Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700575 ori)

0 Membri şi 11 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bogdanb

Eu zic bravo acestei femei. Macar sa atingem noi varsta ei, cu sau fara permis de conducere...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline miaunica

Pai chiar asa se face... trebuie ca ambele chei sa fie prezente simultan pentru a deschide cutia.
Care ar fi logica ca posesorul cutiei sa aiba ambele chei ?
te contrazic! la noi nu e asa! doar clientul are cheie!..
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline shpeedy

te contrazic! la noi nu e asa! doar clientul are cheie!..

La "noi" la cine ?! Cam in toate relatarile despre respectivul incident se vorbeste despre doua chei per caseta de valori - una data clientului si una pastrata de banca. In momentul in care se doreste accesul la caseta la valori, se folosesc ambele chei pentru deschidere.

Intr-adevar mai citisem parca o relatare in care se spunea ca se acorda doua chei clientului - dar una e de la caseta de valori (care necesita si a treie cheie - a bancii - pentru a fi deschisa) si cealalta de la lacatul cutiei inchise in caseta de valori. Vazand cum arata o asemenea caseta de valori, mi se pare logica existenta unei a doua chei la client:

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Laurentiu

... clientul are cheie!..
Si cum fiecare cheie are dublura si aceasta se afla la proprietar, banca poate avea acces in orice moment la continutul oricarei cutii.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Silfax

S-a vehiculat si varianta in care initial, cel care a inchiriat caseta, a copiat cheia si apoi a renuntat la caseta. Dar varianta asta necesita timp, cu atat mai mult cu cat au fost semnalate furturi din mai multe casete.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Trebuie să mă plâng şi eu undeva ... Despre bravii operatori de telefonie mobilă ...
Întrucât juniorii au intrat în criză la apariţia LG Nexus 5, propunându-mi tot felul de combinaţii / colaborări / promisiuni că termină supica la prânz şi că îmi vor organiza o înmormântare princiară - caut soluţii să achiziţionez gadgeturile la preţ decent. Varianta de 32 Gb costă 399 $ în state, tot 399 - dar euro - în Italia, 399 GBP în U.K. Americanii fiind cei mai nevoiaşi din listă au telefonul cel mai ieftin, doar că este varianta D820, pentru restul lumii se fabrică D821. Din ce am citit, americanul D820 funcţionează în reţelele europene dar este incompatibil cu unele reţele din Asia.
Ca să fiu sigur că vor putea fi folosite, încerc să postez pe site-ul unui operator  (cotizez la ei de vreo 15 ani, într-o perioadă aveam simultan 5 abonamente pe numele meu - pe "persoană fizică" - cum ar veni!) o întrebare. Aceasta nu a fost publicată, clar că nu apare niciun răspuns dar primesc mail de la telefonişti:

Întrebarea ta "D 820 (retea)" nu a fost aprobata.

Motivul declarat este:
Salut, Daca telefonul este cumparat din reteaua Orange Romania da, altfel nu putem garanta functionarea terminalului.

Multumim,
Echipa Orange

În traducere liberă,  telefonul cumpărat din U.S.A. cu 400 $ e posibil să nu funcţioneze în reţeaua Orange; fix acelaşi telefon cumpărat de la Orange cu peste 500 euro - cca 680 usd ( varianta de 16 Gb costă 488,99 euro fără contract) va funcţiona garantat !!!
Adăgând TVA la preţul din U.S.A preţul ar ajunge la 496 $, cotizaţia pentru Orange depăşind 180 $ în acest studiu de caz.
« Ultima Modificare: 27.Nov.2013, 03:01:50 p.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline hugbear

Varianta de 32 Gb costă 399 $ în state, tot 399 - dar euro - în Italia, 399 GBP în U.K.
Pai trimite-le mail ca au gresit pretul: in RO at trebui sa fie 399RON...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline VAXXi

Salut, Daca telefonul este cumparat din reteaua Orange Romania da, altfel nu putem garanta functionarea terminalului.

Raspuns "standard". La toti operatorii din Romania telefoanele sunt ofertate in bataie de joc, la pretul de terminal blocat in retea de la operator il gasesti in afara complet liber de orice restrictie si fara prelungire de abonament. Fa-ti temele pe partea de benzi si cumpara-l linistit.

Macar n-am ajuns inca precum in Turcia, unde orice telefon adus in tara prin "piata gri" (adica neoficial prin operatori/vanzatori) e blocat in 6 luni pe toate retelele daca nu-l declari, ca sa platesti vama la el  :D
Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007
Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Pai trimite-le mail ca au gresit pretul: in RO at trebui sa fie 399RON...

Am observat si eu asta: o bere la Paris e 5 euro, la Londra 5 pounds, la New York e 5 $ iar la Bucuresti este 5 lei. :-

Sent using Tapatalk 2

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Macar n-am ajuns inca precum in Turcia, unde orice telefon adus in tara prin "piata gri" (adica neoficial prin operatori/vanzatori) e blocat in 6 luni pe toate retelele daca nu-l declari, ca sa platesti vama la el  :D

Bănuiam eu că există democraţii mai avansate decât a noastră ...

Am observat si eu asta: o bere la Paris e 5 euro, la Londra 5 pounds, la New York e 5 $ iar la Bucuresti este 5 lei. :-

Ţi-ai asumat un mare risc: urmează invazia scoţiano - irlandezo - englezo - americană; aceştia vor năvăli să cotropească berăriile româneşti. Cel mai frică îmi este de americani, n-am înnoptat pe acolo deoarece îmi spun prietenii că au bere foarte proastă iar o bere autentică, din orz şi malţ e dificil de procurat.
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain