Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 709440 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Poza e facuta in apropiere de Sebes, la una din frecventele cozi din zona.

Cat despre originea bipedului, e irelevant, astfel de exemplare putem afla in orice zona a tarii.

Unii ar zice ca de vina sunt autoritatile, ca nu ofera spatii de odihna si WC-uri decente pe reteaua de drumuri nationale, altii poate ar merge mai departe si ar spune ca de vina sunt anumite autoritati, aflate in diferite perioade la putere, filtrate dupa afinitati, dar eu spun ca de vina sunt lipsa celor 7 ani de acasa.   :(

Offline rexkrokiDAU

. au dobandit averile investind in prostie,,ca e fara limite..

adica mult sau in IQ ?  ;)

Offline M_TM

adica mult sau in IQ ?  ;)
[/quote]
..las ca sti tu despre ce e vorba..inca mai baga ei bani in lowIQ.... >:D<

Offline shpeedy

Tot pt necunoscatori: bASESCU a intrat pe post de presedinte "ales" tot din stadiul de INCULPAT.

'Ai nu zau, cine spune asta ??? Lasa-ma sa ghicesc: Jurnalul National, Relu Fenechiu ???

Oricum trebuie sa recunosc un progres, draga Laurentiu - ai abandonat neutralitatea !  :D

Ce nu intelegi tu (deh, cam greu sa concurez cu Antenele si Jurnalul care si-au facut treaba cu stoicism) este ca optiunea de a nu se prezenta poate insemna si faptul ca nu sunt de acord cu lovitura de stat, cu motivele suspendarii (care nici pe departe nu reprezinta incalcari grave ale constitutiei), cu metodele folosite de un grup de interese pentru a incalca legea in demersul lor de suspendare a presedintelui...

Potrivit DEX,  lovitură de stat = act de violare a constituției stabilite prin care un grup de persoane preia cu forța puterea într-un stat.
Uite si un articol ca sa fie mai pe inteles...

Eu nu am comentat decizia ta de a participa la referendum, asa ca nu ma lua pe nimeni cu datoria fata de patrie si popor pentru ca nu ma cunosti. Atata vreme cat imi platesc taxele si impozitele, cat imi ajut concetatenii, cat vorbesc corect limba romana si-mi invat copilul sa-si cunoasca si sa-si respecte tara (asa cum e ea) consider ca-mi fac suficient datoria ...

Mai mult decat atat, e primul referendum la care nu particip de cand am drept de vot. In ceea ce priveste optiunea de vot, aceasta a fost facuta - cu exceptia turului doi din 2000 - pentru progresul natiei asteia, nu pentru regresul ei... Iar daca tot am adus vorba de progres si de alegeri in viata, oare care au fost - mai draga Laurentiu - optiunile tale in 1990 si 1992 ???

In ceea ce priveste participarea la sedinte, ai dreptate ! Nu am participat la sedinte de bloc sau pentru alegerea liderilor sindicali. Poate pentru ca sunt prea prins cu sedinte care aduc plus-valoare unei companii, angajatilor si clientilor ei...  ;)

Inca o intrebare, retorica - daca sa zicem baselu pleaca in final, ce vor face toti admiratorii lui, se sinucid, emigreaza, trec la droguri, innebunesc etc, sau isi vad in continuare linistiti de viata si de micile bucurii sau probleme cotidiene?  :)

Cribo, in primul rand nu cred ca pui intrebarea cui trebuie: inclin sa cred ca sunt mai multi pro-Base care contribuie la buget, decat cei anti-Base... :D
In al doilea rand, nu pot sti ce e in mintea altora, asa ca nu ma pot exprima in numele lor; in ceea ce ma priveste, nu pot sa-ti spun decat ca voi face ce-mi sta in putere pentru ca piticul meu sa traiasca intr-un sistem functional dpdv economic, al justitiei, social... 

Seara buna !
« Ultima Modificare: 09.Aug.2012, 10:15:53 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline rexkrokiDAU

atata timp cat bunul simt incepe sa fie tot mai rar ma indoiesc ca piticul tau va avea aceasta sansa...  si nu ma refer aici neparat la banalul ridicat de pe scaun in tramvai si oferit locul unei persoane mai in varsta...

sa luam de exemplu cazul lui Ponta... orice om cu putina carte si de buna credinta si care nu se lasa influentat de afinitati politice poate observa de la o posta plagiatul acestuia...  uite mai jos cateva exemple...

mai multe puteti afla aici.

E adevarat ca evz e departe de ceea ce se numeste un ziar impartial, dar asta nu denatureaza cu nimic faptele in acest caz, cele publicate acolo se pot gasi si in late locuri pe net.

