Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 709324 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Livius

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 278
  • Gen: Bărbat
  • Drive safe, safe drive!
    • Bucuresti
Incendiul din Masivul Bucegi: Focul se extinde catre Parcul Natural, elicopterele MAI nu pot interveni. Unul e la reparatii, celuilalt ii lipseste o piesa

E ireala parca situatia in care tara arde, la propriu chiar, si politicienii (in special cei de la conducere acum si viitorii pretinsi parinti ai Romaniei) se piaptana pentru putere intr-o hidoasa campanie electorala! :(
Cred ca se putea face macar efortul de acere ajutor din exterior (daca cel al bunului simt de a avea macar 1 aparat capabil sa intervina 24/24 nu a existat), de a inchiria cateva elicoptere si a interveni in timp util (nu stiu care mai e situatia acum dar focul arde(a) de cateva zile incoace...
  • Vitara Passion AllGrip
"Cel ce luptă, chiar şi singur pentru Dumnezeu şi neamul său, nu va fi învins niciodată"

Offline Livius

• Sr. Member
    • Bucuresti
Am avut miting aviatic demonstrativ in weekend in timp ce ne ard padurile. E trist.
Totusi, nu aparatele care au facut spectacol pe cer (care sunt si straine si evident  nu suporta echipare pt asemenea interventii) sunt de vina pentru ineptia de a organiza asa ceva in timpul unei situatii de urgenta care ar fi solicitat interventii din aer.

P.S. Cred ca daca cineva responsabil ar fi strigat : sariti fratilor (vecinilor) cu un elicopter incoace, ca noi suntem prosti si n-avem, poate poate se misca ceva... ;)
« Ultima Modificare: 23.Iul.2012, 10:03:53 a.m. de Livius »
  • Vitara Passion AllGrip
"Cel ce luptă, chiar şi singur pentru Dumnezeu şi neamul său, nu va fi învins niciodată"

Offline Laurentiu

P.S. Cred ca daca cineva responsabil ar fi strigat : sariti fratilor (vecinilor) cu un elicopter incoace, ca noi suntem prosti si n-avem, poate poate se misca ceva... ;)
Informatia  NU circula. Asa se intimpla cind conducerea e TOTAL corcita (Guvern USL iar cei de sub el sint oamenii SUSPENDATULUI). Fiecare lucreaza pt patronul propriu care ii mai intinde  din cind in cind cite un deget inmuiat in miere.

Pina cind lucrurile nu se vor aseza, dupa referendum sau interimat, cam asa vor merge toate.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
10.35 a.m. - un elicopter special echipat (singurul oare?) a aterizat la Sinaia pentru a interveni la incendiu.
Aparţine M.A.I., nicio firmă privată nu-şi va primejdui aparatele în misiuni atât de solicitante ...
Merită remarcat că după viscol, s-a anunţat că se vor găsi prin poşetuţa curtezanei bani pentru reparaţiile capitale necesare la acest tip de elicoptere însă au apărut noi rochiţe, mărgeluţe ... Aşa că interesul naţional a triumfat în final !
« Ultima Modificare: 23.Iul.2012, 11:03:22 a.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline Livius

• Sr. Member
    • Bucuresti
  • Vitara Passion AllGrip

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
Sper din tot sufletul ca intr-un viitor cat mai apropiat sa ajungem sa votam politicienii pentru ca ne impart idealurile si aspiratiile. La ora actuala nu se practica decat votul negativ. Cei care voteaza NU, nu-l simpatizeaza pe Basescu dar nu-i inghit sub nici o forma pe cei din PSD si aleg raul mai mic iar ce-i care voteaza DA sunt dusmani convinsi ai lui Basescu si nu neaparat simpatizanti PSD.
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline shpeedy

@cribo25: referitor la EBA, mie chiar nu mi se pare ca ar fi promovat-o el, ci PDL-ul (poate ca sa-i cante in struna, nu neg); dar pe de alta parte, daca ea a vrut sa intre in politica, cum ar fi putut Base sa se puna de-a curmezisul ??? macar nu e parlamentar in Romania - nu stiu daca Base a avut ceva de spus pentru chestia asta, dar e mai bine decat s-o vedem zi-de-zi in politica damboviteana (si DA, si eu sunt de acord ca EBA nu are ce cauta in politica).

PDl = partid de corupti - ca toate partidele de dupa '90 (dupa moartea lui Coposu, au reusit ei sa faramiteze si PNTCD-ul pe baza de interese)

Ca o perceptie personala (corectati-ma, daca gresesc): si tu, si Laurentiu lasati impresia unei neutralitati (niciun politician nu-i bun!), dar parca treceti cu vederea faptul ca USL=PSD+PNL+PC, unde PSD=PDSR=FSN=Iliescu, PNL=un grup de interese care n-are nimic de-a face cu partidul istoric, PC=partidul  unui securist dovedit, care si-a cladit imperiul pe "miliardul lui Ceausescu".
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
@shpeedy, treaba cu promovatul prin PDL s-ar putea sa fie cum spui, n-am aprofundat, dar un tata, care isi lasa copilul sa poarte "o palarie de 50 de ori mai mare decat poate", face mai mult rau acestuia si pe moment si pe termen lung.

Avantajul tau shpeedy este tineretea, si dorinta de a te pozitiona cumva  in "valtoarea" politica, chiar si numai ca simpatizat. Este de inteles. Eu am trecut prin toate "etapele" incepand cu 1989, niciodata inregimentat politic, sunt deja "fript si rasfript" in acesti 22 de ani.
 Acum sunt mai mult in rolul de "chibit" care mai agita (mai bine sau mai slab) atmosfera "politica" aici pe forum. Este placut si deconectant. Citesc opinii, socializez, ca la o sueta intre cunoscuti.
Nu prea ma omor cu scrisul dar promit, cu o prima ocazie, dezvolt subiectul postat de tine.   :) >:D<
Ignis 1.3 GLX+

Offline shpeedy

@cribo25: crede-ma ca nu tin neaparat sa ma pozitionez intr-un anume fel (sincer as alege o a treia optiune, daca ar exista). Spre deosebire de altii, consider ca am adus argumente in ceea ce-mi priveste "simpatiile"...

Nu ma ghidez pe principiul "cine nu-i cu noi e impotriva noastra" (care apropo e pur comunist, nu basist cum spunea cineva), dar cam la asta se ajunge. Deh, poate ca nu eram aici daca in decursul timpului faceam alegerile corecte (inca regret alegerea facuta in turul doi din 2004, cand am pus stampila pe Iliescu in detrimentul lui Vadim); inca nu-mi pot explica cum a iesit Iliescu cu 80% in 1990...

In alta ordine de idei, Se pregateste marea frauda? Oare cati ar fi dispusi sa accepte fraudarea referendumului doar pentru a scapa de Marinar...  :-/

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14586
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
inca nu-mi pot explica cum a iesit Iliescu cu 80% in 1990...

Iti spun eu: PNT si PNL au facut o campanie electorala agresiva anticomunista. Pe langa fenomenul Piata Universitatii, se mai difuzau la TVR niste clipuri de tipul "alungati lupii - alungati comunistii". Mare masa a comunistilor de rand (4-5 milioane de persoane) si famillior lor s-a simtit amenintata si a reactionat prin vot. In plus, contracandidatii lui Iliescu veneau din diaspora si nu mancasera salam cu soia ca si populatia autohtona, care nu voia sa-si vanda tara. 

Spere deosebire de tine, eu nu inteleg cum a putut sa fie ales in 1992.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice