Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700259 ori)

0 Membri şi 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Citat
Iohannis, Ponta şi lumea LOR. Mi-e RUŞINE că TRĂIESC în România!

Oroarea s-a întâmplat la 1 aprilie 1941 când câteva mii de români din Bucovina de Nord, speriaţi de ocupaţia sovietică şi de faptul că NKDV-ul începuse deportările şi execuţiile pentru trădare, s-au hotărât să treacă graniţa în Regat. Familii întregi, cu copii mici – unii sugari şi bătrâni s-au strâns -, cu acceptul autorităţilor sovietice, să se întoarcă acasă. Potrivit mărturiilor supravieţuitorilor, intonau cântece patriotice, mărşăluiau cu steaguri tricolore sau albe cu însemne religioase, aveau prapurii de la biserici, icoane şi cruci făcute din cetină de brad şi mai aveau 3 km până să treacă graniţă când a început măcelul în Pădurea Varniţa.

După două luni, drept represalii, în noaptea de 12 spre 13 iunie, trupele sovietice au ridicat peste 13.000 de români care au fost deportaţi în Siberia şi Kazahstan.

http://www.stiri-extreme.ro/?p=3018
« Ultima Modificare: 02.Apr.2015, 09:29:08 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Laurentiu

Poate pe unii ii intereseaza
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline rexkrokiDAU

Desigur, la "dottore" te-ai gandit !  ;)

Busola se roteste 360 de grade....

busola da... dar tonta e limitat la 180 de grade...  :)

Offline hugbear

« Ultima Modificare: 06.Apr.2015, 09:20:38 p.m. de hugbear »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline rexkrokiDAU

http://www.cdep.ro/interpel/2015/r6418A.pdf
situatia actuala a imprumuturilor de la FMI, CE si BERD si planificarea rambursarilor acestor imprumuturi

Offline shpeedy

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Laurentiu

...pensii speciale pentru ... parlamentari si aviatori.
Astia "sarmanii" duc greul tarii.
  • Suzuki SX4

Offline hugbear

Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline miocrl

Oamenii piranha

Patzanie la una din statiile de tramvai fara refugiu(alea la care trebuie sa te opresti cand tramvaiul e in statie).
Venind spre casa stiam ca urmeaza aceasta statie de tramvai asa ca am accelerat asa cum ii place la zuki mai mult cu a 2-a pana la maxim ca sa ajung in fata tramvaiului. Si am si ajuns eram cu 2 lungimi de masina in fata tramvaiului cand am intrat in spatiul statiei. Si am franat instant pana la 30km/h pentru ca urma si o trecere de pietoni iar cel din fata mea facea dreapta... ei bine in momentul acesta au aparut oamenii piranha. Au sarit pe carosabil si n fata si in spatele masinii mele. Am auzt un tronca bonca in spatele masinii asa ca am oprit si am coborat din masina. intre timp ajunse si tramvaiul deschisese usile oamenii piranha urcau si coborau. n-am ajuns in spatele masinii sa vad ce se intampla ca s-a si luat unul de mine m-a bruscat a dat cu picioarele in masina oamenii piranha strigau ca "e statie de tramvai nu vad??"
  pleaca tramvaiul, eu dupa tramvai, sun al 112 sa trimita un echipaj.. poola.. mergeti la sectie sa faceti plagere... mai urmaresc tram 3 statii si vorbesc cu vatmanul mi-a confirmat ca nu era tram in statie cand oamenii au coborat pe carosabil si mi-a dat numarul de telefon timp in care borfasul s-a evaporat.

intors in statie haaa noroc e o camera de luat vederi la o casa de pariuri bat la geam ca era deja inchisa .. imi deschide totusi curajos un casier si imi spune ca n-avem cum sa ne uitam pe camere decat daca fac plangere la politie si sa astept sa vina politia sa se uite pe camere...
merg la sectia 1 din apropiere... m-am convins ca de geaba fac plangere, asa ca pe viitor o sa ma asigur cu o bata de baseball speciala pt Oamenii Piranha

Oamenii Piranha

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Din ce inteleg aici, te-ai intrecut cu tramvaiul, care ajunge primul in statie. Ca sa nu astepti coborarea si urcarea pasagerilor. Eu cred c-ai avut noroc. Ca nu erau niste batrani cu deficiente de vedere sau de apreciere a distantelor, sau niste copii jucausi, care, vazand tramvaiul, vin la sina sa-l astepte.  In afara de oameni pirahna, mai sunt si oamenii bizon. Scuza-ma daca sunt asa de direct, dar  soferul trebuie sa se coboare la  nivelul pietonilor, nu invers. Parerea mea !
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice