Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699919 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline aleksanders

Proiectul de lege nu prevede cresterea vitezei in localitati, se doreste eliminarea restictiilor de viteza mai mici de 50km/h.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Laurentiu

...aceasta natie* are - in aceste vremuri - tendinta de a impinge limitele legii pana la maxim.

Eu  personal nu doresc 60 km h in toate localitatile .(scoli ,copii ,gradinite ,copii etc )
E mai usor sa zici din astea populiste ...
Nu crezi ca ar trebui sa se faca o DIFERENTA intre "viteza maxima admisa in localitati" (60 km/h) si "restrictiile e viteza" (30; 50 km/h) aplicabile pe diferite sectoare de drum?

Observ ca acum va plingeti de cresterea vitezei cu 10 km/h insa pe de alta parte, curg lacrimi de crocodil ca se traverseaza tara in 2 zile.
« Ultima Modificare: 09.Mai.2016, 04:40:28 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Laurentiu

Banii (parintilor), tupeul, nesimtirea si creierul neted face sa avem o tara plina de "oprelisti".

http://www.promotor.ro/masini-noi/news/fiul-clejanilor-cu-permis-din-ianuarie-a-fost-prins-conducand-cu-175-kmh-pe-splaiul-unirii-15280234
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline hugbear

Am mai zis, și-o să mai zic: eu vreau scoatere DN în afara localităților. Se oferă vreun deputat?...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline miaunica

@hugbear, cred ca nu te-am inteles la partea cu scosul DN-urilor in afar localitatilor...adica tu crezi ca va asfalta cineva sau iti doresti, alte carari ale patriei?!  :-j
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline hugbear

A doua variantă. DN-urile să ocolească localitățile (centuri în extravilan). Ai vreo pilă? :D
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Laurentiu

...vreau scoatere DN în afara localităților.
Ce au fost mai intii cararile (drumurile) sau asezamintele omenesti? Fiecare individ doreste sa aibe poarta la "ulita" principala asa cum, in ziua de azi vrea sa aibe la poarta toate utilitatile (apa, gaz, canalizare, gaz metan). Din cauza asta, satele se intind pe km intregi in lungul DN-lor si nu le vei   putea scoate in veci si pururi in afara localitatilor (satelor) sau sa le ocoleasca. Un exemplu clar il ai chiar la citiva zeci de km de tine: Ivesti-Liesti-T. Vladimirescu-Independenta-Sendreni.
  • Suzuki SX4

Offline rexkrokiDAU

Un exemplu este la sud de Dunare, in Bulgaria.  ;)

Offline shpeedy

Chiar si la nord de Dunare - mai jos un exemplu de pe E85 intre Bucuresti<>Giurgiu, in Adunatii Copaceni mai precis, unde s-a facut o centura pentru a nu mai trece prin localitate:
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X