Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 709372 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
 1.Pe forumul Suzuki nu exista asistati social - dupa stiinta mea. Posibil 1-2 conectati prin contracte ilegale la sifonarea bugetului de stat.Cum ar veni, nesemnificative exceptii... ;)
2.Singurul politician care a horit cu etnicii tuciurii este cel mai iubit fiu al poporului. Exclusiv domniei sale i-au fost dedicate manele. Personal n-am habar cu cine au votat conationalii romi, eu nu am acces la inregistrarile video.
3.
Normal; tiganii au votat si voteaza mereu cu psd-ul!Ei ca si unii din pe aici beneficiaza de pomana asistatilor sociali!
Din postarea ta rezulta ca tiganii si unii membri ai forumului beneficiaza de pomana de la asistatii social.Intelegem ca e canicula si ati fost besteliti la partid (e greu cu sefimea asta dezechilibrata ... energetic).De aceea putem lua o pauza, facem un dus, bem o cafea si apoi ne indeplinim sarcinile de partid legate de numarul minim de postari pe internet.

P.S. Scuze, nu am acces la diacritice pe jucaria de pe care postez.
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline Laurentiu

...sansele sunt egale si pentru unii si pentru altii...
Pai, hai sa le analizam pe scurt. Vorbim de sansele de cistig: bASESCU 2, poporul 1.

bASESCU:
 - votul negativ al celor ce-l sustin de 50%+1 din electoratul inscris pe liste;
 - nevalidarea referendumului indiferent de numarul voturilor ce-l sustin.

Popor:
 - votul pozitiv al celor ce-l sustin cu conditia obligatorie de participare a 50%+1 din electoratul inscris pe liste.

Cum ti se pare ? AM dreptate cu sansele de cistig de 2 la 1 pt bASESCU ? E echitabil mai ales ca s-a si inceput oprirea buletinelor prin intreprinderi, organizarea de grupuri PDListe pt intirzierea la cabinele de vot cit mai mult posibil a votului (indiferent de optiune) si multe alte MIZERII pt a IMPIEDICA prezenta la referendum ?
« Ultima Modificare: 28.Iul.2012, 01:42:46 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline M_TM

....pe surse...dupa 29 iulie,finantele vor incepe o campanie de controale la"nesimtitii de capitalisti"...bani putini la buget(ari)
...vor fi doua categorii de verificari
1. Normale..cu verificari de rutina si amenzi de bun simt... :D
2. La sange..orice neregularitati vor fi taxate cu amenzi MAXIME  :-O
... incadrarea in categoria de control va fi in functie de buletinul patroului (VERSO)
...cred ca o sa-mi pierd buletinul ..luni...sau marti..sau sa declar ca l-am pierdut ieri... :-/
...cum ar fi mai bine...????  :-t  :-q

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Ca poanta e buna. Ca test de inteligenta e nasol...Rau de tot.
Pe colantul de pe buletin (CI) nu scrie ce ai votat. Mai mult,  poate fi dezlipit.
« Ultima Modificare: 28.Iul.2012, 02:59:41 p.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
Azi am cumparat "Adevarata fata a lui Traian Basescu" scrisa de Marius Oprea. Incerc sa o citesc pana seara.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Marius_Oprea
Maine seara vedem rezultatul la referendum, iar de luni cred ca incingem iarasi putin forumul, ca si forumisti deja consacrati...  :D
Va doresc o duminica agreabila tuturor, indiferent de optiuni.  :)
Ignis 1.3 GLX+

Offline adrian_r5

Azi am cumparat "Adevarata fata a lui Traian Basescu"
wtf ... tie dupa 8 ani de Basescu "live" iti mai trebuie carti  :-/ :-/ :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Laurentiu

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline Laurentiu

Se pot trage niste invataminte si de la oameni mai deschisi la minte:

BLESTEM DE OM SĂRAC
de Dan Puric

Din balegi şi din cuib de cuci,
Răsar ca viermii, politruci
Şi din haznalele de bani –
Costume negre cu şnapani,
Viteji ca musca la arat!
Şi ne-aţi minţit şi ne-aţi furat,
Şi-aţi pus pe noi şi jug de boi!
Blestem, blestem, blestem pe voi!

Murdari în suflet şi în gând,
Cu ghearele averi strângând,
Din flote, fabrici şi uzine,
Voi aţi lăsat numai ruine!
V-aţi gudurat pe lângă clerici
Cu mânăstiri şi cu biserici
Şi vile v-aţi făcut, de soi...

Voi v-aţi trădat şi între fraţi,
Ca voi, şi viermii-s mai curaţi.
Aţi dărâmat şcoli şi spitale
Ca să vă fie vouă moale
Şi v-aţi brodit şi parlamente
Din licheluţe repetente.
Şi ne-mproşcaţi doar cu noroi!

Aţi omorât orice dreptate,
Aţi jecmănit tot ce se poate,
Guvernul vostru cu miniştri
E-o adunătură de sinistri,
Batjocura şi umilinţa
Au mai rămas la voi credinţa?
Ghiolbani de jafuri şi gherțoi,

Aţi sărăcit o ţară-ntreagă,
Nici dracul să nu o mai dreagă
Şi din privatizări cu fumuri
Aţi tot lăsat lumea pe drumuri!
Dar cum să faceţi voi vreun drum
Când urma voastră e doar scrum?
La tâlhării vă strângeţi roi!

Blestemul greu să vă lovească,
Doar bube rele să vă crească,
Ochii să îi aveţi ca napul
Şi să vă roadă viermii capul!
Să putreziţi toţi prin palate,
Toţi spulberaţi să fiţi în toate
Şi să aveţi doar oase moi!

Popor român, nu te-ai săturat să stai pe locul mortului şi să fii condus de toţi tâmpiţii?
Chiar ţi-e jenă să iubeşti ţara asta? Nu trebuie să fii naţionalist-comunist pentru asta.

Dan Puric
  • Suzuki SX4

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
wtf ... tie dupa 8 ani de Basescu "live" iti mai trebuie carti  :-/ :-/ :-/
Trebuie sa te dezamagesc, dar "live" percepi intr-un fel lucrurile iar din carti completezi "verigile" lipsa. Asa ai in ochi in intregime "spledoarea" , sau ma rog, cat de cat a fenomenului (personajului) respectiv. Pacat insa ca aceste "splendori" n-au realizat mai nimic - pentru o tara mai prospera, o societate mai civilizata, valori morale in crestere etc.
Plus ca am zis sa mai alternez putin monitorul cu pagini tiparite, constatand ca incep sa uit cum se tine o carte in mana... :)
PS
" Asa arata Traian Basescu, cum il vad eu, autorul acestor randuri.
Un Alexandru Macedon care a castigat batalie dupa batalie cu sine, ajungand la granitele demnitatii umane. De aici incolo,
a inceput razboiul cu ceilalti. Mai intai prieteni sau colegi de partid, pe care i-a tradat pe rand, in numele victoriilor sale.
Al cuceririlor sale. Apoi razboiul cu un guvern si o coalitie din care a facut parte, apoi cu orasul pe care il castigase in stilul
sau, intr-un iures salbatic si al carui cadavru l-a lasat soldatilor sai credinciosi sa ii fie jefuite podoabele si sa fie purtat in
sulitele puterii, profitului si mandriei de cuceritor. Ajuns pe tronul imperial, s-a aratat la fel d egol sufleteste fata de consilierii
sai, de care s-a folosit si pe care i-a  lepadat rand pe rand. Apoi a facut ceea ce stia deja, cu o tara intreaga.
Are insa o singura problema. El nu e Alexandru Macedon. Cu toata ostirea credincioasa si sicofantii sai, a ramas un imparat
gol; iar noi nu suntem invinsi. "

Marius Oprea
Ignis 1.3 GLX+

Offline sfichiu

Un articol care dupa care s-a comentat mult.... :dknw:

"Daca nu iesiti in strada, degeaba te smiorcai 22 de ani, ca România e o mizerie si ca toti te fura. Te fura, daca te lasi furat!
România nu e o tara adevarata. România e o mafie nenorocita, creata de Ion Iliescu acum 22 de ani. O mafie întarita dupa aia si de Conventia Democrata, si de PDL...
Nici macar un singur partid din România nu e un partid adevarat: toate sunt grupuri mafiote, finantate din coruptie, din trafic de droguri, din prostitutie, din camatarie ..etc. PSD, PNL, PDL – aceeasi mizerie.
Pur si simplu e imposibil, pentru ca mafia nu e doar infiltrata in institutiile de stat: mafia este chiar Statul. Întregul sistem este mafiot si construit intentionat pentru furt. Înca din 1990, comunistii au creat noul stat românesc, in asa fel încât sa poata ramâne la putere la infinit si sa fure la infinit – indiferent ce voteaza oamenii la alegeri.
De ce e USL atât de disperata sa scape de Băsescu? Doar are tot guvernul si majoritate de 70% in P...arlament: ce-i mai trebuie? De ce nu încep sa guverneze? De ce nu-si pun in aplicare planurile alea anticriză cu care se lăudau?

Pentru ca nu-i interesează! Pe toți politrucii români ii interesează un singur lucru: șpăgile. De aia baga ei sute de milioane de euro in campanii electorale: ca sa scoată miliarde. Si nu pot sa scoată miliarde, cât timp Băsescu le ascultă telefoanele (ca serviciile secrete sunt subordonate președintelui). Iar in ultima vreme, a început sa-i bage chiar și-n pușcărie, ca pe bietul Adrian Năstase: vai, ce nerușinare! Sa nu mai poată omul sa ia si el o șpagă cinstita, 3 miliarde amărâte de euro, pentru care a muncit din greu la Palatul Victoria!

Bineînțeles, nici Băsescu nu face asta de dragul meu sau al tau : ci tot pentru ca speră sa se întoarcă ai lui la furat...Toti sunt niste hoti !!!

România e in aceeași situație ca la venirea lui Carol I. Același haos, aceeași corupție fanariota, aceeași lipsa de soluții. A fost nevoie de un rege german, un străin, ca sa facă ordine in tară. Carol I a creat România capitalista moderna, pe care au distrus-o comuniștii in 1949.

Pai cine vroiați sa reconstruiască acum capitalismul? Tot comuniștii? Sa fim serioși: au avut 22 de ani, ca sa arate ce sunt in stare. Si au arătat: au furat tot, n-au construit nimic.
De alaltăieri s-au scumpit pâinea, carnea, curentul, apa, întreținerea (si noi scumpiri sunt anunțate până la iarna). Abia acum începe cu adevărat sa se simtă criza.
Când o sa va luati la bataie pentru un litru de lapte, când o sa înghetati de frig in case, când o sa vi se îmbolnaveasca copiii si o sa va uitati la ei cum se sting fara medicamente, sa va amintiti cine este de vina. Sa va amintiti cine a distrus România. Sa va amintiti de politruci si de certurile lor isterice. Sa va amintiti de Ponta, de Antonescu, de Basescu, de Iliescu, de Nastase..."
Mihai Giurgea
  • VITARA S ,Matiz