0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
@Laurentiu...Pana la urma fiecare e stapan (si responsabil) pe optiunea lui, fie ca asta inseamna sa sustina sau sa boicoteze referendumul...
Cei care l-au votat pe Basescu, sa il suporte pana termina mandatul.Cei care nu l-au votat pe Basescu, sa mearga la referendum sa il dea jos, astfel crezand ca Romania va inflori. Daca voi credeti ca 10 masuri populiste vor ridica Romania, va inselati. Leul va pica in continuare, clasa politica va fura in continuare, noi vom pleca din tara asta de rahat, in continuare.Astept sa mi se nasca copilul si sa emigrez. M-am saturat de asistente si doctori care zambesc numai cand vad bani, de politie care ma amendeaza pentru centura de siguranta desi pe langa el trece un jeep pe rosu, de angajatele de la posta sau alte ghisee care cred ca iti fac un favor cand stai la coada sa iti platesti impozitele sau facturile, de prestatorii de servicii care cred ca iti ofera marea cu sarea si iti inchid telefonul in nas cand sunt probleme cu serviciile lor, etc etc
Daca unora le convine ca bASESCU sa cistige la masa verde prin neprezentare si sa devina un presedinte al NIMANUI, e treaba lor insa nu e CINSTIT.P.S. Din cite am inteles, boicotarea alegerilor ar fi caz penal. AM inteles oare gresit ?
Cei care l-au votat pe Basescu, sa il suporte pana termina mandatul.
Cred ca impiedicarea cuiva de a alege, nu boicotarea. E altceva.
BTW - ma duc in tara de origine/inmatriculare a ambarcatiunii tale
Prin urmare, pentru ca nu a incalcat nimeni nici un regulament nu e vorba de a se "acorda" atentionari si nici de a se purcede la cenzura, insa ... cred ca e vorba de o intelegere gresita a scopului acestui forum, club, comunitate de oameni care au o pasiune comuna.
Ion Iliescu, preşedinte de onoare al PSD: "Eu, personal, nu voi vota la referendum. Asta o spun de pe acum. Şi îndemn chiar laboicotarea acestuia, pentru că vreau să ne concentrăm atenţia...