Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700379 ori)

0 Membri şi 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Interesele personale  ori de grup + perseverența = love.
În continuarea dezbaterii de aici.
« Ultima Modificare: 27.Aug.2014, 08:47:30 a.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline Laurentiu

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline coby

"Am scăpat de dracu’, şi am dat peste ta-su!" http://www.criterii.ro/index.php/en/polemici/9126-un-text-de-cosmar-dar-daca-e-adevarat

Beeeton !
Din nefericire , degeaba , ca tot spre prapastie mergem cu mare avant ... !!
auto si moto

Offline shpeedy

O firmă din China va construi în următorii doi ani în Craiova un cartier de 35 de blocuri, cu câte 10 etaje şi penthouse în formă de pagodă, iar apartamentele vor fi vândute la un preţ de 400 euro/metru pătrat, astfel că locuinţele vor costa între 20.000 şi 45.000 euro.

Cateva 'neclaritati':
- chiar 'se terminasera' firmele romanesti care sa ridice blocuri in Craiova ?
- din ce am mai citit/auzit, cam in toate proiectele din afara granitelor, companiile chinezesti vin nu numai cu produse/materiale 'made in china', ci si cu mana lor de lucru, indiferent de conditiile contractuale (compania chineză va trebui să lucreze în antrepriză doar cu firme din Craiova şi să folosească materiale de construcţie de pe piaţa locală - ya, right :fluier:) - deci compania chineza a obtinut banii de la o banca chineza, bani pe care o sa-i recupereze de la craioveni (bani care sa includa si profitul companiei chineze, si dobanda bancii chineze);
- Primarul Craiovei a arătat că singurul constructor care a participat la cele trei licitaţii de construcţie a noului cartier a fost compania chineză, iar în cele din urmă s-a început cu aceasta dialogul direct. - bai nene, chiar asa de mizilic este pentru o companie romaneasca un contract de 35 milioane Euro ?! :-/
- sunt foarte curios cum o sa arate apartamentele tip penthouse de la ultimul etaj, cu pagodă - o sa fie o Strehaie mai mare, sistematizata si intr-un cadru (oarecum) legal ?!?!  =))
« Ultima Modificare: 01.Sep.2014, 05:14:36 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline shpeedy

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

Offline Silfax

• S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline shpeedy

L-am vazut si eu aseara si mi-a placut (ca de obicei).

Asa ar trebui sa arate (si sa gandeasca) orice profesionist (in orice domeniu ar activa): daca sunt bun in ceea ce fac, nu-mi fac probleme sa plec daca mi se baga pumnul in gura si sa-mi gasesc de lucru in alta parte.

Poate daca am fi avut o emisiune similara cu a lui, de educatie economica, imediat dupa 1989, Romania ar fi aratat altfel in ziua de azi...