0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.
. au dobandit averile investind in prostie,,ca e fara limite..
Tot pt necunoscatori: bASESCU a intrat pe post de presedinte "ales" tot din stadiul de INCULPAT.
Inca o intrebare, retorica - daca sa zicem baselu pleaca in final, ce vor face toti admiratorii lui, se sinucid, emigreaza, trec la droguri, innebunesc etc, sau isi vad in continuare linistiti de viata si de micile bucurii sau probleme cotidiene?
Laurentiu esti sigur ca "dislike-urile" nu sunt de fapt pentru incurajare iar "like-urile" pentru dezaprobare ( o ironie fina, fina si subtila)?
1. ...cine spune asta ??? 2. ...draga Laurentiu - ai abandonat neutralitatea ! 3. ...optiunea de a nu se prezenta poate insemna si faptul ca nu sunt de acord cu lovitura de stat... Potrivit DEX, lovitură de stat = act de violare a constituției stabilite prin care un grup de persoane preia cu forța puterea într-un stat.4. Atata vreme cat imi platesc taxele si impozitele, cat imi ajut concetatenii, cat vorbesc corect limba romana si-mi invat copilul sa-si cunoasca si sa-si respecte tara (asa cum e ea) consider ca-mi fac suficient datoria ... 5. ...pentru progresul natiei asteia, nu pentru regresul ei... 6. Nu am participat la sedinte de bloc sau pentru alegerea liderilor sindicali. Poate pentru ca sunt prea prins cu sedinte care aduc plus-valoare unei companii, angajatilor si clientilor ei...
Dosarul FlotaPentru detalii, vezi: Dosarul Flota.Dosarul „Flota”, care "a debutat" în 2003, are ca obiect stabilirea modului în care CNM Petromin a fost prejudiciată prin vânzarea, în perioada aprilie 1991-august 2000, a 16 nave, în special mineraliere de mare capacitate.[42] În dosarul „Flota”, instrumentat de Direcția Națională Anticorupție, au fost cercetați trei foști miniștri ai Transporturilor, Traian Băsescu, Aurel Novac, Paul Teodoru, precum și alte persoane care au fost implicate în vânzarea unor nave din flota română. Procurorii afirmau în 2003 că ar exista indicii că foștii miniștri ar fi comis infracțiunea de abuz în serviciu contra interesului public.[42]După o succesiune de amânări și schimbări de locuri de judecată, magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au început în 2005 judecarea procesului. De la primul termen s-a luat în discuție problema imunității prezidențiale a inculpatului Traian Băsescu. SURSA: http://ro.wikipedia.org/wiki/Traian_B%C4%83sescu
Dupa parerea mea subiectul acesta s-a stins prea repede... sa nu mai vorbesc de lumina in care e vazuta Romania in afara granitelor cu un asa premier dovedit de plagiat.
La postarile mele nu se umbla cu fineturi ci cu afinitati. P.S. De data asta chiar inchei aici acest subiect de discutie indiferent cite provocari se vor mai face.