Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700635 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Exista un precedent ( http://www.infomondo.ro/italia-mafia-napolitana-camora-a-declarat-razboi-statului-italian-1257.html ) asa ca ............ traim si facem parte din C.E.  ;)

Recunosc ca n-am inteles analogia/comparatia...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Laurentiu

« Ultima Modificare: 06.Iun.2013, 04:21:30 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline shpeedy

Daca isi mai facea cineva ganduri cu privire la referendumul din 2009 - NOUA CONSTITUŢIE: Amendamentul privind Parlamentul unicameral, respins de comisia de revizuire.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Asa ceva...in Romania? Habar n-avem :( Trist, extrem de trist :(
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Laurentiu

Trist, extrem de trist :(
"Trist" mi se pare cam laconic spus. Asta e viitorul care ne asteapta.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline edy70

Asa da !

Televiziunile de stiri au dat ceva ?
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline Leutz

Intrebarea mea ar fi  :dknw: :

Nenea ala nebarbierit, in tricou in dungi (aici poate fi sau nu o virgula) cu burta si care sta cu limba p-afara in toate pozele (atunci cand nu se scobeste in nas) ... este PRESEDINTELE CONSILIULUI JUDETEAN ? Sau e doar un satean care a venit si el la protest un pic obosit dupa o zi de sapa terminata eroic la birt ... Nu de alta, dar oricare ar fi varianta buna, tot nu-i a bine.

E clar ca eu unul, avand dificultati chiar si in a stabili  :D care-s partile implicate in eveniment ... greu sa mai emit pareri cu si despre Chevron&Co. Cred ca in primul si primul rand trebuie sa clarific si sa rezolv (in aceasta ordine) lucrurile simple si esentiale ... si abia apoi ma pot apuca de judecarea celor complexe, daca mai e cazul  :). Adicatelea ... s-o iau de la coada pestelui catre cap, cum ar zice unii  :)
« Ultima Modificare: 18.Iun.2013, 11:12:48 a.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline shpeedy

Adicatelea ... s-o iau de la coada pestelui catre cap, cum ar zice unii  :)

Da, dar pe de alta parte, "pestele de la cap se-mpute"...  :D

In alta ordine de idei, referitor la subiect adevarul cred ca e pe undeva pe la mijloc... La nivel micro, inclin sa cred ca cei contra-Chevron sunt in aceasta postura intrucat cineva din spatele lor nu si-a luat si el cat si-a luat militantul pro-Chevron, nu dintr-un spirit civic/ecologic iesit din comun...parerea mea.

Offline edy70

Bine, atunci si una din seria "PLANETA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil ??? va creste si copilul meu!"

http://www.nationofchange.org/nestle-ceo-water-not-human-right-should-be-privatized-1366813196

PS. Nu sunt ziarist, nu am verificat stirea din trei surse  >:). Poate e can-can  :D
« Ultima Modificare: 18.Iun.2013, 11:49:01 a.m. de edy70 »
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.