Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700572 ori)

0 Membri şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline NicNic

Multumesc sxtelu. Putini sint cei care mai dau atentie la ceea ce mai postez si eu pe ici pe colo.  :)

Si eu citesc mesajele postate pe acest forum. In limita timpului pe care il am dispoibil.
Atentie acord tuturor pe care le citesc. Insa pot aprecia unele mai mult decat altele.
Uneori sunt chiar invidios pe timpul celor care pot  citi si raspunde aproape permanent. Eu nu am aceasta sansa.

Oricum, pentru @Laurentiu: Nu dezarma, continua cum ai facut pana acum si vei ramane singurul @Laurentiiu de pe acest forum.

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline rexkrokiDAU

Eu zic bravo acestei femei. Macar sa atingem noi varsta ei, cu sau fara permis de conducere...

Cu varsta iti dau dreptate dar cu condusul la acea varsta nu (in cazul acesta particular).  Ai vazut la finalul filmuletului cum arata masina? Era busita pe toate partile iar oglinzile erau sparte si prinse cu scotch. Crezi ca toate astea se datorau doar stalpilor din parcarile subterane fara sa aibe drept cauza alte masini ce aveau doar vina de a se afla in locul nepotrivit la momentul nepotrivit?

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Un articol publicat de DW care surprinde fidel,  in opinia mea, nefericirea majoritatii poporului roman din ultimii 50 ani.

http://m.adevarul.ro/news/politica/pe-reprezinta-partidele-politicee-1_52a20dc8c7b855ff56812317/index.html

Sent using Tapatalk 2

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline VAXXi

Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007
Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995

Offline shpeedy

Si bonus:

- amnistierea + camera de comert = zeu: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-16168049-usl-vrea-treaca-regim-urgenta-trei-legi-controversate-legea-lobby-ului-legea-amnistierii-legea-care-puteri-majore-camerei-comert.htm

Ce de initiative "interesante" de spalat niste bani fara a suporta totusi consecintele... :D

Cautand despre legea amnistierii (sau amnistiei - sunt in dilema), am vrut sa aflu ce pregatire au initiatorii.... M-am 'linistit' subit (nu ca n-as fi stiut din start la ce sa ma astept): unul este absolvent de SciencePolitiques (cu ceva neclaritati intre posesia simultana a rolurilor de presedinte de comisie in consiliul local cu cel de manager la o societate comerciala, pentru vreo 8 ani de zile), iar celalalt cel mult dirijor (ca sa nu zic muzicant). Nu tu studii in drept civil/penal, ce sa mai zic de experienta in domeniu...

Offline shpeedy

Offline shpeedy

Offline edy70

Nu sunt eu vreun Liviu Voinea  :D dar articolul suceste niste cifre, date si informatii, bineinteles cu titlul aferent, pentru a spune ce ? Divide et impera, panem et circenses !  X-(
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline edy70

"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.