Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700279 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Nu-i ajung oare cele peste 4 miliarde trimise anual in tara ?!  :-/

Alea 4 miliarde erau 6 - 8 în vremurile bune ...

Însă aşa cum preşedenţia este preocupată în special de voturile din diaspora (bugetul RO), aşa cum în lunile iulie + august n-am curaj să dau cu maşina în vreun cap de pod căci ambulanţele (bugetul de stat) sunt ocupate cu bieţii emigranţi ce conduc zile şi nopţi fără pauză pentru a-şi revedea casa / familia, eu nu văd o mare povară fiscală pe umerii conaţionalilor plecaţi în alte zări.

Pe de altă parte, dacă mă decid să accept mandatul de prim - ministru m-aş preocupa să-i tentez să rămână să muncească aici, chiar dacă pentru asta trebuie să bat palma cu marele popor chinez ori cu ceva şeici. A se vedea reacţiile oficialilor U.E. după alegerile din Grecia. Au înghiţit în sec şi au felicitat câştigătorii. Alegerea este simplă: interesele poporului pe care îl reprezinţi ori ... ce se pricep politicienii noştri să facă cel mai bine.
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline coby

Pe de altă parte, dacă mă decid să accept mandatul de prim - ministru m-aş preocupa să-i tentez să rămână să muncească aici, ...
Ba sa stea acolo si sa nu se mai intoarca aici , de ar pleca cat mai multi ar fi extraordinar ...
auto si moto

Offline rexkrokiDAU

Referitor la Grecia, cine e de vina că au 300 miliarde euro datorii? Le-a băgat UE cu japca pe gât sau de bine ce s-au autogestionat au rămas fără bani?

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Referitor la Grecia, cine e de vina că au 300 miliarde euro datorii? Le-a băgat UE cu japca pe gât sau de bine ce s-au autogestionat au rămas fără bani?

Păi eu văd 2 explicații : Ori bonitatea Greciei era uluitoare, ori i-au ajutat să se înglodeze în datorii cu un obiectiv pe care nu l-au putut îndeplini. De aceea sunt supărați - bani pot tipări oricând !
Să-l cităm pe Al Pacino (Pact cu diavolul): ”Haha ! Money ? That's the easy part !”

Nu cred că e cineva atât de naiv încât să creadă că băncile nu știu cui dau banii cu împrumut. Mai ales când e vorba de țări, guverne. Grecia este unul din foarte puținele cazuri în care banca a împărțit riscul cu clientul și poate unicul în care banca a pierdut, aparent / pentru moment - ceva firfirei. Nu va păți nimic, mai contractează vreun președinte / premier o ”centură de siguranță” și ajută biata banca. Apropos, am înțeles că 2015 este vârful de sarcina pentru  ”centura de siguranță” contractată de dl. basescu.
Probabil de aceea se fac propuneri „originale” pentru alimentare bugetului de stat.

"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline rexkrokiDAU

In urma cu doi ani si patru luni se inaugura Parcarea subterana de la Universitate, insa parcarile neregulamentare pe stradutele si trotuarele din zona nu au disparut nici pana astazi, desi parcarea sta mai mult goala decat plina. In urma cu doua saptamani, parcarea subterana de la Intercontinental se redeschidea dupa o perioada de modernizare si punea la dispozitia soferilor 1.000 de locuri de parcare. Cu toate acestea, o parte din soferi, profitand si de indolenta autoritatilor, aleg zi de zi sa parcheze neregulamentar exact pe trotuarele de deasupra, in timp ce prin noua parcare bate vantul si sute de locuri stau neocupate.

http://m.hotnews.ro/stire/19620125

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti

Poporul nostru a crezut că dracul, fiind bărbat, nu poate fi destul de rău. De-aceea a creat-o pe mama dracului. (Nicolae Iorga)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

Poporul nostru ... a creat-o pe mama dracului.
O singura mama si prea multi tati. Azi nu-i mai plinge nimeni pe mai marii penali ai Romaniei dupa ce au devalizat o tara intreaga timp de mai bine de 10 ani [fami(g)lia basescu, udrea, boc, marele sef(utz) ANI georgescu, videanu s.a.] ? Incepe sa fiarba laptele si sa se aleaga caimacul  :)
Sa vedem ce le prevestesc astrele  :D
Citat
Horoscopul penal de politician. http://www.libertatea.ro/detalii/articol/horoscopul-penal-de-parlamentar-528313.html
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline shpeedy

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ASZ

Oare de ce discuta in toata media doar despre coruptii "(de)generatiei Basescu" si se uita oarecum de cei din perioada 1990-2005 ? (banci devalorizate, fabrici ruinate, economie subrezita rau, etc.)
"Generiatia Iliescu" a scapat cu furtisagurile lor ?