stiu pe toate" de ce n-au venit la vot?. Probabil pt. ca nu s-a dat nimic gratis sau sunt dezamagiti de "alesul" de facebook?......Primarul(Baia Mare)  de la "Gherla"(inchisoarea) a "iesit" cu majoritate ! :clap:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

Daca generatia tinara a preferat alte ocupatii duminicale, inseamna ca cei despre care se spune ca daca nu ii ai sa-i cumperi pot sta linistiti si multumiti, rezultatele votului le reflecta dorintele.  :) Sau am eu o problema de logica?   :-/

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Poti sa-i adaugi si pe asistatii social, preponderenti in mediul rural. :(
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rexkrokiDAU

Noi astia din Bucuresti avem toate motivele sa fim optimisti pentru ce oras frumos o s-avem...  :-))

un oras imaculat, cu un asa program complet si complex   :-))

Offline saureign

referitor la demonizarea substantivului "tehnocrat":

http://www.biziday.ro/2016/06/03/tehnici-de-otravire-a-electoratului/
  • S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

Offline rdc

... Unde sint cei ce au trimis guvernul Ponta la plimbare? E mai bine acum cu mamelucii astia tehnocrati ai lui Ciolosh?

da

Chiar unde sunt ? Ei care "le stiu pe toate" de ce n-au venit la vot?. Probabil pt. ca nu s-a dat nimic gratis sau sunt dezamagiti de "alesul" de facebook?......Primarul(Baia Mare)  de la "Gherla"(inchisoarea) a "iesit" cu majoritate ! :clap:

inteleg ca esti simpatizant sau membru psd. altfel nu-mi explic de unde atata aiureala. dar lasa-ma sa continui: partidul cu sef condamnat penal, un tonta in umbra, zeci de dinozauri pititi prin parlament sa nu-i ia procurorii, etc samd castiga alegerile. beat that
generatia noua a demonstrat ca nu prea are simt civic si reactioneaza doar cand se calca pe bec, dar de la asta pana la a-i jigni in stil securist mai este...

Offline rexkrokiDAU

ca tot au fost alegeri ieri, am gasit un comentariu la un articol (nu e important articolul) pe net ce cam are dreptate...

Înspăimântător este ca au fost aleși atâția penali dovediți nu ca a câștigat PSD-ul! Nu doctrinele de stânga si dreapta au făcut prăpăd in Romania in ultimii 26 de ani ci corupția, lăcomia si lipsa de scrupule. Chiar atât de viciata sa fie fibra acestei nații încât sa propulseze in frunte cu seninătate si încredere atâtea personaje cel puțin dubioase ca sa nu zic insalubre? Cat de orb trebuie sa fi ca sa alegi din paner, așa modest cum e, tot fructul stricat? Cat de inconștient sau naiv trebuie sa fi ca sa-ti pui soarta in mana lotrilor dovediți? Cat de milog si sclav trebuie sa fi ca in loc sa pui mana pe par si sa alungi hoții din bătătura tu sa te rogi de ei sa te mai lase si pe tine într-un colt si cu o coaja de pâine?
Daca după 26 de ani de jafuri si hoții asta e morala asumata de majoritate sincer îmi fac probleme pentru viitorul acestei nații. In fine, ce mai contează daca vrerea majorității a înfrânt… Trăiască democrația procentelor sau procentele de democrație! -