Din ciclul "Tara in care traiesc", astazi mi-am gasit Suza cu stergatoarele din fara si cel din spate ridicate. Lama de la cel mic din fata data peste cap (adica fortata peste cap) si la cel din spate smulsa/scoasa din bratul stergatorului si pusa pe capota.
NEGRU am vazut in fata ochilor.
In fine, a venit politia, am aflat cine a facut-o, dar cica nu e vandalism ca nu e rupt stergatorul, ca s-a putut infige cumva la loc. Ala mic din fata a fost dat la loc peste cap si pe cel din spate infipt inapoi in brat, dar se vede ca a fost fortat ca e un punct de material sarit.
Am primit de la "doamna" si un biletel lasat la geam: "Nu mai parca aici. RISTI!"
Partea cea mai incredibila a povestii este ca toate astea au avut loc langa politistii care pazeau o misiune diplomatica. Ei au putut spune persoana din care masina a facut asa ceva si in ce bloc a intrat. Asa am identificat-o. De ce toate astea? Pt ca am parcat unde-si parca "doamna" de obicei masina. De mentionat ca nu era parcare delimitata, loc cu plata la primarie, ci strada, domeniu public.
Intrebarea mea a fost catre politisti: si bine domnilor cand s-a vazut ce face femeia nu s-a gandit nimeni s-o atentioneze, sa-i comunice ca e nu numai imoral ce face, dar si ilegal? Nu s-au bagat! Au stat si s-au uitat cum smulge bestia stergatorul meu!
In caz ca mai sunt membrii prin Floreasca: sa va feriti de posesoarea de Opel Vectra B 70 NMI
Daca a avut tupeul sa faca asa ceva langa politie, cred ca e capabila de mult mai multe!