Cu alte cuvinte...  Cine`i harnic si munceste, are tot ce vrea. Cine`i smecher  si plagiaza are tot asa…

Dupa parerea mea subiectul acesta s-a stins prea repede... sa  nu mai vorbesc de lumina in care e vazuta Romania in afara granitelor cu un asa premier dovedit de plagiat.

Offline Laurentiu

Laurentiu esti sigur ca "dislike-urile" nu sunt de fapt pentru incurajare iar "like-urile" pentru dezaprobare ( o ironie fina, fina si subtila)?  :-? :-))
La postarile mele nu se umbla cu fineturi ci cu afinitati.  ;)

1. ...cine spune asta ???
2. ...draga Laurentiu - ai abandonat neutralitatea !  :D
3. ...optiunea de a nu se prezenta poate insemna si faptul ca nu sunt de acord cu lovitura de stat...

Potrivit DEX,  lovitură de stat = act de violare a constituției stabilite prin care un grup de persoane preia cu forța puterea într-un stat.

4. Atata vreme cat imi platesc taxele si impozitele, cat imi ajut concetatenii, cat vorbesc corect limba romana si-mi invat copilul sa-si cunoasca si sa-si respecte tara (asa cum e ea) consider ca-mi fac suficient datoria ...

5. ...pentru progresul natiei asteia, nu pentru regresul ei...

6. Nu am participat la sedinte de bloc sau pentru alegerea liderilor sindicali. Poate pentru ca sunt prea prins cu sedinte care aduc plus-valoare unei companii, angajatilor si clientilor ei...  ;)

1. Hai sa ne aruncam un ochi peste NISTE dosare (e pluralul de la DOSAR) si sa ne reamintim de ele:
http://www.proarges.ro/index.php/national/dosarele-lui-basescu.html iar mai jos, avem dosarul de INCULPAT al matrozului din care a sarit in jiltul de mare cirmaci al Romaniei si asta nu din "spusele" ADEVARULUI sau ale lui Relu Fenechiu:
Citat
Dosarul Flota
Pentru detalii, vezi: Dosarul Flota.
Dosarul „Flota”, care "a debutat" în 2003, are ca obiect stabilirea modului în care CNM Petromin a fost prejudiciată prin vânzarea, în perioada aprilie 1991-august 2000, a 16 nave, în special mineraliere de mare capacitate.[42] În dosarul „Flota”, instrumentat de Direcția Națională Anticorupție, au fost cercetați trei foști miniștri ai Transporturilor, Traian Băsescu, Aurel Novac, Paul Teodoru, precum și alte persoane care au fost implicate în vânzarea unor nave din flota română. Procurorii afirmau în 2003 că ar exista indicii că foștii miniștri ar fi comis infracțiunea de abuz în serviciu contra interesului public.[42]
După o succesiune de amânări și schimbări de locuri de judecată, magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au început în 2005 judecarea procesului. De la primul termen s-a luat în discuție problema imunității prezidențiale a inculpatului Traian Băsescu.
SURSA: http://ro.wikipedia.org/wiki/Traian_B%C4%83sescu

2. NICIODATA nu am fost neutru in astfel de cazuri. Nu am statut de curva sa ma fofilez dupa cum bate vintul.

3. Prin ce anume a fost violata constitutia ? Unde a fost acea "FORTA" prin care s-a preluat puterea unui stat ? Poti compara ceea ce a fost in '89 (asta daca erai pe vremea aia destul de constient ca sa intelegi ceva) cu ce s-a intimplat acum ? Populatia a iesit pasnic in starda si a demonstrat timp de 6 luni contra totalitarismului inculpatului Traian bASESCU.

4.  :) Nu ti se pare ca e cam putin ? Vezi dptdv doar partea materiala a lucrurilor. Principalul drept pe care il are un cetatean intr-un stat este DREPTUL DE VOT. Restul e  ....... CANCAN. Prin el iti aduci contributia principala la deciziile ce crezi ca trebuie luate in favoarea poporului tau pentru a aduce "plus-valoare" unei tari intregi nu numai a unei companii in care TU lucrezi si obtii beneficii.

5. Ce progres a facut natia asta in ultimii 8 ani ? A progresat in inchideri de spitale, de scoli, in taieri de pensii si salarii, in austeritate doar pt clasa sociala de jos si de mijloc, mituiri (shpagi) electorale (punga sau caldarea portocalie cu ulei zahar, piine, peste IMPUTIT etc), bugetari aruncati practic in strada insa fara a avea posibilitatea unui alt loc de munca, societati mari de stat aduse in faliment doar pt a nu face concurenta firmelor particulare ale "barosanilor", contracte aranjate in detrimentul populatiei, agricultura  tarii lasata la mina unor snapani si in paragina fara posibilitate de irigatii etc ?

