Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700342 ori)

0 Membri şi 17 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline miaunica

Cum va fi implementata treaba cu religia sunt curioasa de mor!...asta daca va fi...pt ca se va da bor-ul cu dosul de podea!...La clasa a Va se noteaza in catalog...
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline Daniel42

Chestia cu materia Religie in scoala,este una din imensele prostii pe care cei de la ministerul de resort cautau sa o introduca si noroc ca s-au mai trezit din cind in cind cei de la justitie . O alta imensa timpenie care se practica la scara mare este faptul ca , bietii copii invata dupa 100 de tipuri de manuale ,care mai de care mai prost intocmit si mai incuiat , apoi in clase superioare se duc gata nepregatiti pentru ca nu au inteles nimic , nici ei si nici macar parintii care incearca sa-i ajute . La examenele urmatoare se minuneaza degeaba floarea profesoratului de la Bucuresti pentru ca , promovabilitatea este direct proportionala cu , prosteala din manuale , lipsa de profesionalism a dascalilor si goana dupa bani luati din meditatii , combinate toate cu viata moderna si lipsa de interes manifestata de niste copii care au vazut pe viu ca , daca ai 3 facultati absolvite pe bune nu conteaza nimic . Apoi asta-i calea spre care ne adincim . Reforma in invatamint este imperios necesara cit mai urgent pentru ca,  acum totul este o debandada .  :-?
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline hugbear

Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline coby

In sfarsit, dupa lupte seculare...
Asta este intr adevar o porcarie ( si o spun eu care , printre altele , am terminat si Teologia ) .... ce naiba cauta religia ca disciplina in scoala preuniversitara , nu stiu ?!
auto si moto

Offline georgei23

Asta este intr adevar o porcarie ( si o spun eu care , printre altele , am terminat si Teologia ) .... ce naiba cauta religia ca disciplina in scoala preuniversitara , nu stiu ?!
E o ciorbita romaneasca.....sau mai nou se spune shaorma cu de toate...ei ii invata pe enoriasi cum sa voteze, iar in schimb mai primesc cate o catedrala a mantuirii...o paine de mancat in scoli....multi clienti prin scolile de teologie sa se faca profi de religie....multi mari profesori univesitari pe la aceste fabrici....+ bonus: unii din copii de acum sunt pelerinii si enoriasii de duminica de miine....si iata asa ne apropiem de mijlocul secolului xxi.....RROMAnia te iubesc!

Offline georgei23

E o ciorbita romaneasca.....sau mai nou se spune shaorma cu de toate...ei ii invata pe enoriasi cum sa voteze, iar in schimb mai primesc cate o catedrala a mantuirii...o paine de mancat in scoli....multi clienti prin scolile de teologie sa se faca profi de religie....multi mari profesori univesitari pe la aceste fabrici....+ bonus: unii din copii de acum sunt pelerinii si enoriasii de duminica de miine....si iata asa ne apropiem de mijlocul secolului xxi.....RROMAnia te iubesc!

Offline shpeedy

Indiferent cine iese duminica, ne asteapta vremuri 'interesante' - Cota progresivă ar putea creşte din 2016 în trei trepte, de 15%, 25% şi 35%. Impozitele pe case şi terenuri cresc cu câte 25% în 2015 şi 2016.

Daca tot nu se poate mari numarul contribuabililor reali (de ce oare?), macar sa-i 'cocosam' sa nu mai stie de ei... X-(
« Ultima Modificare: 14.Nov.2014, 09:53:46 a.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline georgei23

Indiferent cine iese duminica, ne asteapta vremuri 'interesante' - Cota progresivă ar putea creşte din 2016 în trei trepte, de 15%, 25% şi 35%. Impozitele pe case şi terenuri cresc cu câte 25% în 2015 şi 2016.

Daca tot nu se poate mari numarul contribuabililor reali (de ce oare?), macar sa-i 'cocosam' sa nu mai stie de ei... X-(
Pai de unde bani de exemplu de Catedrala Mantuirii Neamului....

Offline shpeedy

Era o intrebare retorica... :D
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Din pacate, cel mai Black Friday trait de mine de pana acum.
Desi sunt 8 victime, sunt cvasianonimi iar pierderea lor afecteaza doar familiile si prietenii. De aceea nu am simtit nevoia crearii unor topicuri cum sunt cele dedicate lui Iurie Darie ori Madalinei Manole.
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace !

"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain