Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 666608 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Razvan

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 926
  • Thanked: 35 times
  • Gen: Bărbat
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
Cine mai traieste cu speranta ca se va schimba ceva in tara asta peste noapte sau ca 100/1000/10000 de manifestanti/protestanti vor determina pe cineva din guvern/parlament/presidentie sa lase din mana banul public/puterea/justitia si sa plece se inseala amarnic
RIP Romania  :popa:
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792
 

Offline Andrei Suzuki

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 2982
  • Thanked: 7 times
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
Sa zicem ca esti un idiot. Si sa zicem ca esti membru al parlamentului. Dar asta inseamna deja ca ma repet.
(Mark Twain)


Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)

Un liberal este cineva care se simte indatorat fata de aproapele sau, care datorie este de acord sa o plateasca din banii tai.
(Gordon Liddy)

Democratia trebuie sa insemne mult mai mult, decit doi lupi si o oaie care voteaza ce sa manince la cina.
(James Bovard)

Ajutorul extern trebuie inteles ca un transfer de bani de la oamenii saraci din tarile bogate catre oamenii bogati din tarile sarace.
(Douglas Casey)

Guvernul este o mare inventie, prin care toata lumea se chinuie sa traiasca pe cheltuiala altora.
(Frederic Bastiat)


Daca tu crezi ca sistemul de sanatate este scump acum, stai sa vezi cit va costa cind o sa fie gratuit!
(P.J. O'Rourke)

In general, arta de a guverna consta in capacitatea de a lua cit mai multi bani de la o parte de cetateni, pentru a o da altora.
(Voltaire)

Nici o viata, libertate sau proprietate nu este in siguranta, atita timp cit aparatul legislativ este in sesiune.
(Mark Twain (1866))

Sa vorbesti este ieftin, in afara de atunci cind o face parlamentul.
(Necunoscut)

Raul inerent al capitalismului este impartirea neechitabila a bogatiilor. Bunul inerent al socialismului este impartirea echitabila a saraciei.
(Winston Churchill)

De ce are nevoie tara asta: mai multi politicieni fara loc de munca.
(Edward Langley)

Un guvern suficient de mare, incat sa-ti dea tot ce ai nevoie, este suficient de puternic sa-ti ia tot ce posezi.
(Thomas Jefferson)
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI
 

Offline gabineg

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 14411
  • Thanked: 3403 times
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Cerşetorul de solidaritate
de Florin NEGRUŢIU | miercuri 12 mai 2010, 20:43
ziarul GANDUL

Te ştiu de mult, mi te agăţi în fiecare zi de picioare, umil şi mieros ca un cerşetor. Întorc îngreţoşat capul şi te aud cum mă înjuri pe la spate de mamă. N-ai nevoie de banul meu, obrazul ăla gros îţi plesneşte de sănătate, dar aşa te-ai învăţat: să mă buzunăreşti, să mă fraiereşti, să mă faci . Pentru tine, am fost întotdeauna un prost bun de jefuit. Ai mei m-au învăţat să las de la mine, să învăţ, să las loc de bună ziua şi chiar să fiu căpos ca să răzbesc, dar nu mi-au zis nimic despre tupeu.
Tu, maestru al tuturor şmecheriilor, ai tupeu din plin. Ce altceva decât tupeul te împinge să cerşeşti azi solidaritatea mea? Spui că ţi-e greu, că trebuie să fim solidari în faţa crizei. Eu, solidar cu tine?! N-am nimic de-a face nici cu hoţia, nici cu prostia ta. Când tu te-ndopai, eu strângeam cureaua. Când tu petreceai la iarbă verde cu mici şi bere, eu strângeam gunoiul în urma ta. Când tu încingeai folcloristele de toate sărbătorile legale, eu făceam ore peste program. Când tu te uitai la filme porno pe o poală de bani la stat, eu băgam sâmbete şi duminici la privat ca disperatul. Ştiu că nu-nţelegi cum e cu privatul decât dacă are şi un Channel în coadă.
Acum descoperi că e criză şi-mi ceri sacrificii, făcându-mi paradă de austeritate. Economiseşti foile din imprimantă sau stingi un bec în cameră, ca să te vadă strada că şi tu te restrângi. Promiţi să-i miluieşti pe săraci cu leafa ta până la sfârşitul anului, ca să mă convingi că şi tu suferi. Ce-ţi lua să te gândeşti la "austeritate" anul trecut, când te spărgeai în chermeze electorale? Acum îmi vinzi chifla că faci reformă, când, de fapt, tu mă scobeşti în buzunar să-ţi achit nota de plată.
Cauţi să scoţi bani din piatră seacă, de la mame şi bătrâni, în loc să-i pui pe bogaţii tăi, înavuţiţi din contracte cu statul, să fie ei solidari cu tine. Un singur sfat îţi dau: să nu te atingi de pamperşii lui fi-miu. E spre binele tău, crede-mă!
Doar plăcerea de a mă umili este pe măsura tupeului tău monstruos. Mă umileşti la circa financiară, când mă plimbi pe la cinci ghişee ca să-mi iei banii, cu aceeaşi plăcere cu care mă umileşti în spital, când îmi arăţi buzunarul halatului sau când mă trimiţi să-mi aduc medicamentele de acasă.
Te-ai obişnuit să tac, să bag capul în pământ, să trec cu vederea, când mă claxonezi isteric pe trecerea de pietoni. Printr-o glumă nefericită a istoriei, m-ai luat în primire încă de la naştere. M-ai condamnat să fiu solidar cu tine, oricât de solitar aş fi vrut eu să fiu. Aş fi avut posibilitatea să fug, dar, din frică sau laşitate, am rămas, ca să mă faci tu mioritic în talk-show-uri şi în gazete.
Ai o mie de feţe, eşti peste tot, pe stradă şi la televizor. Nu ştiu cum să-ţi zic: ar fi prea puţin să te numesc Stat, prea mult să-ţi spun România. Eşti Fratele meu mai mare, manelistul. Ştiu că nu vei înţelege, dar din partea mea nu vei avea solidaritate, ci doar dispreţ.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice
 

Offline Leutzu

Bun, sunt mult prea multi bugetari, numai la mine la serviciu daca 70% din cei ce sunt aici stau degeaba. Ce mi se pare strigator la cer este urmatorul lucru. De ceeu, care alerg toata ziua de nebun pe aici - ca deh - suntem 3 oameni la 500 de calculatoare sa ajung sa castig 12 milioane, acelasi salariu care il primesc si aia care stau degeaba... Intrebarea mea este alta...oare cei, care asemenea mie muncesc aici, vor mai munci de acum incolo??? Sa faca restructurari in companii sa scape de bugetarii care "stau si o freaca"...

Offline >pexic<

pai pt ca :
1- traim in romania unde incompetenta e la putere
2- nu esti murdar la gura de rahat asa cum sunt aia 70%
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.
 

Offline body

@gabineq Thumb down ti-au dat cei care se simt cu musca pe caciula , adica unii care o freaca toata ziua .
Ce nu mi se pare normal e urmatorul fapt .
In privat au scazut veniturile mai mult sau mai putin pt fiecare .
La stat in ultimul an si jumatate in general au crescut . Poate imi explicati si mie cum .
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara
 

Offline Leutzu

Iti explic eu cum...s-au facut angajari desi posturile era blocate, iar acesti angajati au primit salarii mai mari.
Dupa o facultate de informatica un master in management am ajuns sa castig 12 milioane...un salariu de ospatar...asa isi protejeaza statul asta populatia...in timp ce foste secretare si clienti politici pusi in functii doar sa fie stau bine pe 40-50 milioane.
Singura mea miere pe suflet este ca din ce in ce mai multi din cei pe care ii auzeam ca ziceau ca base @co sunt cei mai buni...au ajuns sa-l injure...dar totusi...asta nu imi aduce si mancarea in burtica...
O sa ajungem o tara de bananieri si o sa inventam ceva nou...o sa ajungem o tara din lumea a 4-a.
« Ultima Modificare: 14.Mai.2010, 10:33:18 a.m. de Leutzu »
 

Offline body

Mai eu nu-l injur pt ca daca venea gionel , ala facea 40% impozit la salariatii cu salariii peste nu stiu cat , atentie vorbesc de salariatii din privat , asta numai ca sa dea pomeni sociale pentru toate otrepele .
Daca vad ca se va ajunge la asa ceva , go afara , am oferte de job , in petrol e super ok si afara .Nu o sa mai platesc niciodata 40% impozit la statul asta de rahat , ca sa dea pensii de 20.000 lei la javrele lor.
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara
 

Offline edy70

Sa facem un studiu ...    :D

- numarul total salariati bugetari (salariati platiti direct sau indirect din bugetul de stat) este de aprox . 1.400.000 persoane compus din:
-educatie aprox. 390000 pers. din care 280000 profesori restul auxiliari ( contabili, laboranti, bibliotecari, intretinere, etc.);
- sanatate aprox. 195000 din care, atentie, doar 50000 sunt medici;
- politie si armata , relativ , 175000;
- magistrati+auxiliari aprox. 12000;
- SRI, servicii(sunt vreo 7-8).... aici este trecut la secret dar se vehiculeaza 25000 (dar ce buget au ......)
- restul de aprox.  600000 de pers. lucreaza in institutiile administratiei centrale si locale (ministere, agentii, guvern, parlament, presedentie, prefecturi, primarii, etc) , numar din care , din nou atentie, aprox. 200000 sunt auxiliari (soferi ,secretare, intretinere,arhivari, etc). Din cei 400000 ramasi 145000 sunt functionari publici restul personal contractual.

Intrebare: de unde taiem ?



P.S. Aceasta este o statistica neoficiala si aproximativa  :D
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.
 

Offline Leutzu

De la toti. Nu vor taia doar de la functionarii publici ci de la toti unde are statul treaba. La mine la servici statul este actionar majoritar, si ne vor aplica si noua acesti 25% cu toate ca nu suntem bugetari ci avem si venituri proprii. Dar deh...