0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Ati umplut tot forumul...
Ati umplut tot forumul cu prostia asta de politica!
Iti spun eu: PNT si PNL au facut o campanie electorala agresiva anticomunista. Pe langa fenomenul Piata Universitatii, se mai difuzau la TVR niste clipuri de tipul "alungati lupii - alungati comunistii". Mare masa a comunistilor de rand (4-5 milioane de persoane) si famillior lor s-a simtit amenintata si a reactionat prin vot. In plus, contracandidatii lui Iliescu veneau din diaspora si nu mancasera salam cu soia ca si populatia autohtona, care nu voia sa-si vanda tara. Spere deosebire de tine, eu nu inteleg cum a putut sa fie ales in 1992.
dupa "ţe au combătut amarnic, de la patrusopt, cu famigliele lor cu tot".
Si care-i problema ? E un subiect de actualitate stind la o . Nu-ti place, nu intra aici.
In bASESCU mai poti avea incredere ? bASESCU, de ochii lumii spune orice. A spus ca demisioneaza in 5 minute, a mai spus ca nu va taia din pensii si salarii, a mai spus ca nu se leaga de spitale etc. Cite s-au adeverit din toate astea ?
... cand criza s-a accentuat, cam ce-ai fi vrut tu sa faca ???
Ce am constatat e ca foarte putini sunt dispusi sa incerce macar sa se puna in rolul lui TB si sa-si spuna cum ar fi procedat ei in locul lui TB, in conditiile in care nu a avut decat o mana de oameni pe care sa se bazeze, iar cu restul trebuind sa negocieze si sa faca compromisuri mai mici si mai mari...