Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 709520 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
Ce amorteala pe aici...deci cum vedem pana una alta "invalmaseala" din aceste zile - manipulare de nota 10, "lupte la sange" intre tabere sau o realitate urata, dezgustatoare in anul  2012 ? Poate mai sunt si alte variante care imi scapa, eventual combinatii intre acestea... :-?
Ignis 1.3 GLX+

Offline rexkrokiDAU

Nu poti sa mananci toata ziua gratre cu cartofi pai, pana la urma ti se apleaca  ;)

Offline Laurentiu

..."lupte la sange" intre tabere ...
O tabara lupta legal conform legilor Constitutiei Romaniei si a referendumului pe cind cealalta loveste miseleste doar pe la spate (legea alegerii presedintelui care nu are ce cauta in aceste zile aici si in aceasta disputa, presiuni asupra justitiei, asmutirea serviciilor secrete asupra guvernantilor sau a viitorilor ministri, santaje ordinare, plingeri intesate cu minciuni pe la diferite foruri europene etc).

Romania a ajuns o ANEXA a UE si SUA. Fiecare se foloseste de ea asa cum doreste in functie de nevoi si interese.

Va mai amintiti cind am spus ca din Romania nu va ramine decit Republica Ilfov cu capitala la Bucuresti ?
"Ungaria ar putea cere oficial revizuirea graniţelor." http://www.realitatea.net/revizuirea-granitelor-cu-ungaria-psd-ii-cere-o-reactie-lui-traian-basescu_989423.html Este primul pas si prima plata ce-o va plati bASESCU pt neparticiparea la vot a ungurilor din Romania.

Sa traiti bine dragi ilfoveni !
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Laurentiu

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14586
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Romania a ajuns o ANEXA a UE si SUA. Fiecare se foloseste de ea asa cum doreste in functie de nevoi si interese.

@Laurentiu, dar la vecinii mai de la est nu te-ai gandit ? Sau ei nu au interese pe aici ?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577

Sa traiti bine dragi ilfoveni !
Laurentiu, ultima ta scapare ramane o "emigrare " in Republica Ilfov.  :D
Legat de "presa" care este vioara intai in manipulare uite un articol scris de cineva din tanara generatie, deci ar mai exista ceva, ceva sanse pentru viitor.
http://www.cotidianul.ro/m-au-urmarit-cand-am-spus-ca-americanii-acopera-matrapazlacurile-din-sri-191594/

@Laurentiu, dar la vecinii mai de la est nu te-ai gandit ? Sau ei nu au interese pe aici ?
Pana se gandeste colegul nostru de forum iti pot spune ca au destule si deja sunt demult pe aici. ;)

http://www.bursa.ro/romania-rusia-investitii-strategice-rusesti-in-tara-noastra-164478&s=print&sr=articol&id_articol=164478.html
Ignis 1.3 GLX+

Offline bogdanb

Nu stiu de ce, am senzatia ca ne era mult mai bine acum daca in '90 ramaneam fideli cel putin la doi dintre partenerii dinainte de '89: Rusia si China...asta in loc de a ne baga cu de-a sila in "axa Bucuresti-Londra-Washington" in care oricum nu ne dorea nimeni ca partener...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline adrian_r5

era mult mai bine acum daca in '90 ramaneam fideli cel putin la doi dintre partenerii dinainte de '89: Rusia si China
desi vorbesti pe inteles ... eu nu te pot pricepe ... te rog sa detaliezi putin !!!
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline bogdanb

Poate e logica mea prea simplista, insa imi place sa cred ca nu ne strica sa fi luat si noi o parte din zecile de mii de miliarde investite de China in ultimii 15 ani...in loc de...
poate ca daca am fi pastrat - nu neaparat in aceeasi forma - relatiile dinainte de '89 , nu era nevoie sa dam pe degeaba la EU+SUA rezervele nationale de petrol, cupru si fier, sistemul national de telecomunicatii, sistemul bancar samd... - pentru "beneficii" iluzorii pentru majoritatea populatiei (NATO, UE, Schengen samd...). Cu un minim de demnitate nationala poate ca ar fi venit UE la noi sa ne roage sa intram in clubul lor. Caz inc are lucrurile ar fi stat altfel...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)