Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 709517 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Ultimul CAP din România plăteşte tractoriştii cu 2000 de euro şi n-are an fără profit de măcar un milion

http://www.agrointel.ro/638/ultimul-cap-din-romania-plateste-tractoristii-cu-2000-de-euro-si-are-profit-un-milion/
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline adrian_r5

astept noi degete sa apara in josul paginii.
Stii cum e ... la umbra anonimatului e usor sa plasezi "degete" "in josul paginii" ... mai greu e sa-ti asumi propriile gesturi / vorbe / fapte  >:D<

PS - oare cite  :-q o sa primesc la post-ul asta  :-/ :-/ :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577

Va avea soarta celorlalte intreprinderi din Zona Industriala a Iasului. Ce rost avea sa cumpere Semanatoarea de la Bucuresti cind avea Nicolina de la Iasi ?

Am citit pe undeva ca suprafata de teren urmeaza sa fie scoasa la vanzare, pentru alte scopuri imobiliare dar nu mai gasesc acum link-ul. Poate reusesti singur sa-l gasesti.  >:D<

sxtelu, legat de link-urile postate: exista si oameni seriosi, dar cred ca sunt "sufocati" de prea multe lichele si pupincuristi, na ca m-am enervat acum...

Observi ca la articole unde se prezinta partile pozitive ale noului capitalism romanesc nu gasesti comentarii ? Oare de ce?  :-?
Ignis 1.3 GLX+

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Observi ca la articole unde se prezinta partile pozitive ale noului capitalism romanesc nu gasesti comentarii ? Oare de ce?  :-?

Păi cred că nu prea au cititori astfel de articole ... Nu apare botezatu, nu apare  zăvoranca ... secetă mare !
Probabil la acele articole se desfășoară dezbaterile aprinse ...

"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline cribo25

• Hero Member

Va avea soarta celorlalte intreprinderi din Zona Industriala a Iasului. Ce rost avea sa cumpere Semanatoarea de la Bucuresti cind avea Nicolina de la Iasi ?

Uite ceva partial informativ:
http://www.rezidential.net/sema-park

Observi ca au inceput sa apara dislike-uri de incurajare, ce-mi plac, totusi parca sunt prea putine.. :-))
Ignis 1.3 GLX+

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14586
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Nu apare botezatu, nu apare  zăvoranca ... secetă mare !

Desi cred ca domnul si doamna de mai sus nu ar trebui pusi in aceeasi categorie, postez si eu un exemplu. Recent, pe litoral, la un teatru de vara, audientele au fost in felul urmator:

Trupa Compact : partea centrala a teatrului ocupata si putina lume pe laterale (multi oameni de varsta mea)
Teatrul Notara, reprezentatia Vacanta in Guadelupa (jucat onorabil, parerea mea): jumatate din audienta la Compact.
Alex Velea, Andreea Banica, Laurentiu Duta: tot teatrul plin si lume pe margine.

Concluzia: asta se cere, asta le dam, trebuie sa manance si gura noastra ceva... :-((
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

Laurentiu esti sigur ca "dislike-urile" nu sunt de fapt pentru incurajare iar "like-urile" pentru dezaprobare ( o ironie fina, fina si subtila)?  :-? :-))
La postarile mele nu se umbla cu fineturi ci cu afinitati.  ;)
@Cribo, Citind cele de mai sus si urmarind in timp subiectele, acum imi dai dreptate ? Am multi pe forumul asta care pur si simplu nu ma inghit indiferent de mesaj si ca sa-si arate frustrarile isi baga cite un deget in jos.  :)

...la umbra anonimatului e usor sa plasezi "degete" "in josul paginii"
Cind omul sufera de hemoroizi, cu ce crezi ca-si acorda primul ajutor ? Cu degetul in J(D)OS:D
...mai greu e sa-ti asumi propriile gesturi / vorbe / fapte
Asa i-a invatat sistemul de dupa '89 ca la umbra anonimatului sa se comporte in stil de haita si asta ca sa-si mentina simpatia in grup. altfel, nu fac nici cit o ceapa degerata. N-au personalitate, n-au pareri, n-au nimic din ceea ce trebuie sa personalizeze un individ. Nu ai ce sa le ceri unor pupa miini, pupa cur, pupa calciie numai ca sa aibe si ei sa linga ceva.
PS - oare cite  :-q o sa primesc la post-ul asta  :-/ :-/ :-/
Vei afla in scurt timp. ;)

la articole unde se prezinta partile pozitive ale noului capitalism romanesc nu gasesti comentarii ? Oare de ce?  :-?
Comentarii vei gasi doar la cei care averile le-au facut din FURAT cu sau fara acte. Pt cei ce au plecat de la ZERO si s-au zbatut sa se mentina la suprafata in rahatul in care azi Romania innoata, nu vei gasi decit cuvinte de lauda.
Si ar mai fi un aspect: in Romania, marea majoritate care au prins osinza, si-au creat afaceri cu cistig imediat si asta n-o poti realiza decit prin furt si excrocherie. O avere cinstita o faci in timp si de multe ori chiar dupa 1-2 generatii.

P.S. Astept noi degete in J(D)OS.  :-))
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline cribo25

• Hero Member
@Cribo, Citind cele de mai sus si urmarind in timp subiectele, acum imi dai dreptate ? Am multi pe forumul asta care pur si simplu nu ma inghit indiferent de mesaj si ca sa-si arate frustrarile isi baga cite un deget in jos.  :)

Te afecteaza cumva neputinta unora de a conversa direct ? Zic ca o opinie, indiferent ca este catalogata cu UP sau DOWN, reflecta faptul ca mesajul a ajuns in mintea respectivului.
In al doilea rand cred ca daca ai ceva de spus, mai interesant sau mai putin, este preferabil unei taceri prelungite.
Tot pentru "incurajare" n-ai vazut ca si eu primesc dislike-uri (de care sunt mandru si incantat), acum ca or fi pe "principiul vaselor comunicante" de cand exista anumite afinitati intre forumisti inca nu sunt lamurit, urmaresc in continuare.. ;)

Mai mult imi fac probleme cu monotonia unor pareri reciproc acceptate, aprobate sau de permanent asentiment comun - ce plictiseala ne-ar cuprinde.. :)
O seara frumoasa tuturor.
Ignis 1.3 GLX+

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Și eu voiam să-l consolez pe @Laurențiu spunându-i că degețelul este o confirmare că donatorul acestuia a citit postarea, apoi a „timbrat-o”.
Între timp am mai cugetat și am concluzionat că de fapt unele persoane intră pe topic doar pentru a plasa degețele, fără a citi și fără cea mai vagă intenție de a intra în dezbatere ...
Nu îi putem blama, relaxarea cerebrală este un obiectiv fundamental al democratizării și luptei antiteroriste la nivel mondial (știți, cu un nene slăbănog și bărbos care face poze cu AKM-ul în brațe prin niște peșteri afgane de cad aeroplane și zgârie nori de cealaltă parte a planetei), cu siguranță pare mai profitabilă decât repetatele flexiuni ale sinapselor.
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline Laurentiu

Te afecteaza cumva neputinta unora de a conversa direct ?
Nu, nu ma afecteaza insa am vrut doar sa-ti atrag atentia ca am dreptate  ;)  cu toate ca nu cunosc live pe aici multa lume. Am inceput sa cunosc omul si caracterul lui si din spatele scrisului. :)

Și eu voiam să-l consolez pe @Laurențiu spunându-i că degețelul este o confirmare că donatorul acestuia a citit postarea, apoi a „timbrat-o”.
De citit cred ca a citit doar EXPEDITORUL si apoi a aplicat timbrul. Daca citea articolul din link(uri), ar fi observat ca nu era scris de mine.  :-)) Deh, unde minte nu e, nici Dumnezeu nu are nimic a cere. :)
  • Suzuki SX4