Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 709439 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Invitatie pentru cei ce pun "like-uri" sau "dislike-uri" la intamplare... :P

:D   Ia sa-i mai dam omului un motiv de a-si sau a ne baga degetul in ......... "jos"   :good:

Stati voi calmi ca nu sunt date la intamplare...  :)

Am spus ca ma retrag din discutiile de pe topic atunci cand acestea au atins un anumit nivel, dar nu vad de ce mi-as declina responsabilitatea pentru like-uri/dislike-uri (date cu discernamant).

In conditiile in care mi-am recunoscut - cu argumente - simpatiile, mi se pare nu-stiu-cum sa vii cu aere de neutralitate (toti sunt o apa si-un pamant) pe de-o parte, dar pe de alta parte sa indemni la participare la referendum (votul e un drept, nu o obligatie) sau sa faci trimiteri (cu iz de impartialitate) catre surse gen: pesurse.ro, roncea.ro, ghimpele.ro (pentru necunoscatori, astea tin de Impact a.k.a. Dan Voiculescu), dcnews.ro (asta tine de Realitatea a.k.a. Sorin-Ovidiu Vantu) ori catavencii (asta tine de Adevarul a.k.a Dinu Patriciu)...

Seara buna !

PS: pentru necunoscatori - Voiculescu, Patriciu, Vantu sunt ori condamnati, ori cu procese pe rol in curs de finalizare...  
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
dar pe de alta parte sa indemni la participare la referendum (votul e un drept, nu o obligatie)

Serios, de ce este în regulă ordinul de a nu participa la referendum și nu este ok îndemnul de a participa ???

Să nu mai socotim preludiul : „Rumâni, mergeți la referendum și votați împotriva suspendării președintelui! ... Dacă aș fi un președinte laș, aș cere rumânilor să nu participe la vot”
Respectiv, membrii partidelor politice SUNT OBLIGAȚI PRIN LEGE să mobilizeze electoratul la vot ! Nu cred că membrilor forumului le este interzisă apartenența la partide politice care să respecte legea .
« Ultima Modificare: 08.Aug.2012, 11:06:04 p.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline shpeedy

@sxtelu: depinde cum formulezi acest indemn de a participa - daca il pui in forma de mai jos, cand se face apel la cinstea (deci aduce atac la persoana) si aduce si un iz de amenintare (aparent nevinovata si nestiutoare) ... doar, doar o merge schema...

Daca unora le convine ca bASESCU sa cistige la masa verde prin neprezentare si sa devina un presedinte al NIMANUI, e treaba lor insa nu e CINSTIT.
[...]
P.S. Din cite am inteles, boicotarea alegerilor ar fi caz penal. AM inteles oare gresit ?

Deci tu vii si imi suspenzi presedinte pe cai necinstite, dupa care tot tu faci apel la mine (si la cinstea mea) pentru a-ti valida nemernicia... Nu ti se pare putin ca aduce a teatru absurd ???

Daca voi vedeti doar in 2D (DA sau NU), de ce sa fiu si eu obligat sa vad la fel ca voi cand pot vedea 3D (DA, NU, nu ma prezint). Faptul ca nu ma prezint nu ar trebui sa ma faca ne-cinstit, doar pentru ca asa spun unii si altii...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline bogdanb

Buna dimineata! Celor care nu si-au dat seama le aduc la cunostinta ca au trecut 10 zile de la referendum. Constatati va rog ca dezbaterile pe tema cine pe cine si daca sau nu voteaza sunt deja depasite... :ceas:
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Laurentiu

Voiculescu, Patriciu, Vantu sunt ori condamnati, ori cu procese pe rol in curs de finalizare...  
Tot pt necunoscatori: bASESCU a intrat pe post de presedinte "ales" tot din stadiul de INCULPAT.

Deci tu vii si imi suspenzi presedinte pe cai necinstite, dupa care tot tu faci apel la mine (si la cinstea mea) pentru a-ti valida nemernicia... Nu ti se pare putin ca aduce a teatru absurd ???
Teatru absurd cind tara, poporul te cheama sa-ti faci datoria de a PARTICIPA la vot ???
Care sint caile NECINSTITE prin care ti-am suspendat presedintele ? Nu cumva PRESEDINTELE TAU joaca necinstit mincind ciuperci prin toata Europa ca e lovitura de stat ? De cind pina cind a ajuns bASESCU STAT ? Sau e posibil sa ai dreptate. E stat in STAT de cind a strins toata puterea intr-o singura mina.

