0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Daca tot invoci starea de bine in care s-a aflat ("epoca basesecu") si in care se afla acum tara, te-as intreba: de ce pleaca tot mai multi si nu se reintorc romanii din pribegie? De ce nu vin sa investeasca, sa munceasca, sa traiasca si sa-si plateasca AICI birurile catre stat? Ori le convine sa fie SCLAVI pe alte meleaguri? De ce au iesit ciobanii si fermierii in strada? Probabil de prea mult bine. De ce se incearca sa se distruga TOT ce ar merge bine?Raspunsul e unul singur: E mult mai rau ca inainte (de "revolutie"). Am fost vinduti (tocmai ce spunea "artileria grea"). Sintem ca un hoit de care trage fiecare pradator in functie de marime si agresivitate iar daca nu vezi ce se intimpla in tara, da-mi voie sa-ti spun ca esti intr-adevar orb. Bucurestiul nu e ROMANIA. Romanii, din '90 incoace au dorit s-o duca mai bine dar a fost din ce in ce mai rau. De aici incepe sa apara nostalgia si parerea de rau dupa vremurile trecute. Eram STAPINI si nu SCAVI la noi acasa.
fara suparare (sper), iti spun ca ai o doza mare de inadaptabilitate in ceea ce priveste vremurile post-decembriste (1989) - de aici si ruptura. [...] Important mi se pare sa faci diferenta intre unii si altii, sa nu aplici - pe cat posibil - stereo-tipuri si sa iei de la fiecare ceea e bun/corect pentru tine ca individ.
Ia trage-un ochi pe lista asta. Ce parere ai despre omul de pozitia a 2-a?
@Laurentiu [...] daca la 30 ani te lasa nea' Nicu sa pleci (nu sa fugi) in Germania si sa lucrezi acolo pe 1000 marci pe luna...
Ai uitat cozile interminabile la care stăteam pentru o bară de salam sau de parizer cu soia?”, s-a răstit soţul acesteia, un domn pensionar, care a lucrat toată viaţa în armată....ce denumire avea in popor acceleratul Iasi - Timisoara in acele vremuri?