Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700576 ori)

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Bănuiam eu că există democraţii mai avansate decât a noastră ...

Macar prin asemenea masuri, acolo Statul isi vede interesul in recuperarea taxelor...

Ţi-ai asumat un mare risc: urmează invazia scoţiano - irlandezo - englezo - americană; aceştia vor năvăli să cotropească berăriile româneşti. Cel mai frică îmi este de americani, n-am înnoptat pe acolo deoarece îmi spun prietenii că au bere foarte proastă iar o bere autentică, din orz şi malţ e dificil de procurat.

Acum vreo cativa ani am avut niste colegi din Estonia - cand au ajuns in Romania si s-au proptit in primul bar si-au sunat parintii si fratii sa le spuna cat de ieftin te poti imbata cu bere in Romania...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline rexkrokiDAU

:-((

Dan Șova schimbă tactica în problema autostrăzii Sibiu - Pitești

... "celebrul" stâlp de curent din mijlocul Centurii Craiovei, despre care domnul Ministru a susținut ferm că a fost demult înlăturat. În realitate respectivul stâlp nu doar că nu a fost clintit, ci chiar a fost marcat între timp cu panouri de ocolire, în pregătirea deschiderii traficului public pe Centura Craiovei cu stâlpul în mijlocul drumului.

« Ultima Modificare: 28.Nov.2013, 11:17:37 p.m. de rexkrokiDAU »

Offline sfichiu

Azi a fost scos!.. au aratat la TV>>
  • VITARA S ,Matiz

Offline rexkrokiDAU

Bine ca au gasit o solutie pana nu a fost deschis traficul pe acea portiune de centura.

Ceea ce vroiam eu sa aduc in discutie e insa altceva, usurinta cu care ministrul marilor proiecte, si politicienii din tara noastra in general, spun minciuni cu seninatate (ma indoiesc ca nu era la curent cu situatia exacta din teren, ca daca era e mult mai grav) fara nici cea mai mica jena... pe principul multi aud, putini pricep... 

Offline shpeedy

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Laurentiu

Si moartea cind a intrat pe teritoriul Romaniei a observat ca i-a disparut coasa.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
........... RIDICAREA MAŞINILOR a devenit ILEGALĂ ?
http://onouaatitudine.blogspot.ro/2013/12/avocatul-gheorghe-piperea-reuseste.html

Dacă ţara asta mai are o şansă să se facă bine, aceasta (şansa) e reprezentată de acei judecători ce-şi fac treaba cu bună credinţă, în respectul legii şi al semenilor. Cu cât mai mulţi judecători se afiliază acestei "secte", cu atât mai bine !!!
Restul poveştilor cu politicieni ce au insomnii de grija patriei, dictaturi militare, Zamolxe, extratereştrii de sub munţii Bucegi combinaţi cu pustnicii din Rarău-Giumalău au darul de a împlini predicţia ca până în nu mai ştiu ce an 60% din populaţie trebuie să sufere de boli psihice conform documentelor programatice.

În speţa prezentată în link, legea este limpede: autovehiculele pot fi ridicate de pe domeniul public doar de către poliţia rutieră şi numai în situaţii limitativ prevăzute de lege. Faptul că nişte piedoni şi alţi inventatori fabrică nişte hotărâri de consilii locale cu prevederi în vădită contradicţie cu prevederile legilor organice, cu scopul de a-şi jefui electoratul, poate reprezenta simptomatologia Sindromului Napoleon - acesta agravându-se prin lipsa noastră de ripostă.
« Ultima Modificare: 05.Dec.2013, 03:52:37 p.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline Laurentiu

Multumesc sxtelu. Putini sint cei care mai dau atentie la ceea ce mai postez si eu pe ici pe colo.  :)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Eu cred ca sunt mai multi, dar nu toti doresc sa interactioneze si sa se exprime.

Sent using Tapatalk 2

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rexkrokiDAU

Eu unul citesc toate postarile de pe forum, dar asta nu inseamna ca si raspund la toate. Gresesc cumva?