Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700028 ori)

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
P.S. De vreo săptămână mă tot joc cu o ţigară la serviciu dar după 20 de ani de la renunţarea la acest minunat viciu (nu am cunoscut fumător mai pasionat decât mine însumi  ;-)) chiar nu are farmec ...

Am și eu în "biblioteca" o carte pe coperta căreia scrie Brancoveanu ("bibliofilii" știu desigur despre ce e vorba). După ce am citit asta, abia m-am oprit sa nu-i încep "lectura" de unul singur, poate mai fac și eu un doctorat. În oenologie. :-j Sau în istorie. Nici eu nu mai știu.   :-/
« Ultima Modificare: 05.Dec.2015, 12:40:50 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: sxtelu

Offline Laurentiu

Sa ne bucuram de "neamuri" daca in actorul principal nu putem trage.  :)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Am și eu în "biblioteca" o carte pe coperta căreia scrie Brancoveanu ("bibliofilii" știu desigur despre ce e vorba).

Ca orice intelectual am idee despre romanul la care faci referire însă nu-l voi lectura deoarece nu am încredere în autor. Sper ca de Crăciun/Revelion să savurez cu ai mei fraţi un distilat (nu H2O + C2H6O + aromE) în care să plutească 2-3 boabe de cafea bine rumenite. Ideal ar fi să admirăm la fereastră o ninsoare cu fulgi mari şi pufoşi, bucurându-ne de veselia copiilor.

http://www.realitatea.net/costel-pandele-doctor-la-patrat-so-ul-lui-firea-a-facut-in-paralel-doua-doctorate-i-un-masterat_1843893.html

Se pare că este la fel de talentat  ca dl iOnasis, care pe lângă grija faţă de timona naţiei, eforturile pentru înscăunarea propriului guvern boc, criticarea hotărârilor judecătoreşti şi fericirea primei doamne a lansat cel puţin două cărţi. În vacanţa dintre concedii, bată-l norocu', a tocit peniţa la câteva stilouri !

Fie vorba între noi, jobul ori responsabilitatea (asumată!) de părinte, abia îţi permit o lectură, în niciun caz masterate+doctorate+lucrări publicate în ritmul în care doar unii deţinuţi / arestaţi preventiv reuşesc. Dar când îţi pierzi uzul raţiunii, recurgi la tertipuri ca cele de mai sus ori la candidaturi unice .
« Ultima Modificare: 05.Dec.2015, 01:26:49 p.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline Daniel42

Doamne sa nu-ti vina sa crezi  ce s-a auzit azi. ;) Baiatul  asta nou Ciolosi , nu mai da nici franc anul viitor la popi si la banditii de la transporturi . =)) Cred ca Dumnezeu i-a trimis ceva ravase acum cu Nicolae , sa nu dea nimic la hotomani . Dar preafericitul era asa de abatut incit s-a gindit ca totusi nu este treaba pierduta si ca se bazeaza in continuare pe armata de prosti si idioti care , fiind morti de foame toti si saraci lipiti , tot se gindesc sa doneze tot ce mai au . Asta asa ca sa cumpere fetele duhovnicesti numai S 500 Mercedes si sa stea prin munti in niste vile de te sperii ce este cu ele . Ceilalti cu drumuri si transpoarte poate vad si ei cum este fara bani  in buzunare sa le vina mintea la cap cind le vor aloca mai multi altii . :D Eu unul eram destul de rezervat cu noul guvern dar , vad ca incepe cu niste treburi care trebuiau facute demult . Dar mai sunt multe de vazut si de incercat . Sanatosi sa fim . :good:
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline Laurentiu

Doamne sa nu-ti vina sa crezi  ce s-a auzit azi. ;) Baiatul  asta nou Ciolosi , nu mai da nici franc anul viitor la popi si la banditii de la transporturi .
Si nu numai. S-a gindit de unde sa mai faca rost de ceva bani pt. "burtosii" tarii:
"Absolut toți românii din străinătate sunt obligați, în conformitate cu noile modificări ale Codului Fiscal, să achite o contribuţie în cuantum de 5,5% din salariul minim valabil în anul respectiv (2016)" http://jurnalmm.ro/veste-bomba-pentru-romanii-plecati-la-munca-in-strainatate-guvernul-le-a-pregatit-o-lovitura-dura-de-sarbatori/

"Bugetarii nu vor primi în 2016 tichete de masă, tichete de vacanță sau premii" - http://goo.gl/QvdFu1

E bine totusi ca au gasit resurse financiare pt marirea "pensiilor" neajutoratilor din fruntea tarii.
« Ultima Modificare: 05.Dec.2015, 07:28:01 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Nenea @Laurentiu,  Codul Fiscal a fost adoptat de Parlament, nu  de Guvern. Cei burtoși care adorm în plen și care își votează cu orice ocazie avantaje materiale.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Catalln

@Daniel42 comentariul tau este tendentios, chiar rautacios. Acelasi lucru il putem spune si despre "alesii tarii" dece coloane oficiale, in bolizi de zeci sute de mii de euro?
E drept, padure fara uscaturi nu gasim dar asta nu insemna ca Biserica Ortodoxa Romana,  ca institutie,  din care face parte fiecare crestin ortodox, nu doar clericii, este asa cum se incearca sa se induca ideea de "mare afacere". Daca s-ar sti cate se face pentru comunitate, mai ales pentru cazurile sociale, nu s-ar mai da cu pietre, dar ce se face stie numai Bunul Dumnezeu si el trebuie sa judece, nu noi.
Imi inchei aici interventia si nu vreau sa intru in polemici, fiecare are dreptul da opinie dar acea opinie sa fie bazata pe informatii reale si nu din auzite, deoarece de cele mai multe ori nu se vede padurea din cauza copacilor.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline aleksanders

Mergeam spre Varatec si m-a depasit un x5, in parcarea manastirii un calugar isi scotea valiza din x5. In comuna cu acelasi nume copii cu haine carpite, si cred ca am spus tot.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Online NicNic

Exemplele punctuale pot fi de tipul  "exceptia intareste regula" . Irelevant, din punctul meu de vedere.
Totusi, trebuie sa recunosc ca, daca, la alesii politici mai avem un vot de exprimat, la clerici trebui sa "inghitim"  ce ni se ofera.

Oare ce o fi mai usor de acceptat?
« Ultima Modificare: 05.Dec.2015, 08:41:22 p.m. de NicNic »
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Catalln

O simpla paralela, pentru a vedea cat de mult gresesti:
- avem un etnic maghiar acuzat de terorism asta nu inseamna ca si este (pana la proba contrarie) sau mai mult faptul ca toti maghiarii sunt teroristi;
- avem 2 pompieri acuzati in cazul "Colectiv" asta nu inseamna ca sunt vinovati sau ca toti pompierii procedeaza la fel;
- avem acuzatii pe toate drumurile ca functionarii publici / polițiștii / medicii / profesori sunt corupti / incompetenți / dezinteresati etc.  asta nu inseamna ca toti sunt la fel;
Din păcate pentru cateva exemple negative se stigmatizează o intreaga breasla si de cele mai multe ori nu vedem barna din proprii ochii dar vedem aschia din ochii celorlalti.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la