Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700232 ori)

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Tot cu lamiie se consuma  :)
"Statul român a vândut cel mai mare zăcământ din România, Cupru Min Abrud, exploatarea Roşia Poieni,  pentru preţul şocant de 200 de milioane de euro, de trei ori peste preţul de plecare a licitaţiei, de 57 milioane de euro. Dar valoarea reală a zăcământului de cupru este de fapt 20 de miliarde de euro, fiind vorba de 60% din zăcământul total al României."
http://www.antena3.ro/romania/tun-de-20-000-000-000-de-euro-statul-roman-a-vandut-zacamantul-de-cupru-al-romaniei-161164.html
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline fireburn

"Muntii nostri aur poarta
Noi cersim din poarta-n poarta"

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti

Tot cu lamiie se consuma  :)

Aici ai perfecta dreptate: nu poti consuma Antena 3 fara lamaie. Si, poate ai observat, de vreo 3 ani fix pretul lamailor s-a triplat...

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Aici ai perfecta dreptate: nu poti consuma Antena 3 fara lamaie. Si, poate ai observat, de vreo 3 ani fix pretul lamailor s-a triplat...

Porunca lu' tata lu' statu' de drept era de abstinenţă la Antena 3 pentru o săptămână ! Nu s-a expirat săptămâna aia ???

Poate vrea trăitorul în democraţie să mai vede şi altceva decât documentarele cu recuperatori care fac rating - mai nou - pe Discovery şi tot neamul ...

« Ultima Modificare: 12.Mai.2015, 12:45:02 a.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Pai tocmai de-aia avem atatea canale, sa ne uitam unde ne simtim bine. Eu ma uit pe History la Asii amanetului si Razboiul depozitelor, fireste cand am timp. Informarea  mi-o fac citind zilnic online principalele stiri din 4-5 ziare si 2-3 agentii de presa.
Incerc sa evit carnea de porc cat pot (nu reusesc mereu) si am acididate, deci nu pot consuma zilnic lamaie in cantitati mari. Soferia imi place, dar folosesc in egala masura transportul in comun sau mersul pe jos. Imi aleg astfel samponul ca sa-mi spele bine parul, nu creierul.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline fireburn

Pana nu se trece la confiscarea averilor celor gasiti vinovati, nu se va face treaba in tara asta.
Daca dupa 2-3 ani iese omul de la parnaie si dispune de finante (care n-au fost confiscate), se poate muta in orice alta tara ca cetatean onest.

Daca nu se poate muta, aci-l mai arata lumea cu degetul pe strada, desi nici asta nu atarna asa greu pentru ca sunt putini oameni politici cu constiinta.

Offline miaunica

pai aci de contrazic colegu @fireburn...inca din timpul procesului penal se  dispun masuri asiguratorii pe averea inculpatului...depinde care-i infractiunea...
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline Laurentiu

Imi aleg astfel samponul ca sa-mi spele bine parul, nu creierul.
Se pare ca ai ales gresit samponul.  :D
Antena 3 si presa de pe linga ea, NU a cerut nimanui sa nu se uite la alte televiziuni asa cum a facut-o si ascultat de unii (chiar si de pe aici)  "prea scumpul si iubitul" fost presedinte.

Antena 3 este si va fi aici demascind furturile din "afaceri" facute de o mina de ESCROCI.  ;)
  • Suzuki SX4

Offline rexkrokiDAU

Ca tot s-a abordat zilele trecute aceasta tema...

http://m.hotnews.ro/stire/20121815