Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700644 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Si dreptul la replica...  ;)

@edy70: Nu ma intelege gresit, nu sunt fan Nestle ... din contra. Cred ca exista un sambure de adevar in spatele teoriilor considerate conspirationiste in ceea ce priveste conducerea lumii (sau macar influentarea mersului lucrurilor) de catre mega-corporatii (cum este si Nestle).
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline edy70

@edy70: Nu ma intelege gresit, .............................

Stai linistit, postez ceea ce cred interesant ( in general ), mai mult de dragul discutiilor. Cu atat mai mult cu cat , din pacate, nu posed copil in dotare, frati nu, nepoti nu, bunici nu, parinti partial ( ce viata trista  :-(( ) nici macar facebook  :D, asa ca la numaratoarea finala  :popa:  .....
Postez numai din spirit civic si cetatenesc   >:)
« Ultima Modificare: 18.Iun.2013, 12:54:00 p.m. de edy70 »
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline sfichiu

...am primit pe mail..o fi adevarat?? :-?

PLANURI 2014 PENTRU SALINA SLANIC PRAHOVA

La sfârşitul acestei luni, la Hamburg, se vor anunţa  finaliștii unui proiect care ar putea transforma complet salina de la Slănic Prahova.  Mai exact, aici ar putea începe în 2014 construcţia centrului de cercetare cosmică. La finalizarea amenajărilor, în 2014, în salina românească s-ar putea desfăşura   experimente care vor să desluşească originea şi evoluţia Universului, inclusiv teoria Big Bangului. Celelalte ţări participante sunt : Anglia , Franţa, Spania, Italia, Polonia, Finlanda.

"Stirea" nu este corecta. Nu se cercetează crearea Universului, ci informația corectă este că se fac testări radioactive.
Poate nu știți că salina Prahova are cea mai pură sare si se știe ca pietrele și cristalele anihilează radiațiile.
  Dacă prostimea ar fi corect informată v-ați da seama ce ni se pragateste.
  Este atât de ușor sa fiți prostiți. Luați aminte și la proiectul Rosia Montana ...

De ce oare Salina Prahova nu rămâne o  simplă salină unde oamenii se pot vindeca de anumite boli?

Simplu, pentru că Iluminatii au nevoie de prosti care să moară, de cretini bolnavi pentru a inflori industria farmaceutică si de roboti, care să voteze ......"

• VITARA S ,Matiz

Offline bogdanb

...am primit pe mail..o fi adevarat?? :-?

Este adevarat...dar nu la Slanic Prahova, ci la Praid; Si nu se construieste ci s-a amenajat. Si nu in 2014 ci prin 2002-2004, (nu mai retin exact). Si nu "testari radioactive" ci "teste de radioactivitate", in orice caz nimic deosebit fata de cercetarile care se fac zilnic la Magurele).

Si nu cred ca Illuminati au vreo legatura cu aceste experimente.  :D
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline shpeedy

Este adevarat...dar nu la Slanic Prahova, ci la Praid; Si nu se construieste ci s-a amenajat. Si nu in 2014 ci prin 2002-2004, (nu mai retin exact). Si nu "testari radioactive" ci "teste de radioactivitate", in orice caz nimic deosebit fata de cercetarile care se fac zilnic la Magurele).

Si nu cred ca Illuminati au vreo legatura cu aceste experimente.  :D

=))  :-)) :ad sub masa:

Intrebare:
- Este adevarat ca cetateanului Ivan i s-a dat o masina?
Raspuns:
- Da, este adevarat, dar nu este vorba de cetateanul Ivan ci de cetateanca Ludmila, nu este masina ci este bicicleta, si nu i s-a dat ci i s-a confiscat.

Offline Laurentiu

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline VAXXi

Ca sa raspund la intrebarea de mai sus: de multa vreme, doar ca n-a existat contextul favorabil manifestarii acestei tendinte  >:)

Iar textu' ala de mai sus este un sablon de autocompatimire mioritica si "vai ce putea sa fie dar n-a fost". Trezirea oameni buni, puterea de a schimba ce nu place sta in fiecare dintre noi, dar ca popor suntem departe rau si cu mintea incetosata. In Brazilia sunt 1 milion de oameni in strada protestand (de la o scumpire a biletului de autobuz), in Turcia la fel (de la o potentiala distrugere a unui parc), in Bulgaria au iesit zeci de mii in strada (pe ploaie torentiala) la cateva ore dupa anuntul de potentiala numire a unui politician controversat ca sef al serviciilor secrete.

Noi avem CFR Marfa vanduta la pret de cativa km de autostrada de un om care-a doua zi e chemat la DNA si ... si avem ... avem ... nici macar o petitie online nu mai avem  :-)) un popor care:

- a lasat ca aproape 50% din populatia activa sa fie mai mult sau mai putin parte din securitate, turnand cealalta jumatate pentru a-si asigura un loc caldut si niste avantaje
- ignora cu desavarsire fapte penale, lasand in continuare mana libera interl... politicienilor sa faca ce vor (vezi http://porcisme.ro/ )
- nici in postura de emigrant nu i se trezeste "sentimentul patriotic", ramanand izolat si facand "bisericute" chiar si in comunitati mici (spre deosebire de chinezi, de turci, etc)
- care nu are curaj si "sange in instalatie" sa tina piept si sa se opuna jegurilor care sunteaza coloana ca sa se bage-n fata la semafor (pare o chestie marunta, dar este un test foarte bun si relevant)

... nu are multe sanse de supravietuire. Trecutul a fost cum a fost, da' nu tine de foame; problema e ca prezentul e carpit rau si viitoru' la fel de sumbru. Pana si vecinii bulgari (de care radeam altadata) ne-au intrecut, iaca: http://english.pravda.ru/world/europe/21-06-2013/124900-bulgaria-0/
Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007
Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995

Offline rexkrokiDAU

un rezultat din ultimul recensamant al populatiei...    :-((

mai multe

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Hai inapoi, sa imbunatatesti situatia ! :-))
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

un rezultat din ultimul recensamant al populatiei...    :-((

Ce mi se pare mai trist sunt "trend-urile" astea:

Cele 6,3 milioane de pensionari în anul 2030 ar reprezenta 31% din populaţia ţării, iar raportul dintre aceşti pensionari şi populaţia în vârstă de muncă (20-64 ani) ar ajunge la 50 la 100 (comparativ cu 19% şi, respectiv, 30 la 100 în anul 2010)

SI

Populaţia de etnie romă va continua să crească consistent, fertilitatea fiind de circa 3 copii la o femeie, faţă de 1,2-1,3 la români.