Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700613 ori)

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline boga81

Cu actele de internare nu s-a rezolvat nimic?

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline edy70

"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline danib

Cu actele de internare nu s-a rezolvat nimic?

Nu!

Swift GS 1.2 Bright Red

Offline boga81

Nu pot sa cred... ce oameni...

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline rzapo

nu trebuie sa crezi... suntem in romania.. si asta ne ocupa tot timpul, din pacate.....
  • Suzuky SX4 4x4 navi
Radu Zaporojan

Offline miaunica

in orice banca,  daca nu ai apucat sa imputernicesti pe cineva sa opereze pe conturile tale...sanatate multa! pana nu apari in carne si oase (mort copt) nu faci nimic!.. treaba cu blocatul conturilor tine de fiecare banca in parte...nu la toate e asa... cand te prind prin agentie iti fac actualizarea de date..ideea e sa nu ai tu nevoie de vreo modificare (un cont nou, imputernicire, extras stampilat..)... la evidenta populatiei daca nu te prezinti sa te traga-n poza si sa-ti depui personel actele iar nu faci nimic... un cerc vicios...
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline Laurentiu

in orice banca,  daca nu ai apucat sa imputernicesti pe cineva sa opereze pe conturile tale...sanatate multa!
E bine totusi ca se poate umbla nestingherit si fara probleme sau urme in casetele de valori. Aici nu trebuie acte ci doar chei.  :D
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline miaunica

da, dar la noi BNR-ul da tonul in muzica...daca se deschideau cu doua chei ( a clientului si a bancii) tipa poporu'ca i-a umblat ala de la banca in cutie...asa ca dadura ambele chei la client si raspunde si de ce face cu ele si de ce pune in ele... mi-a placut "pagubitul " din Ploiesti, ala de tipa ca i-au furat atata valuta, ca la reconstituire, in bancnotele cele mai mari, nu-i incapea valuta in cutie  :D
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline shpeedy

...daca se deschideau cu doua chei ( a clientului si a bancii) tipa poporu'ca i-a umblat ala de la banca in cutie...asa ca dadura ambele chei la client si raspunde si de ce face cu ele si de ce pune in ele... mi-a placut "pagubitul " din Ploiesti, ala de tipa ca i-au furat atata valuta, ca la reconstituire, in bancnotele cele mai mari, nu-i incapea valuta in cutie  :D

Pai chiar asa se face... trebuie ca ambele chei sa fie prezente simultan pentru a deschide cutia.
Care ar fi logica ca posesorul cutiei sa aiba ambele chei ?
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X