Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700544 ori)

0 Membri şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

...ma ofer eu sa te ajut...

@Rex: da' nu e distanta CH->RO prea mare ?!  =))

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
@Rex: da' nu e distanta CH->RO prea mare ?!  =))

Păi calul e 4x4 și galopează cu zâmbetul pe buze iar Gioconda merită o deplasare CH - Ro. Bine că nu trebuie traversat Atlanticul ori vreo altă baltă ...
« Ultima Modificare: 17.Dec.2013, 07:26:52 p.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline rexkrokiDAU

ce nu fac eu pentru colegii de club    >:D<    :-j

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rexkrokiDAU

^^  suna ceva de genul... "cine nu are de lucru... isi face"...

„Îmi amintesc foarte clar. Pe data de 9 mai 2002 eram împreună cu nişte colegi de la Istorie, mâncam covrigi în Piaţa Universităţii. Ne-am trezit cu Emil Boc, Theodor Meleşcanu şi Marko Bela acolo, era Ziua Europei, se amplasase o scenă. Ne-am enervat şi am început să urlăm, să strigăm la ei. Am zis că «ce vin ăştia să confişte piaţa cu discursurile lor demagogice?». Ne-am hotărât să ne organizăm mai bine, atunci a apărut scânteia, ca să spun aşa. Şi am înfiinţat acest grup informal numit «Miliţia Spirituală»”, povesteşte Mihail Bumbeş.

Offline edy70

"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline rzapo

unde esti tu Tepes doamne...!
  • Suzuky SX4 4x4 navi
Radu Zaporojan

Offline shpeedy

Şeful Poliţiei Cluj care şi-a umilit un subaltern s-a plâns că nu mai are bani. Judecătorul l-a repus în funcţie

Banuiesc ca peste tot in tara - indiferent de angajator, ca e stat sau privat - e la fel: daca faci o 'boacana' in urma careia ti se micsoreaza salariul sau esti pus pe tusa, esti repus inapoi pe functie de cum faci o cerere ca nu te mai ajungi cu banii...
« Ultima Modificare: 06.Ian.2014, 03:19:16 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline bogdanb

Banuiesc ca peste tot in tara - indiferent de angajator, ca e stat sau privat - e la fel

Nu stiu la altii cum o fi, se pare ca eu am intalnit doar exceptiile la ideea de mai sus.. :inteligent:
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline bogdanb

Daca mai suspecta cineva de competenta sau buna-credinta pe guvernantii nostri, o noua dovada:
http://adevarul.ro/educatie/scoala/protest-fata-desfiintarea-singurei-biblioteci-pedagogice-nationale-1_52cbddf5c7b855ff56466489/index.html

Pe scurt, printr-un ordin dat pervers pe 30 decembrie, un ticalos cu titlu de ministru a desfiintat singura biblioteca pedagogica din tara. Dincolo de eficienta direct economica inexistenta, acest gest este un pas inainte in directia distrugerii a tot ce ar putea aduce calitate societatii romanesti, in speta educatia si indirect cultura.
Ne arata clar ca guvernantii nostri nu doar sunt incompetenti ci si intentionat impotriva interesului national.
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)