Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 709332 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

1. referitor la EBA[...] nu e parlamentar in Romania [...]  e mai bine decat s-o vedem zi-de-zi in politica damboviteana...
2. ... si tu, si Laurentiu lasati impresia unei neutralitati (niciun politician nu-i bun!)...
1. E europarlamentar si acolo unde e, o vede o EUROPA daca nu chiar si o lume intreaga. De acolo de unde este ea, ne face un si mai mare rau decit daca ar fi invitata pe la televiziunile locale din Bucuresti cu toate ca, eu unul nu cred c-ar da curs invitatiilor. Se stie cum se "descurca" intr-un asemenea interviu ORAL iar in  plus de asta, nici cu citania nu le prea are (cred ca "ventuzele" n-o lasa sa aibe dictie prea buna).

2. Asa cum o padure are uscaturile ei, tot asa si printre uscaturi se pot afla si verzaturi tinere  :).
Chiar daca participam la discutii si pt unii sintem ori plictisitori, ori enervanti asta nu inseamna sa tinem cu vreun partid sau altul. Aveam doar opiniile noastre. Asa cum a spus si CRIBO, noi am cam trecut prin viata. A venit rindul sa lasam tineretul la cirma insa, putina educatie n-ar strica sa mai acumuleze (ma refer la unii). Am trecut prin toate fazele (pionier, UTCist si apoi silit membru de partid) in afara de soim al patriei (pe vremea nea nu exista asa ceva) asa ca ce-a fost epoca asazisa comunista o cunosc. :)
Apropos, ce-ai spune de-o monarhie constitutionala unde in afara sa ne reprezinte un rege si nu un inginer fost politician, un inginer fost geolog sau un marinar fost securist ?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Laurentiu

In alta ordine de idei, se pregateste marea frauda?
Eu inclin sa cred ca "hotului de hoti ii e frica". La cum au cistigat alegerile anterioare, ei cred ca totri se pot cobori la nivelul la care ei s-au dedicat trup si suflet. Din cauza asta cer tot felul de chestii: camere de supraveghere, copii de liste, interval orar de desfasurare mai mic si doar intr-o singura zi etc.  :)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline bisti

Nici regii nu mai sunt ce au fost odata.

Cand o sa se "duca" Mihai, vrei sa il vezi pe Duda, print consort de Romania ?

Offline Laurentiu

...vrei sa il vezi pe Duda...
Importam altul. Printul Charles ca si asa si-a luat domeniu in Romania.  :D
  • Suzuki SX4

Offline shpeedy

@gabineg: chiar am vrut sa scriu "si in 1992", dar nu-mi mai aminteam scoru' (61.4% cf wikipedia) - ca tot vorbeam de alegerile facute de natia asta...

@Laurentiu: am abandonat idea de monarhie - nu merita natia asta asa un onor (n-ar sti ce sa faca cu el)... Oricum ar fi, mi s-a parut strigator la cer cum aceeasi oameni (sau discipolii lor) care in tulburii ani '90 il fugareau pe Rege pe aeroport, acuma stateau evlaviosi sa-i asculte discursul (oare daca Base nu se arata atat de inversunat impotriva Maiestatii Sale, ar mai fi beneficiat Casa Regala de o asemenea primire ??? Hmmm...)
In ceea ce priveste EBA-europarlamentar, nu inteleg de ce te deranjeaza atata vreme cat am trimis la Bruxelles tot ce aveam mai "bun" (Gigi, Vadim, Severin); nu cred ca ea e cea mai breaza dintre toti... chiar o putem pune pe acelasi "calapod" cu Dna Ponta...

Nu stiu cum vezi tu lucrurile, dar eu am cam "abandonat" pretentia ca oamenii care ne conduc sa fie nepatati - prefer oameni care "nu spun cum au facut primul milion", dar care sa lase in urma lor ceva bun, functional...

Cat despre "hotului de hoti ii e frica", nu cred ca ajunge cineva la "arta" PSD-ului in fraudarea alegerilor ...  parerea mea...
« Ultima Modificare: 24.Iul.2012, 10:23:41 a.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Laurentiu

@Laurentiu: am abandonat idea de monarhie...
OK.
Daca s-ar pune capat evaziunii fiscale, a furturilor cu "acte in regula" prin inasprirea pedepselor, o legislatie de fier in FOLOSUL TARII (fara tot felul de portite interpretative) si nu in folosul unui grup de persoane, cerd ca tara asta ar incepe sa se redreseze chiar si cu politicienii de azi.
  • Suzuki SX4

Offline shpeedy

OK.
Daca s-ar pune capat evaziunii fiscale, a furturilor cu "acte in regula" prin inasprirea pedepselor, o legislatie de fier in FOLOSUL TARII (fara tot felul de portite interpretative) si nu in folosul unui grup de persoane, cerd ca tara asta ar incepe sa se redreseze chiar si cu politicienii de azi.

Si cine s-o faca ??? Ca daca macar isi manifesta intentia sau incepe sa spuna lucrurilor pe nume, automat e Dictator si trebuie suspendat...

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Laurentiu

Si cine s-o faca ???
Poate cei de acum, poate cei ce vor fi alesi in modul adevarat DEMOCRATIC. Important e sa trecem cu bine de ziua de 29 iulie.
  • Suzuki SX4

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Si cine s-o faca ??? Ca daca macar isi manifesta intentia sau incepe sa spuna lucrurilor pe nume, automat e Dictator si trebuie suspendat...

Oamenii pot fi categorisiţi după multe criterii, după unul dintre acestea i-am putea împărţi în oameni care fac anumite lucruri şi alţii care doar se laudă că fac acele lucruri, , neavând niciodată intenţia de a trece la fapte.

Cine s-o facă ? Oricum şanse ceva mai mari să întreprindă ceva un nene de formaţie procuror decât de la cei de formaţie preşuleţ ...
Dacă tot ne filmăm cu spatele la (şters de către) CONSTITUŢIE, asta este treaba executivului, în niciun caz a celui mai iubit fiu al poporului !
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14586
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Aparitia presuletului nu s-ar fi intamplat daca nu era episodul "draga Stolo". Adica, in 2004 Basescu devenea prim ministru si isi satisfacea setea de putere. Nu mi-e clar cine ar fi fost presedinte atunci, nu cred ca Stolojan il invingea pe Nastase. Iar coabitarea Nastase presedinte-Basescu premier ar fi fost ca si acum imposibila. Iar Parlamentul D-A l-ar fi suspendat pe Nastase. 
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice