Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700328 ori)

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Aia sunt plantati cu slujbe, daca nu iese cine trebuie, nu se prind.  :D

Offline Laurentiu

... noiembrie nici n-a inceput...
Noiembrie e o luna moarta din cauza alegerilor. O serie din pomii plantati, s-au si uscat deja.
Citat
Reprezentanţii grupului (”Iaşiul iubeşte teii”) au cerut primăriei să replanteze tei în centrul oraşului, municipalitatea susţinând că acest lucru nu este posibil şi că turiştii care vin în Iaşi apreciază pietonalul amenajat în locul fostului bulevard Ştefan cel Mare.
Este punctul de vedere al intiiului cretin al Iasului. Daca ar sti cu cita carne i-a fost burdusit frigiderul din partea doamnelor care si-au scrintit picioarele pe nenorocitul ala de "pietonal", n-ar mai da pe la casapie citeva generatii din toata familia lui.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline shpeedy

Poate o explicatie la vremurile actuale...

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Deoarece consider interesant subiectul iar nu threadul unde a apărut, zic şi eu ca omu' :
- a adoptat o ordonanta de urgenta prin care reclamantii participanti la licitatiile publice trebuie sa plateasca daca vor sa inregistreze reclamatia (sa-si ceara drepturile)

Nu cunosc textul de lege invocat dar ştiu că a devenit o modă contestarea licitaţiilor, respectiv întârzierea lucrărilor / investiţiilor.
 În unele situaţii o soluţie proastă / temporară poate fi preferabillă " încremenirii în proiect". Poate o fi cazul şi aici...
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Online fireburn

In unele cazuri este bine sa se aplice, in altele nu.
Eu stiu persoana care avea dreptate si trebuit sa treacaprin procedura respectiva.
Acum se judeca cu statul (respectiv institutia statului implicata).

Nu cunosc ponderea cazurilor ca sunt ele pretabile pentru aplicarea legii sau nu, dar stiu ca in general, la licitatiile cu statul castiga "cine trebuie" si se vorbeste de spagi (mari) ca sa prinzi un proiect.
In situatii de genul acesta, cand tu ca participant esti eliminat nejustificat si ti se mai pun si bete in roate..........ce sa mai zic.

Probabil ca si pentru reanalizarea conditiilor de licitatie se aloca resurse, dar daca jucatorii ar fi corecti nu s-ar ajunge in acest stadiu.

Offline shpeedy

Consider ca niciodata masurile astea de 'coercitie' nu o sa fie la fel de eficiente (si general acceptate) ca atunci cand ataci direct cauza: in cazul de fata, control drastic - mentinut atat cat e nevoie - la licitatii atat pe partea castigarii lor, cat si pe partea de disputare a lor (de exemplu, sa nu sanctionezi carcotasii de serviciu cu amenda, ci - pentru x dispute facute - cu eliminarea de la participare la viitoare licitatii pentru y luni/ani). Astfel s-ar face curatenie si din perspectiva castigatorilor (castiga cei care au solutia cea mai potrivita la cel mai corect pret), cat si din partea celor care fac scandal (daca nu ai efectiv nici un motiv de disputa, de ce sa tergiversezi o licitatie?).

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

Cu ce se mai face trafic prin Romania...  :-))

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain