Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700154 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
..... țara asta de care suntem asa de mândrii că-i aparținem.
....

Cine zice?
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline rexkrokiDAU

Din toate direcțiile ești bombardat cu acest mesaj, de la istoria învățată în școală, vezi ideea cum strămoșii noștrii erau cei mai viteji dintre toți, trecând prim patriotismul local afișat de fiecare regiune istorica a țării și sfârșind cu discursul tot mai naționalist și anti-european afișat în ultimul timp în mod tot mai elocvent și fără perdea de către cei ce se afla la putere în acest moment.

Offline fireburn

Si nu e normal sa fie anti european ?
In europa se munceste nenica, ca sa castigi ceva.
Aici se poate si fara munca :)

Offline Laurentiu

1. Si nu e normal sa fie anti european ?
2. In europa se munceste ...
Aici se poate si fara munca :)
1. E chiar foarte normal - http://www.mediafax.ro/externe/italia-ar-putea-transfera-deseuri-menajere-in-gropi-de-gunoi-din-romania-14649351

2. Europa asta si-a dorit: Romania sa ajunga doar o tara de consum in care nimeni sa nu munceasca decit pentru stapinii occidentali (si nu numai) ce ne conduc.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Cu dedicație pentru CNADNR, un "superb" răsărit de soare într-una din parcările de pe A1 intre Deva și Sebeș. Bineînțeles, ușile toaletelor erau încuiate.

Sa stii ca ma bucur ca le-ai gasit asa acolo. Baietii din regiune ne zic astora din afara arcului carpatic "mitici" si necivilizati. Parca de curand s-a postat pe-aici despre o parcare pa A2 in care un ingrijitor avea grija de ea ca de propria casa. omul sfinteste locul...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rexkrokiDAU

Hai sa nu cădem în capcana aparențelor . :)  dacă vrei putem spune ca gunoaiele alea erau aruncate de cei ce erau în drum spre satul cu miniștrii. Dar știm amândoi ca nu e așa și problema nu sunt gunoaiele în sine ci lipsa colectării acestora, se vede clar cum pubelele dau pe dinafară.
Eu am postat exemplul acela de pe A2 și îți dau dreptate când spui ca omul sfințește locul, dar în cazul asta cei ce au în administrare parcarea, adică compania națională de drumuri și autostrăzi, cu sediul în București și angajați provenind probabil din toată țara nici măcar nu s-a sinchisit da angajeze un paznic sau mai rău, sa tina deschise acele toalete.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
...dacă vrei putem spune ca gunoaiele alea erau aruncate de cei ce erau în drum spre satul cu miniștrii.
E cumva parcarea respectiva un "end of road" ? De unde stii ca nu au aruncat respectivele deseuri romanii care se intorceau la locurile de munca din Occident?

...dar în cazul asta cei ce au în administrare parcarea, adică compania națională de drumuri și autostrăzi, cu sediul în București și angajați provenind probabil din toată țara nici măcar nu s-a sinchisit da angajeze un paznic sau mai rău, sa tina deschise acele toalete.

De ce esti asa de sigur? Poate angajatul a plecat din proprie initiativa la o afacere personala...
  • SX4 by Giugiaro

Offline rexkrokiDAU

Primo... Exact ce spuneam, trebuie văzute toate fațetele, dar repet, problema nu e gunoaielor în sine ci în lipsa colectării acestora.
Secundo... Dacă a existat un paznic care a plecat asa cum spui tu acela avea cu siguranță un șef ce trebuia sa aplice masuri de înlocuire. Dar chiar și așa, toaletele alea pot sta deschise și fără paznic iar acesta nu e oricum responsabil de strângerea gunoaielor.
După părerea mea, cel puțin in acest caz, problema e la nivel managerial înalt, acolo unde directorii din CNADNR sunt plătiți cu mii de euro din bani publici dar nu sunt instare să aplice și să urmărească nistele programe coerente de întreținere a bunurilor gestionate, în mod unitar la nivel național.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Daca e asa, de ce nu le bagi o sesizare direct directorilor respectivi (probabil ca au vreun punct de contact pe  site), sau ANPC-ului, poate se sesizeaza cineva ?
  • SX4 by Giugiaro

Offline rexkrokiDAU

Sunt deja sesizări adresate, nu sunt eu primul ce am constatat aceasta situație.   Vezi forumul peundemerg.ro
Eu am adus doar în discuție pe forumul nostru acest fapt, plus că de felul meu sunt mai comod, prefer să fac ceva doar pentru mine și ai mei decât pentru comunitatea ce mă inconjoara, probabil de aceea am și ales să plec din țară. Știu că mulți nu sunt de acord cu aceasta abordare, dar eu măcar sunt sincer, nu sunt ipocrit să-mi arog merite pe care nu le am.