Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700283 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Parca Zgonea a spus ca e coleg cu Mihai Viteazu. http://www.cotidianul.ro/valeriu-zgonea-coleg-cu-mihai-viteazu-208151/

Pai ala e sculer-matriter la baza, nu tractorist...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Laurentiu

ala e sculer-matriter ...
O fi dar cu putina imaginatie (in maieu si cu basca pe cap) mecla il face portretul ideal al unui tractorist.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Laurentiu

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Trebuia sa postezi la sectiunea "Un baaanc". Nea Nicu singur a platit din buzunarul lui datoriile facute de catre cine? Cine a rabdat de foame si de frig in ultimul deceniu de dictatura? Cu ce pret s-au platit aceste datorii?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

Nea Nicu singur a platit din buzunarul lui datoriile facute de catre cine? Cine a rabdat de foame si de frig in ultimul deceniu de dictatura? Cu ce pret s-au platit aceste datorii?
Datoriile facute crezi ca le va plati basescu ? Tot noi vom fi aceea care vom plati si la FMI si la UE. Sinteza e ca unul ne-a scos si altul ne-a bagat si mai adinc in rahat.
  • Suzuki SX4

Offline shpeedy

Ce ti-e si cu propaganda asta...  :D
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Laurentiu

propaganda asta...  :D
Propaganda e si cu invazia "boierului" la Scrovistea ? :)
  • Suzuki SX4

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Nea Nicu singur a platit din buzunarul lui datoriile facute de catre cine? Cine a rabdat de foame si de frig in ultimul deceniu de dictatura? Cu ce pret s-au platit aceste datorii?

Cred că suntem printre cei ce ştiu cum au fost plătite datoriile externe în anii '80 ...
Singurul lucru important este că la începutul anului 1990, România nu avea datorie externă şi avea de primit ceva bănuţi de prin lumea ... arabă, nu-mi vine să scriu a treia. Egipt, Irak, etc.
Ignorând complet teoria conspiraţiei, putem totuşi să observăm în istoria recentă că sistemul imunitar al persoanelor aflate în fruntea ţărilor fără datorii este extrem de slăbit, incapabil să facă faţă proiectilelor de calibru vulgar - gen 7,62 mm.
Din punctul meu de vedere, lipsa oricăror debite poate fi considerat un capital în sine ori dacă vreţi un foarte bun început. Pe care ţara noastră cu mândrii ei conducători (dintre noi, pentru noi) l-au ratat !
« Ultima Modificare: 31.Mar.2015, 03:35:35 p.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline Laurentiu

...propaganda...
Realitate si nu propagabda. ;)

Dosare penale pentru mai TOŢI membrii familiei Băsescu:

Antena 3 e INCA aici!  :D  http://www.antena3.ro/politica/dosare-penale-pentru-mai-toti-membrii-familiei-basescu-288948.html
« Ultima Modificare: 31.Mar.2015, 08:02:11 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4

Offline NicNic

Realitate si nu propagabda. ;)

Dosare penale pentru mai TOŢI membrii familiei Băsescu:

Antena 3 e INCA aici!  :D  http://www.antena3.ro/politica/dosare-penale-pentru-mai-toti-membrii-familiei-basescu-288948.html
Deocamdata.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!