Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700639 ori)

0 Membri şi 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Si cand credeam ca in tara noastra lucrurile pe extreme (stanga, dreapta, crestine, seculariste etc.) sunt in pauza de ...... , pe turnanta apare Brigada Vlad Tepes  X-(
In contapartida .... pentru echilibru si evitarea acuzatiei de partizanat  :D ...
“La umbra nucului batran/ Doi brigadieri se c--a./ Se sterg cu sepcile la c-r,/ Le pun pe cap si pleaca”

Ce face Brigada Vlad Tepes?

Pedepsește si apără:
La manifestațiile Antitaxe, păstrează ordinea si ii protejează pe manifestanți de provocatorii partidelor.
Lupta activ împotriva politicienilor, a propagandiștilor colaboraționiști si a organizațiilor lor de tineret (PSD, PNL, PDL, nu contează: toți sunt la fel).
După preluarea puterii, comandourile Brigăzii ii vor prinde si ii vor lichida unul cate unul, pe bandiții care vor încerca sa fuga cu averile furate de la români. Si vor fi asigurarea noastră ca Romania va fi pentru totdeauna libera de comunism. Vor ramane arma libertatii.
Pentru Brigada Vlad Tepes nu exista granițe si legi internaționale: unde trebuie sa se duca, acolo se vor duce. Si se vor întoarce cu misiunea îndeplinita si cu banii românilor.

Personal, eu nu vad nici o diferenta intre aceasta brigada si brigazile de mineri ale lui Ceausescu/Iliescu pregatite oricand "sa intervina"...
Oare acest site n-ar trebui scos in afara legii, iar posesorul/initiatorul sa fie "putin" vizitat de mascati si adus in fata legii ???
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Go Terios!!!:)

Offline shpeedy

sa nu confundam:
http://www.brigadaspeciala.ro/
 :D :baston:

Hehehe... asta-mi aduce aminte de situatia de anul trecut (parca) cu ONG-ul numita Politia Animalelor, care avea pana si Logan cu girofar si cu insemne de politie...

Atat de tembel e musiu' capitalist incat nu s-a putut gandi la alt nume... :-/

Offline edy70

Ce face Brigada Vlad Tepes?

Oare acest site n-ar trebui scos in afara legii, iar posesorul/initiatorul sa fie "putin" vizitat de mascati si adus in fata legii ???

Din contra .... http://capitalismpepaine.ro/2013/05/31/miscarea-antitaxe-a-fost-legalizata/

Si mai face si pui .... http://antitax.net/
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Personal, eu nu vad nici o diferenta intre aceasta brigada si brigazile de mineri ale lui Ceausescu/Iliescu pregatite oricand "sa intervina"...

"Lăcomia a creat civilizaţia. Fiţi lacomi! Fiţi bogaţi! Luaţi totul de la săraci şi nu le daţi nimic înapoi!" - este definiţia capitalismului în opinia lui Mircică ... Până şi Marx era mai îngăduitor cu capitaliştii hrăpăreţi, vorbind despre plusvaloarea pe care aceştia şi-o însuşeau ilicit, iar nu despre tâlhărirea plebei.

Bietul om (îmi reiterez convingerea că a avut o copilărie nefericită) şi-o fi isprăvit pilulele ori conţinutul perfuziei, şi ar trebui vizitat de astfel de mascaţi:
« Ultima Modificare: 06.Iun.2013, 11:21:37 a.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline Leutz

... Brigada Vlad Tepes ...

Imi place poza cu si despre filipineze (sau ce-or fi) pe care-a pus-o nenea asta in articol  :D, ca sa-si sprijine vizual povestea. Bun PR-ist. Cine nu s-ar ... baga  >:) ... intr-o brigada de-asta.

P.S.
Imi place si sloganul: "Te-ai saturat de vorbe? Hai in Brigada!"  :D Ma gandesc chiar sa-i postez pe blog, sa-i zic ca eu unul trec la fapte cat ai clipi ... numai sa-mi aduca brigada  :x.
« Ultima Modificare: 06.Iun.2013, 11:28:05 a.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Imi place poza cu si despre filipineze (sau ce-or fi) pe care-a pus-o nenea asta in articol  :D, ca sa-si sprijine vizual povestea. Bun PR-ist. Cine nu s-ar ... baga  >:) ... intr-o brigada de-asta.

Trebuie luat în considerare că sunt mulţi travestiţi şi absolvenţi de intervenţii chirurgicale (extrem de reuşite !) de schimbare de sex prin respectivul areal geografic.  =))
« Ultima Modificare: 06.Iun.2013, 11:56:31 a.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline Laurentiu

După preluarea puterii, comandourile Brigăzii ii vor prinde si ii vor lichida unul cate unul, pe bandiții care vor încerca sa fuga cu averile furate de la români. Si vor fi asigurarea noastră ca Romania va fi pentru totdeauna libera de comunism. Vor ramane arma libertatii.
Daca autoritatile lucreaza doar in folosul celor ce au puterea, de ce n-ar avea si poporul o armata (Brigada Vlad Tepes) care sa lupte sub deviza <<TOTUL pentru Patrie, TOTUL pentru Popor>> impotriva "statului furacios" ?   :D
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline shpeedy

Si cam cine stabileste cine este bandit si cine nu, cine este propagandist/colaborationist si cine nu, pe ce criterii se fac aceste "categorisiri" si cu ce drept ?!?!  :-/

Mergand pe acelasi principiu, eu pot sa-mi fac "brigada" proprie, de un singur membru si - ipotetic vorbind - pot sa judec si sa dau orice sentinta pe loc oricui imi apare in cale... cam la asta se reduce totul ...

Personal, nu consider ca anarhia/haosul/luarea justitiei in propriile maini este raspunsul...

In alta ordine de idei, prin simplul fapt ca ne-a ocupat o pagina de topic cu diferite pareri si ne-a facut sa dam click pe blog-ul lui, consider ca musiu capitalist (oare in afara de ideile enuntate pe blog, o fi intreprins ceva in viata lui ?!?!) a castigat si noi am pierdut ... parerea mea.

Offline Laurentiu

Si cam cine stabileste cine este bandit si cine nu, cine este propagandist/colaborationist si cine nu, pe ce criterii se fac aceste "categorisiri" si cu ce drept ?!?!  :-/
Exista un precedent ( http://www.infomondo.ro/italia-mafia-napolitana-camora-a-declarat-razboi-statului-italian-1257.html ) asa ca ............ traim si facem parte din C.E.  ;)

Pune-le si lor intrebarea si vezi ce raspuns primesti.  :D
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!