http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/in-romania-autostopul-va-fi-interzis-prin-lege-189986.html
Foarte tare ! Aş fi curios dacă autostopul este interzis în vreo ţară ... Aşteptăm veşti din Coreea de Nord.
Am fost autostopist, probabil voi mai fi, se întâmplă să iau autostopişti în maşină. Duc copii zgribuliţi dintr-un sat în altul, nu se pune problema să le iau bani. Mă deranjează că uneori mai lasă prin maşină vreun ambalaj de
Eugenia. De câte ori trec printr-o intersecţie dintre Cotnari şi Hârlău îmi aduc aminte de privirea unui copil necăjit ce stătea acolo pe o vreme câinoasă iar eu l-am observat târziu şi aveam viteză mare şi nu am oprit.
Mă mai întreb cum se va aplica legea asta. De exemplu o duc pe soacră-mea la exorcizare la nu ştiu ce mânăstire din Neamţ iar dumneaei îşi mai ia 3 babe să o ţină de mânuri când începe să-şi facă efectul fumul de tămâie. Ce spun organului, cum demonstrez că fac muncă voluntară pentru soacră ??? Cum demonstrez că e soacră ? Eventual după dulceaţa din privirile acesteia - să zicem. Sau cum demonstrez că nu i-am luat bani ?
A mai fost o iniţiativă tembelă cu ceva ani în urmă pentru combaterea taximetriei ilicite se zicea, trebuia să ai actele copilului şi rezultatele testului de paternitate când îl duceai la şcoală. Probabil iniţiatorul de atunci era patron de firmă de taxi ...
Printre
părinţii actualului proiect de lege ar putea fi patroni de
aşa ceva aflaţi în astfel de
poziţii Pitorească ţară ...