0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
La 30 de ani aveam deja o casa (cu chirie), o familie, aveam un copil, aveam salarii decente (nu ma plingeam ca dupa plata hangaralelor sa nu mai am ce pune in fata copilului), aveam un serviciu sigur (in afara faptului daca as fi facut vreo prostie), aveam o masina (la mina a doua ce-i drept) cu care sa-mi fac treaba, nu-mi era teama sa merg noaptea pe strada, salariile si pensiile erau esalonate si calculate corect in functie de studii, functii, ani vechime, prin sindicat te-ai fi putut intretine dpdv medical in statiuni timp de 18 zile etc, etc, etc. Azi ce mai ai din toate astea? N I M I C.
Orice tanar cu ceva educatie, putere de munca si ambitie poate avea azi aici ce ai avut tu la 30 ani atunci.
Cu tot respectul pe care ti-l port ....., iti spun ca ai o doza mare de inadaptabilitate in ceea ce priveste vremurile post-decembriste (1989) - de aici si ruptura.
Si acel sfert de tara, de ce a mai plecat. Se va mai reintoarce (sfertul) aici? Majoritatea celor plecati nu ar mai avea de ce sa revina decit sa mai aprinda cind si cind cite o luminare la mormintul parintilor.
Dacă analizam istoria, o mulțime de oameni si-au părăsit locul de baștină și s-au stabilit acolo unde au considerat ca pot trai mai bine.
...ceea ce ne-am dorit noi sa obtinem 1989 nu s-a realizat...
Insa dupa lovitura de stat din 89 foarte multi care acum regreta comunismul l-au votat pe Iliescu
Citat din: ariciul din 30.Mar.2016, 07:38:53 p.m.Insa dupa lovitura de stat din 89 foarte multi care acum regreta comunismul l-au votat pe Iliescu Inainte de '89, TOTI l-ar fi votat pe Iliescu daca ar fi candidat contra lui Ceausescu. Tu ce ai fi facut daca in perioada aceea ai fi avut drept de vot?
Inainte de '89, TOTI l-ar fi votat pe Iliescu daca ar fi candidat contra lui Ceausescu. Tu ce ai fi facut daca in perioada aceea ai fi avut drept de vot?