Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700187 ori)

0 Membri şi 15 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline edy70

Nu poti sa spui chiar paralela Grecia - Romania.
Noi suntem amenintati cu pistolul.
Grecii au alt statut; se uita deja cu ochii cat cepele la glontul care vine spre ei.
Ca sa nu patim ca ei ar trebui sa ne apucam de treaba, caci suntem o tara bogata dar cu oameni saraci.

O tara bogata cu politicieni bogati si " cinstiti ", cu oameni electori saraci si neinstruiti si oameni neimplicati " in treaba" ce au ales calea individuala. Asa ca de adevarata treaba nu prea are cine sa se apuce.
Parerea mea !

Cat despre Moise, incepe sa alunece usor, cu o exprimare mai stilata, spre Capitalism pe paine  a lui Giurgea.
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline shpeedy

"Capitalism pe paine" al lui Giurgea imi pare a avea destul de multe tente extremiste, fara a avea o logica economica in spate...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline edy70

"Capitalism pe paine" al lui Giurgea imi pare a avea destul de multe tente extremiste, fara a avea o logica economica in spate...

Logica economica din punct de vedere filozofic ori matematic ? Moise foloseste si impleteste foarte bine date certe si curente economico-politice, rezultatul o preafrumoasa manipulare. In esenta amandoi, Guran si Giurgea au ajuns la aceeasi concluzie, parerea mea,  trebuie luat de la saraci si dat la bogati.
 :pardon:
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Online gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Asa este ! In zona santierului de metrou Drumul Taberei, odata cu lucrarile de finsare a statiilor, sobolanii au fost alungati din galeriile de metrou si s-au aciuit in subsolurile si ghenele de gunoi ale blocurilor din vecinatate. Si se lupta ca o armata disciplinata cu echipele de exterminare...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Online NicNic

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline shpeedy

Oare sa fie inceputul curateniei din politica romaneasca?

Sunt convins de asta si nici macar nu-mi trece prin minte ca ar putea fi o diversiune ieftina... :-))

Dintre toate functiile pe care le cumuleaza musiu VVP, a ales sa renunte la cea care nu-i afecteaza in vreun fel protectia in fata justitiei...

Si ce m-a amuzat e cum a 'crescut' Partidul in inima VVP in decursul anilor...

De la:

Iată, deci, ce spune mama lui Ponta în filmul lui Iepan: „A venit să-și cumpere trei costume. Da' ce-ți trebuie atâtea costume? <<Păi, uite, va trebui să fiu îmbrăcat întotdeauna oficial pentru că mi s-a oferit să lucrez ca șef al Corpului de Control>>. Și-atunci eu l-am întrebat: bine, Victor, și de aia am mâncat noi bătaie pe 13 iunie? Iar el mi-a răspuns, și n-a negat, că a mai făcut o dată această afirmație: <<au fost singurii care mi-au dat o șansă>>”.

La:

Victor Ponta mai spune ca PSD a fost singurul partid in care a activat politic, pe care il "iubeste" si cu care se va "mandri" mereu.

Verticalitate, nene. nu gluma...

Si o mica mostra de propaganda/diversiune/dezinfomare:

"Exista insa si o situatie noua, speciala, fata de care trebuie sa reactionez: presedintele PSD este anchetat de DNA (nu conteaza cum si de ce!)."

Nu in calitate de presedinte al PSD a fost luat la intrebari de DNA, ci in calitate de cetatean pentru activitatile derulate ca avocat...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Online gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
PM-ul vrea sa se concentreze pentru zona de unde iese banul, nu unde trebuie sa bage banul. In plus, in carje e si greu sa se deplaseze din Piata Victoriei in Bd. Kiseleff.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Online NicNic

Ar fi fost interesant un cuplu de colegi de "camera" la "Beciu'Domnesc" :  Adrian Nastase si Victor Ponta   :-/
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Ar fi fost interesant un cuplu de colegi de "camera" la "Beciu'Domnesc" :  Adrian Nastase si Victor Ponta   :-/

Pot fi accesate fonduri europene pentru a crea condiţii de cazare pentru toţi politicienii care vor fi dovediţi infractori, nu doar pentru privilegiaţii de care pomeneşti. "Udrea e cea mai bună la absorbţie" spunea 00pe7cărări, ar trebui să i se solicite competentul sprijin.
Dacă mai rămân locuri, ţara colcăie de evazionişti de toate calibrele (de la patroni de mari firme până la meditatori transcedentali şi proprietari de imobile care nu au plătit  / nu plătesc  impozite pe veniturile astfel realizate), funcţionari şpagasini, şefi din instituţii de stat care confundă instituţia (pe care cu binecuvântarea partidului o conduc) cu propria ogradă, etc.
În final e posibil să mai prindem şi noi un loc, pentru fluierat în biserică ori pentru utilizarea vreunui OS fără licenţă (eventual la locul de muncă) prin anii '90. Şi aşa dietele nu prea dau rezultate iar la zu Hause alimentaţia este ştiinţific reglementată.  :baston:
« Ultima Modificare: 13.Iul.2015, 12:10:45 p.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain