Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700023 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Și numărul de locuri de munca suficient de mare comparativ cu alte localități.

Trimis folosind Tapatalk

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

Până una alta, salariile în București sunt mult mai mari pentru aceiași muncă prestată în alte localități din țară.
             Si-asta e adevarat, dar spitale din tara lucreaza la nivel de "avarie" ca n-au personal, microbuze ale primariilor n-au soferi, administratia locala n-ar decat primar,vice, si casier si n. posturi libere, si  multe alte domenii in are salariile ar fii la fel ca-n Bucuresti. Cunosc absolventi de medicina care lucreaza ca distribuitor de medicamente pt. companii farmaceutice, chiar daca salariul e mult mai mic decat al unui medic de familie dela tara, pt. ca e ...mai frumos la Bucuresti.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline aleksanders

Distribuitorii de medicamente au minim 1000 de euro plus masina si bonusuri. Un medic de familie cu tot satul pe cap are cam  aceeasi suma da in  oua, gaini.... si muuuuulttttta bataie de cap, sa nu mai zic de conditiile oferite la sat
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline ecodrive

Raspunsul e simplu daca imtri putin in "lumea" lor : a venit la liceu sau facultate in Bucuresti si s-a lipit de oras ca marca de scrisoare. Cineva intreaba : "si ce daca ?" Sunt oameni harnici, de la "tara", cu educatie sanatoasa.... Dar acesti oameni, cu masini cu nr. de provincie, sunt sustinuti din spate de parinti, care nici nu se gandesc sa nu-si faca copilul "un viitor" in capitala, si se "vand" pe nimic !!! Da, asta e problema noastra, ne "vindem" pe putin spre nimic! Atat macro cat si micro !!
 [/i]! :notlst:

Stimabile, nu stiu daca realizezi dar si acest post e o forma de sovinism. Unii ar putea suspecta chiar si o urma de rasism.

Pentru informarea ta, in ziua de azi, copiii nostri sunt liberi sa aleaga sa-si faca studiile in tara sau chiar in strainatate. Unii decid sa ramana in tara si pentru ca-si doresc o anumita specializare prefera sa aleaga Bucurestiul ca centru universitar.

Ce pretentie sa am la straini sa accepte romani la studii in tara lor cand vad bucuresteni oripilati de invazia provincialilor.

Ar mai trebui sa sa stiti ca sunt domenii (inginerie) unde salariile din Bucuresti sunt cu mult mai mici decat cele din provincie.

Ma opresc aici si sper ca acest subiect sa nu ajunga in zona pacalicilor.

Asta e tara in care sunt nevoit sa traiesc si unde copilul meu vrea sa invete. Imi cer scuze fata de bucurestenii cu sange albastru si care nu vad asta cu ochi buni.
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

Offline newah

nici ca putea fi mai prost ales momentul pentru discutiile de mai sus, doar este Ziua Nationala a romanilor!
In fine, titlul topicului spune totul....

Macar daca discutia era legata de existenta unor organizatii paramilitare in asa zisul tinut secuiesc (scris intentionat cu litere mici)
Iar noi, in timp ca altii au grija sa ne pregateasca "surprize" continuam sa ne mancam intre noi, ce sa zic, pur romanesc

Offline enicky

Mi-am dorit sa amplific mesajul invizibil al colegului nostru(tot respectul!), concluzia mea personala fiind aceea ca din ce in ce mai mult ne pierdem mandria de a fii Romani si din ce in ce mai mult ne "plecam capul" cu toate ca avem multe eminente cenusii  nevalorificate (vezi IT, medicina,etc.). Atat am avut de spus ! :pardon:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Laurentiu

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline shpeedy

Sunt curios cat o s-o mai tina Antenele cu Base&Co...  :fluier:
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline enicky

Sunt curios cat o s-o mai tina Antenele cu Base&Co...  :fluier:
     Probabil vor sa-l vada  "coleg" cu Voiculescu..... :D

Offline shpeedy

Daca e cazul (si se dovedeste ca a calcat in strachini), o sa fie coleg cu Dom' Profesor...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X