Repet: nu te-a obligat nimeni CUM anume sa votezi ci te-a invitat doar sa exerciti dreptul de vot.

Unde anume se vede CINSTEA ta si NEMERNICIA mea facindu-ti o simpla INVITATIE de a participa la vot ? Ce ai rezolvat prin neparticipare ? Nu ai facut altceva decit sa te iei de mina cu mortii de pe liste, cu cei ce ai buletine expirate, cu cei ce si-au pierdut dreptul de vot prin intrari la puscarie, cu alienatii mintali si cu cei ce nu au implinit 18 ani. Depinde de tine sa-ti alegi categoria din care faci parte.

Mai spui:
Citat
Daca voi vedeti doar in 2D (DA sau NU), de ce sa fiu si eu obligat sa vad la fel ca voi cand pot vedea 3D (DA, NU, nu ma prezint)
Puteai sa vezi si in 3D ca nu te oprea nimeni si se putea inlocui "nu ma prezint" cu "abtinerea" punind 2-3 ....... n stampile pe buletinul de vot.

Din cite se pare nu ai prea avut de a face cu sedintele in care trebuiau luate hotariri ce priveau tot personalul (sedinte de bloc, adunari de alegeri etc). Daca te intereseaza si ai interesul participi la sedinta. Numai participind iti poti da verdictul ca esti sau nu de acord doar prin votul tau.

Prin neparticipare, anunti ca problema in sine nu te intereseaza => nu ai nici dreptul de a comenta deciziile luate de ceilalti.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14586
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
@Laurentiu, ia-ti un respiro pana duminica la ora 23, cand poate vei redeveni acelasi "user fericit" cum erai odinioara...

Recitind topicul, constat ca CCR a jucat o festa si profetiei mele...  :-j
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
=))  Ai un exemplu concludent la mesajul meu anterior.  ;)
Laurentiu esti sigur ca "dislike-urile" nu sunt de fapt pentru incurajare iar "like-urile" pentru dezaprobare ( o ironie fina, fina si subtila)?  :-? :-))
Eu tot timpul am indoieli cand le vad...indiferent la cine. :P
Inca ceva, incep sa te admir pentru "tenacitatea" cu care "lupti" permanent pe forum, chiar crezi ca opinia cuiva se schimba asa usor, oricate argumente prezinti?
Dar fiind o cafenea sa ne bem totusi "cafeaua" imaginara si sa "combatem" cat putem, altfel ce facem, inchidem si plecam acasa?  :cof:

Stati voi calmi ca nu sunt date la intamplare...  :)

Am spus ca ma retrag din discutiile de pe topic atunci cand acestea au atins un anumit nivel, dar nu vad de ce mi-as declina responsabilitatea pentru like-uri/dislike-uri (date cu discernamant).

shpeedy, nivelul creste sau scade in functie de moment, iar participarea este libera. Ai simtit cumva ca se indoieste cineva de responsabilitatea pentru cum ai dat li/di-uri (cu maximum discernamant)? Zic ca totul tine doar de cum doresti sa vezi problema, si informatia primita din sursele ce-ti plac.  ;)

Inca o intrebare, retorica - daca sa zicem baselu pleaca in final, ce vor face toti admiratorii lui, se sinucid, emigreaza, trec la droguri, innebunesc etc, sau isi vad in continuare linistiti de viata si de micile bucurii sau probleme cotidiene?  :)
Ignis 1.3 GLX+

Offline rexkrokiDAU

undeva in Romania...   :-O

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
undeva in Romania...   

Mai precis prin Ardeal, că pe acolo îi spune cucuruz culturii irigate din imagine. Pe acolo-s oameni gospodari ce combat efectele secetei !
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline M_TM

...da..posibil ca poza e din ardeal..dar dupa 'atitudine ' ...tipul e de dincolo de carpati.....
..si oftopic... :
..-cacarau:..hi is minister of finance,,,mather and father...de la el sugem  toti...cand e mather noi...cand e father..restul... :pardon:
..LE.:
..cei mai bogati oameni de la noi (patriciu...vantu...felix) au dobandit averile investind in prostie,,ca e fara limite...pe cand inteligenta e cam limitata...si nu aduce profit...
« Ultima Modificare: 09.Aug.2012, 09:48:51 p.m. de M_TM »