0 Membri şi 14 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Sau generatiile Pro ! Știi si castigi ...
Dosare penale pentru mai TOŢI membrii familiei Băsescu:Antena 3 e INCA aici! http://www.antena3.ro/politica/dosare-penale-pentru-mai-toti-membrii-familiei-basescu-288948.html
P.S. Un mare economist al cărui nume nu l-am reținut spunea să ne îngrijim de generațiile tinere deoarece ei sunt cei ce ne vor plăti datoriile. Noroc că de pensii nici nu mai poate fi vorba ...
Deocamdata.
Laurentiu, daca asta te face pe tine fericit...
În cazul Casei Poporului a funcționat același gen de reacție. Într-un fel sau altul, tot Bucureștiul a suferit ca să se înalțe monstrul. Cum să accepte oamenii că suferința lor a fost degeaba? Sau, mai grav, că pe suferința lor s-a clădit ceva fundamental rău?[/i]
Ma mir cum il mai suporta nevasta-sa.
Acuma iertata-mi fie, va rog, indrazneala, dar poate nici pentru "generatiile tinere" lucrurile nu se prezinta chiar atat de optimist - oportunitatile de a pune ceva pe picioare nu sunt cum erau la nivelul anilor '90-2000, trebuie mai multa cumpatare/chibzuinta/curaj la intemeierea unei familii, toate astea in conditiile in care la "actual-planificata" varsta de pensionare de 65 de ani (ce poate creste pana atunci, dupa modelul tarilor nordice), pensia de la stat va fi in cel mai bun caz doar un sfert din nivelul uneia de azi. Zic si eu...
Sper sa ramina in libertate cit mai putini hoti cu "diplome".
Desigur, la "dottore" te-ai gandit !
Din păcate lăsăm copiilor noştri ţara într-o situaţie mult mai proastă faţă de cum ne-au "predat-o" (fără contract de custodie) părinţii şi bunicii noştri...
Fericit (pe plan intern) ma face faptul ca a inceput sa iasa la iveala (si asta la insistentele prea hulitei Antena 3) toata mizeria si furturile din ultimii 25 de ani. Sper sa ramina in libertate cit mai putini hoti cu "diplome".
Sa nu uitam ca intreaga tara a contribuit (cu bani si forta de munca) la constructia asta. Nu numai bucurestenii au fost calare pe schele.
Ma bucur ca s-a retinut 'esentialu'...