6. Vad ca egoismul te caracterizeaza (vezi pct. 4); Esti prea prins in a te mai interesa si alte probleme sociale. Cistigul e pe primul plan iar problemele societatii in care iti duci dulcea viata, pe planul urmator celui cu cistigul cel mai mic. In problema cu alegeri de "lideri sindicali", eu unul nu am facut o asemenea referire asa ca nu tine sa mi-o tragi cu "fineturi".

Imi pare rau sa vad ca sint oameni orbi (nu fizic) si cu pretentii de intelectuali care nici macar in ultimii 3 ani de zile nu vad cit rau a facut tarii asteia UN SINGUR INS pe care nu l-a interesat altceva decit sa aibe toata puterea in mina si beneficii cit mai mari posibile in folosul propriu. Pt el nu a contat ca ascensiunea  pe scara politica s-a facut pe un maldar de cadavre; deviza lui, ca si a altora care-i impartasesc stilul de a fi, se bazeaza pe "scopul scuza mijloacele" si asta ne-a adus la sapa de cauciuc.

P.S. De data asta chiar inchei aici acest subiect de discutie indiferent cite provocari se vor mai face.

@shpeedy, sa ai o viata cit mai lipsita de grija zilei de miine si sa nu fii nevoit a apela (nici pt tine si nici pt vreun apropiat al tau) niciodata la un spital !
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline shpeedy

Regret ca nu mi-am ascultat instinctul si anume sa nu ma mai ating de topicul acesta...

@Laurentiu: ai perfecta dreptate, m-ai ghicit !!!  ;)
Sunt un egoist 100%, care a ales sa nu-si faca datoria fata de "bobor si patrie", ne-prezentandu-se la un referendum cu care a avut "tupeul" sa nu fie de acord (dovada si de narcisism, as adauga eu).

O viata tihnita sub conducerea liderilor pe care ii alegi sa te reprezinte iti urez !

PS: o mica remarca - ma bucur sa constat ca optiunile tale din 1990 si 1992 au ramas secrete (asa cum trebuie sa si fie) si sunt convins ca nici nu si-au lasat amprenta asupra calitatii clasei politice actuale...  ;)
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577

Dupa parerea mea subiectul acesta s-a stins prea repede... sa  nu mai vorbesc de lumina in care e vazuta Romania in afara granitelor cu un asa premier dovedit de plagiat.
Vad ca "admiri" cum scrie Ponta, eu sunt fascinat de cum citeste EBA, de cum vorbeste nu mai spun, dar ce sa faci ei ne reprezinta, frumoase vremuri.. In ritmul acesta nu m-ar mira sa ajunga EBA prim-ministru, atunci sa vezi "distractie".. Nu, sa nu zici ca e doar o intamplare doar a fost si Igas, "branconierul", ditamai ministru.. :-))

La postarile mele nu se umbla cu fineturi ci cu afinitati.  ;)

P.S. De data asta chiar inchei aici acest subiect de discutie indiferent cite provocari se vor mai face.

Imi pare rau ca te retragi, doar este o cafenea virtuala, nici macar scaune adevarate sa ne "dam'' la cap nu avem... :prty:
PS Sa nu crezi ca nu fac eforturi sa ma mentin impartial, atat cat imi permit informatiile si cei 22 de ani "live" parcursi..  dupa 89. >:D<
Ignis 1.3 GLX+

Offline bogdanb

Poate ma lamuriti si pe mine, de ce discutiile de pana acum au fost "Basescu vs. Ponta" si nu "Basescu vs. Antonescu"  :-/
Din cate stiu referendumul a fost pe subiectul presedintelui, nu daca vrem sa schimbam regimul sau partidul - pentru asta mai aveti putintica rabdare, sa se termine concediile  :D
Filozofic constat ca intre timp despre economia nationala nu mai vorbeste nimeni - ca de facut oricum nu se facea nimic demult... - ce sa mai, suntem o tara de artisti: jumate face politica, cealalta jumate planuri de concediu.

Si uite asa, la toamna oamenii vor alege probabil din nou pe cei care le dau un peste pe care-l vor manca la o masa si nu pe aceia care le-ar pune undita in mana ca sa-i trimita la pescuit...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline ASZ

Tara merge bine si fara politicieni ... care sunt ocpuapti sa-si dea scaune in cap.
Macar de-ar disparea toti .... si sa importam ceva din categora "mai decenti"