Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700277 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sfichiu

• VITARA S ,Matiz

Offline shpeedy

Mai mult, anul acesta CNADNR va mai angaja circa 500 de salariaţi. Potrivit Mediafax, CNADNR a argumentat nece­sitatea posturilor noi prin extinderea sistemului informatic de emitere şi gestiune a rovinietei, dar şi prin redimensionarea activităţii la nivelul direcţiilor regionale şi înfiinţarea unor secţii de autostrăzi având în componenţă centre de întreţinere şi coordonare.

Cred ca oriunde in lumea asta (inclusiv in mediul privat din Romania) introducerea (sau extinderea) unui sistem informatic pentru a acoperi munca prestata manual duce automat la reducerea fortei de munca necesara respectivelor operatii. Se pare ca aceasta logica de business nu functioneaza si la CNADNR...  =))
« Ultima Modificare: 24.Mar.2015, 05:46:46 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline sfichiu

• VITARA S ,Matiz

Offline Laurentiu

Banul, in orice ipostaza se gaseste, pe multi i-a timpit dupa "revolutie".
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Banul e ochiul dracului, ar trebui ca inaltele fete bisericesti s-o stie...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Uite si una pozitiva despre banii castigati prin munca cinstita, mai multi decat castiga doi ministri.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

Uite si una pozitiva despre banii castigati prin munca cinstita...
Colegul lui Mihai Viteazu, nu i-o fi parind rau ca si-a abandonat meseria de baza ?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline shpeedy

Colegul lui Mihai Viteazu, nu i-o fi parind rau ca si-a abandonat meseria de baza ?

M-ai pierdut...  :-/

Din articol inteleg ca oamenii au ramas tot tractoristi, doar ca s-au perfectionat pentru a putea lucra pe utilajele performante din ziua de azi...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Laurentiu

• Suzuki SX4

Offline rexkrokiDAU

Se pare meandrele concretului nu țin cont de sinergia faptelor. :D