Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 709438 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
sxtelu, as pune doua "like-uri" deodata la excelentul interviu de mai sus. Intr-o pagina este concentrat tot ce s-a intamplat in realitate in acesti 22 de ani.
De aceea imi place internetul gasesti, cand nu te astepti, raspunsuri la intrebari pe care de multe ori doar le intuiesti. Unii zic ca este pierdere de timp. Zic ca nu - daca stii sa cauti, sau interactionezi cu "open-minded person" devine mai mult decat placut.  ;-)

Tot citind la semnatura "Daca nu ar exista prostii, desteptii ar muri de foame." - Camil Petrescu - adaug pentru putin amuzament ceva copiat de pe un alt site, ca si imagine relevanta.. :)

http://www.wimp.com/wildebeestcontemplate/
Ignis 1.3 GLX+

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
amuzant dar tragic in final deoarece vaca realista este halita iar cea toanta supravietuieste. Nu mult, deoarece tocmai s-a desteptat, astfel incat urmeaza sa fie jertfita...
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline miaunica

cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline Laurentiu

Cele 9 fosile vii habar n-au pe ce lume traiesc: http://www.ghimpele.ro/2012/08/curtea-constitutionala-acuzata-ca-a-trimis-inscrisuri-false-la-guvern/

Handicapatul Zegrean (  http://www.stradadebuzau.ro/?p=22404 ) e in CO la mare. O fi gasit insotitor ?  :)

Citat
numitul Augus­tin Zegrean: “Se încadrează în gradul de handicap accentuat – Cod handicap 4 – Cod boala Q12 – cu valabilitate perma­nentă”.
Si cind am vazut ca altii sint adusi ANUAL fara picioare la comisiea de evaluare, m-am crucit. Nebunii astia cred ca picioarele cresc prin copaci si ti le pui cind doresti ?
« Ultima Modificare: 08.Aug.2012, 05:06:49 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
Invitatie pentru cei ce pun "like-uri" sau "dislike-uri" la intamplare... :P

Jumatate din populaţia României, hotărîtă să plece din România, dacă cealaltă jumătate din populaţia României nu pleacă din România

Potrivit unui studiu recent realizat de Organizaţia Non Guvernamentală “Bă, nu se mai poate, trebuie să plecăm din România”, aproximativ jumătate dintre români au declarat că vor să plece din România şi să se stabilească într-o altă ţară dacă, imediat după referendum, ceilalţi români nu se hotărăsc să-şi bage picioarele şi să plece din România primii.
“Nu-i mai suportăm pe ceilalţi români. Ne-am săturat pînă peste cap de ei. Sînt nişte ţărani proşti care ne fac de căcat şi ne fac viaţa insuportabilă”, spune unul dintre românii care vrea să plece dacă ceilalţi români nu pleacă primii.
La rîndul lor, ceilalţi români spun că ar pleca din România, dar au decis să rămînă doar aşa “de-ai dracului”, ca să-i determine pe ceilalţi români să plece primii. “Să se ducă sănătoşi. Noi ne-am săturat de ei înainte să se sature ei de noi. N-au decît să plece. Oricum tot timpul sînt nemulţumiţi şi fac cioc, ba că aia, ba că aia. Să-şi cumpere dom’le ţară dacă nu le convine şă să stea acolo. Să ne lase în pace!”.

La baza conflictului dintre unii români şi ceilalţi români pare să stea faptul că românii în general nu se suportă unii pe alţii, spun specialiştii, nefiind exclus un scenariu în care ambele jumătăţi ale populaţiei pleacă din ţară şi se stabilesc într-o altă ţară. Aceeaşi ţară.

Sursa catavencii.ro
Ignis 1.3 GLX+

Offline Laurentiu

...pentru cei ce pun "like-uri" sau "dislike-uri" la intamplare... :P

... românii în general nu se suportă unii pe alţii...

=))  Ai un exemplu concludent la mesajul meu anterior.  ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline Laurentiu

:D   Ia sa-i mai dam omului un motiv de a-si sau a ne baga degetul in ......... "jos"   :good:

Un videoclip american:

si o scrisoare din Romania pt. Vivianne Reding: "ne datorezi 150 de euro pe lună"

http://www.dcnews.ro/2012/08/vivianne-reding-ne-datorezi150-de-euro-pe-luna/

Astia-s oamenii care ne conduc si astia-s cei care ne comanda din afara granitelor (Vivianne Reding, Angela Merkel, José Manuel Durão Barroso si alti catei ca si ei).
  • Suzuki SX4

Offline rexkrokiDAU

@Laurentiu, ti-a revenit glasul ?    :D

PS. parca ziceai ca nu prea le ai cu limba lui Shakespeare  :)
« Ultima Modificare: 08.Aug.2012, 08:39:01 p.m. de rexkrokiDAU »

Offline Laurentiu

1. @Laurentiu, ti-a revenit glasul ?    :D

2. parca ziceai ca nu prea le ai cu limba lui Shakespeare  :)
1. Inca nu mi s-au rupt corzile (coardele) vocale.

2. Uite ca pt emisiunea din seara asta mi-am angajat un translator. Baiatul din garaj care se uita cu ochii unu' la altu', le are fara drept de apel cu orice limba. :)
  • Suzuki SX4

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Cele 9 fosile vii habar n-au pe ce lume traiesc: http://www.ghimpele.ro/2012/08/curtea-constitutionala-acuzata-ca-a-trimis-inscrisuri-false-la-guvern/
Handicapatul Zegrean (  http://www.stradadebuzau.ro/?p=22404 ) e in CO la mare. O fi gasit insotitor ?  :)
 Si cind am vazut ca altii sint adusi ANUAL fara picioare la comisiea de evaluare, m-am crucit. Nebunii astia cred ca picioarele cresc prin copaci si ti le pui cind doresti ?

Nu pot blama CCR în întregul ei deoarece cunosc personal (doar) pe unul dintre membri, este genul de individ pe care rumânii care merită un președinte ca băselu și un premier ca boc l-ar numi „întors de la țâță” - respectiv este genul de magistrat la care fratele sau tatăl nu ar apela pentru a-i scuti de o amendă pentru parcare  pentru că știu că nu vor fi ajutați ! Adică omul respectă legea, a avut o carieră de magistrat, apoi una îndelungată în învățământul universitar - nu se compară cu deputatul PDL zegrean, fost jurist-consult la văcuțe și livezi.
Toader Tudorel este exact genul de angajat care face instituția / firma să funcționeze, prin munca și sacrificiul personal, ceilalți beneficiind de laude / prime / promovări. Chiar mă întreb prin ce concurs de împrejurări a ajuns membru CCR ...
Și îmi vin în minte confesiunile unui procuror de provincie : „știu că dacă mă duc la A.N.I. va trebui să răspund la comenzi politice dar asta nu va fi o problemă !”
« Ultima Modificare: 08.Aug.2012, 10:54:04 p.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain