Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 707532 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline vadiro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 400
  • Gen: Bărbat
Este incredibil ce (sub)oameni sunt pusi sa ne apere.
Tot respectul pentru gestul lui Cristi, nu stiu cati oameni s-ar fi implicat intr-o situatie de genul ala.
Dupa cum se vede, intre infractori si cei pusi sa apere legea este doar un joc de imagine, iar cei care deranjeaza de fapt, sunt cei care strica regulile jocului, implicandu-se, cum a facut Cristi.
Suzuki SX4 Sedan GS
GPS MyGuide 3100 cu iGO Primo, iGO 8, Garmin XT, TomTom 7 si Navigon MN7
CB Midland Alan 48 Plus Multi B + Sirio ML-145 PL

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
Si este EXCELENT ca acesti comunitari "merita" drept consolare sa-si plimbe fundurile in Logan "tunat" de 70.000 euro, sx4 1.9 4x4 GS, Hyundai Tucson si i-am vazut executandu-si datoria dormind cu nonsalanta intr-un BMW X5. ei bine,acesti oameni isi plimba pretioasele corpuri in aceste masini ghiciti din ce bani.....Cred si sper ca intamplarea lui Cristi sa traga cat mai multe semnale de alarma si sa realizam ca intr-adevar in aceasta bucata de pamant pe care NIMENI nu o poate numi tara fiecare face ce vrea.

@Vadiro: sa ne apere???? Ma simt mai protejat de pisica mea de acasa decat de aceste specimene de oameni care stiu sa dea numai amenzi sa-si faca "norma".
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
"Când fiul ei se afla la şcoala, femeia a primit un sms prin care era anunţată că fiul ei este în stare gravă la spital şi pentru a primi mai multe detalii trebuie să sune la un anumit număr de telefon, informează Realitatea.

Speriată, timişoreanca a sunat imediat la numărul respectiv unde i-a răspuns un presupus doctor care îi spunea că fiul ei a suferit un accident, starea lui este stabilă, însă trebuie transportat la spital cu elicopterul. Pentru transport "medicul" i-a cerut femeii 258 de milioane pe care spunea că îi va recupera de la casa de asigurări de sănătate. Banii trebuiau depuşi prin Western Union şi cu toate că această cerinţă a părut suspectă, mama disperată a spus că va trimite aceşti bani, numai să îi facă fiul bine."

Offline bogdanb

Ma simt mai protejat de pisica mea de acasa decat de aceste specimene de oameni care stiu sa dea numai amenzi sa-si faca "norma".

=))
Multi din ei si pe alea le gresesc...  :-j
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Acelasi centru comercial, acelasi comportament  :baston:

• #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline adrian_r5

Acelasi centru comercial

... adica acelasi sat fara ciini  >:) >:) >:)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline vadiro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 400
Vrei sa spui ca mall-ul este vinovat pentru nesimtirea respectivului?
Suzuki SX4 Sedan GS
GPS MyGuide 3100 cu iGO Primo, iGO 8, Garmin XT, TomTom 7 si Navigon MN7
CB Midland Alan 48 Plus Multi B + Sirio ML-145 PL

Offline adrian_r5

Pentru faptul ca respectivul este nesimtit mall-ul nu e vinovat ... da' pt. faptul ca ii tolereaza aceasta nesimtire are destula vina ... cam la fel cum au si cei de la supermarket-ul de mai jos:

... sau la fel cum pt. masina de mai jos politia romana (cu toate formele ei de agregare ... rutiera, comunitara ... sau cum draqu' s-or mai numi ...) are partea ei de vina:

« Ultima Modificare: 26.Apr.2010, 05:47:51 a.m. de adrian_r5 »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
Muzeul Aviatiei se desfinteaza (sau s-a desfintat ieri, eu am reusit sambata sa-l vizitez)

Mai multe poze aici: http://de-weekend.blogspot.com/2010/04/muzeul-aviatiei.html

In locul lui se face un restaurant de lux :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Vezi ca ai acolo sus un buton numit Links. Baga acolo site-ul ;)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!