sa ma 3.14-3.14 pe cei care "fac cinste" capitalei
nervii mei sunt mari c a fost singura data cand am intrat efectiv cu masina in bucuresti, si mi-am si incasat-o
nervii sunt si mai mari pentru ca mi-au furat ceva atat de mic si de lispit de valoare si greu de valorificat, incat e clar ca singurul gand al celui/celor care mi-au furat capacelele de la jantele de aliaj a fost sa faca rau pur si simplu, sa ma "taxeze" pentru faptul ca eu sunt provincial iar el e un pitziponc manelist de capitala.
nu un rau care te costa, nu neaparat unu care te doare, nu unu care-l imbogateste pe ala, ci o chestie care pur si simplu sa te faca sa te enervezi
si da, am ceva cu unii locuitori ai capitalei - faptul ca te nasti sau locuiesti intr-un loc anume nu te face pe tine ca individ mai bun, mai ok, mai rasarit decat ceilalti, faptul ca vorbesti ca un pitiponc, imbacsit de stereotipuri de tot rahatul nu te face mai 'telectual - e singurul loc in care mi s-a furat ceva "de pe masina" si vorbesc in cunostinta de cauza ca am mers prin jumate din judetele tarii si nu am patit nimic, sa nu mai zic ca si in afara tarii
va urez "decat" drumuri bune prin capitala..."fara misto!"