0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Invitatie pentru cei ce pun "like-uri" sau "dislike-uri" la intamplare...
Ia sa-i mai dam omului un motiv de a-si sau a ne baga degetul in ......... "jos"
dar pe de alta parte sa indemni la participare la referendum (votul e un drept, nu o obligatie)
Daca unora le convine ca bASESCU sa cistige la masa verde prin neprezentare si sa devina un presedinte al NIMANUI, e treaba lor insa nu e CINSTIT.[...]P.S. Din cite am inteles, boicotarea alegerilor ar fi caz penal. AM inteles oare gresit ?
Voiculescu, Patriciu, Vantu sunt ori condamnati, ori cu procese pe rol in curs de finalizare...
Deci tu vii si imi suspenzi presedinte pe cai necinstite, dupa care tot tu faci apel la mine (si la cinstea mea) pentru a-ti valida nemernicia... Nu ti se pare putin ca aduce a teatru absurd ???
Daca voi vedeti doar in 2D (DA sau NU), de ce sa fiu si eu obligat sa vad la fel ca voi cand pot vedea 3D (DA, NU, nu ma prezint)
@Laurentiu, ia-ti un respiro pana duminica la ora 23, cand poate vei redeveni acelasi "user fericit" cum erai odinioara...
Ai un exemplu concludent la mesajul meu anterior.
Stati voi calmi ca nu sunt date la intamplare... Am spus ca ma retrag din discutiile de pe topic atunci cand acestea au atins un anumit nivel, dar nu vad de ce mi-as declina responsabilitatea pentru like-uri/dislike-uri (date cu discernamant).
undeva in Romania...