Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 707529 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
trebuie aprobat :)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Si crezi ca n-o sa fie? :-S ;-)

Later edit: Linkul asta era pe blogul lui @whizzy, este o petite prin care se incearca salvarea muzeului. Hai sa semnam si noi! Eu deja am facut-o. :)
« Ultima Modificare: 26.Apr.2010, 11:11:54 p.m. de ..::Khaos::.. »
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline adrian_r5

Blaga arunca Politia Rutiera in strada

Politia rutiera a primit ordin sa iasa pe strazi non-stop, cu cat mai multe efective. In principal, sa faca verificari de rutina: ITP, asigurare, rovigneta (daca e cazul) si sa aplice amenzi la sange. In special celor care vorbesc la mobil, care nu au centura pusa, sau celor care sunt sub influenta alcoolului.
Mai mult, sa sanctioneze orice abatere de la trafic, ca sa aduca fonduri la bugetul Ministerului de Interne.  sursa
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Deci....minunat ;) :inteligent:
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Eu spun ca au de unde sa aleaga.Cine nu crede,sa stea 15 min in trafic si sa priveasca participantii!
Go Terios!!!:)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14586
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
INVIDIA

de Andrei Cornea

Intr-o zi, vecinul nostru de bloc si-a luat un aparat de aer conditionat. Era un zaduf ingrozitor, dar noi n-aveam aparat de aer conditionat si nici bani ca sa ne cumparam unul. Sufeream de caldura si de invidie. Aveam insa o biblioteca. Ne-am uitat in ea si am scos cugetarile lui Seneca. Am citit de acolo o pagina a doua despre bine si sensul vietii si, desi cald tot ne era, nu l-am mai invidiat pe vecin.

Ceva mai tarziu, vecinul si-a deschis un butic si a inceput sa umble imbracat la costum la patru ace. Noi - tot cu blugi. Nu-i nimic - ne-am zis linistiti, citind un capitol din Etica lui Spinoza. Apoi vecinul a aparut deodata intr-un Megane argintiu. Noi n-aveam nici bicicleta, dar l-am dispretuit citind dinPhaidon al lui Platon. Mai tarziu, vecinul a schimbat Meganul pe Mertan. Nu ne-a pasat, caci si noi il schimbaseram deja pe Platon cu Aristotel. Si-a luat si un 4x4, cel mai mare de pe strada. Noi l-am luat pe Marcus Aurelius, care ne-a facut sa zambim impacati.

A mai trecut o vreme si vecinul si-a luat nevasta noua: blonda, frumoasa, tanara. Noi - tot cu cea veche, dar am luatEvanghelia dupa Ioan. Vecinul si-a imbracat soata cu o garderoba intreaga si cu blanuri, basca bijuteriile. Noi ne-am imbracat spiritul citind dinEclesiast. In fine, vecinul s-a mutat intr-o vila la sosea cu gard mare, bodigarzi si piscina. Am rezistat si de data aceasta eroic citindRichard III. A urmat o a doua vila - la munte. Dupace am vazut-o, ne-am consolat cu Macbeth. O a treia - la mare: am recurs la Invierea lui Tolstoi, al carei efect l-am consolidat cu Ghilgames, Ghandi siDeclaratia de iubire a luiGabriel Liiceanu. Ne-am simtit cu mult mai bine.

L-au dat la televizor la o emisiune foarte populara. Ne-am stapanit emotia cu o portie de Caragiale. L-au dat a doua oara cu mare succes: am fi suferit daca nu ne-ar fi ajutat Ananda Coomarasvamy, Cartea lui Iov si Cazul Wagner al lui Nietzsche.

Asa a trecut ceva mai mult timp... Vecinul isi lua case, masini, iahturi, gagici. Noi raspundeam cu Balzac, Thomas Mann, Hegel, Berdiaev. Lupta era stransa, dar echilibrata. In sfarsit, intr-o zi l-au aratat cu catuse la maini, umflat de PNA. Am rasfoit atunci fericiti Apocalipsul. Dar peste vreo doua saptamani, vecinul nostru era eliberat si chiar si-a anuntat candidatura pe listele unui partid majoritar. Scarbiti, ne-am uitat in biblioteca. N-am mai vazut nimic. Ne-am uitat pentru a doua oara. Nu ne-a venit sa credem. Pentru a treia oara ne-am uitat cu atentie. Acelasi rezultat: citiseram toate cartile.

Si atunci ne-a cuprins invidia...

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Vecinul tau? B-) Io am un astfel de vecin....prieten din copilarie (de la 6 ani)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14586
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Cred ca toti avem un asemenea vecin odata in viata. Poate merita si un sondaj  :-)). De aici este si zicatoarea cu capra vecinului.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline miocrl

introduc in acest topic cuvantul SISTEM. precum in filme e vorba de COMPANIA spune .. ordona... samd

majoritatea lucrurilor apar din cauza SISTEMULUI.. hai sa nu mai zicem TARA.. si nici OAMENI..  SISTEMUL e de vina :P

Pentru ca SISTEMUL ne permite sa fim OAMENI(sau nu) in TARA asta

Offline Silfax

RNS loveste din nou... :)

...cred ca sunt singurii care reusesc sa plaseze informatia acolo unde trebuie....

LE. Imi place sa cred ca i-am inspirat cu avatarul meu... :D
« Ultima Modificare: 02.Mai.2010, 09:54:46 a.m. de Silfax »
  • S-Cross Elegance benzina 4x2