Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 709322 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Noi suntem la ora actuala la cheremul unei babaciuni nemtoaice si a unor florari olandezi . Asta pentru ca diplomatii nostrii de cariera , au o cariera dezastruoasa si nu au nimic in comun cu orientarea diplomatica si mai ales cu strategia de orientare economica si strategica care sa ne dea o anume independenta, de toti mortii astia vii de prin Europa care sunt full de bani si care jongleaza cu tratate , informari si directii de urmat pentru noi cei din estul Europei si pentru ei mai putin sau cu alta interpretare pe acelasi text . Niste dobitoci . Bine ca inca nu am trecut la moneda euro si rau ca mai marii nostrii destepti nu intorc privirea economica spre marile puteri consumatoare de produse . Nu sunt departe de noi si in nici un caz ajutorul nu vine din vestul Europei . S-a vazut acum pe fata si de cel mai neavenit si neajutorat om in domeniul politicului . Trebuie sa fii orb sa nu vezi ca , cei din Uniunea dezastruoasa a Europei, ai salveaza de la pieire si sterg datoriile numai acelora unde au ei interese si impotriva celorlalti distribuie sanctiuni . Asta nu este uniune ci mai degraba o adunatura de asupritori care incearca sa-si achite datorii si sa traiasca natia lor bine pe banii unora ca noi , la care ne arunca cite un os sa ne guduram . Nu stiu ce sa spun dar pe vremuri eram un popor mindru si nu tineam cont de nimeni prin Europa asta .  ;) Pacat ca avem resurse si mincare se poate face de pe pamintul care este din belsug si nemernicii au vindut tot .  :baston: Ca sa ne revenim singura solutie ramine nationalizarea ca pe vremuri . Sa cada toate contratele si sa se intoarca totul la popor . Altfel murim de foame multe generatii de acum incolo .  :-?

Vadime, tu esti?  Medicamente...  Medicamente...   :-((

Offline rexkrokiDAU

Nu cred ca e cineva nebun sa vrea raul tarii si a viitorului copiilor lui.

Nici Hitler nu a vrut asta.

Offline M_TM

@laurentiu...OM...e un termen atat de general ....oameni au fost si hitler...stalin..
..prefer sa aleg partenerii de discutie in functie de discursul fiecaruia,nu trebuie sa aibe aceleasi convingeri politice ,religioase,sexuale ...
cred ca esti de acord ca eviti oamenii cu care nu ai ce discuta,si care mai tot timpul sunt in pana de idei ,sau,orice discutie o canalizeaza spre ce stie el mai bine,incepand sa discuti despre masini si terminand prin a asculta convingerile vehement politice ale respectivului.
Asa ca ptefer sa te consider in continuare un partener de discutii .
Sincer nu agreez discursurile gen"sunte-ti nevazatori ori nu aveti discernamant.....daca ganditi ca NOI.... :"
..am vazut destui cu genul acesta de discurs...detinatorii adevarului absolut...  :clap:
..totusi a fost destul de decent in afirmatie..putea sa spuna ca sunteti prosti sau tampiti sau nebuni daca nu aveti aceeasi parere cu mine....
 ..desi..sincer..printre randuri......
..eh..fiecare vine cu hard si soft ..de upgradat e mai greu....
..nu inteleg totusi,de ce mama dreaq un OMul... normal,de altfel,devine vehement si necioplit cand e vorba de politica...???  :-t  :notlst:
...si indiferent de baricada...sa ne " vedem " pe 29.....

Offline Laurentiu

de ce mama dreaq un OMul... normal,de altfel,devine vehement si necioplit cand e vorba de politica...???  :-t  :notlst:
Poate dorinta de PUTERE, de a fi SEF peste multi si daca e vorba de a fi sef peste toti e si mai bine, de a fi de partea puterii, de a arata lumii ca a avut dreptate si ca toate convingerile lui au cistigat si sint mai presus de celelalte [bineinteles daca in asa zisele convingeri nu intervin si interesele materiale  :)].
In alta ordine de idei, ORGOLIU pe primul plan si apoi restul.  ;)

Cit priveste termenul de OM, eu am un alt punct de vedere. Asculta versurile melodiei si poate imi vei da dreptate  ;)
"A fi OM e lucru mare, a fi domn... e o-ntâmplare!"

« Ultima Modificare: 22.Iul.2012, 11:26:29 a.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577

Ce mi-a placut la PDL:
- si-au asumat – cu riscul disparitiei de pe scena politica – niste masuri de austeritate pe care nimeni n-ar fi fost dispus sa si le asume (masuri recunoscute de organisme externe si de alte tari din UE ca fiind salvatoare in contextul economic actual); recunosc ca nu sunt bugetar, dar cred in existenta “liberului arbitru”: daca nu-ti convin conditiile de munca/salariul esti liber sa pleci pentru mai bine.
- au inceput sa miste lucrurile in ceea ce priveste autostrazile – fapt ce trebuia facut inca din 1990.
- au fost primii oameni politici dupa '90 care avut capacitatea sa arate ca pot sa renunte la scaun (contrar parerii unora): prin demisia totala a Guvernului BOC au aratat ca se poate sa nu te ancorezi de pozitia ocupata.
- au avut capacitatea sa vina cu oameni complet noi, tineri si multi ne-afiliati politic (Guvernul MRU) – in oglinda, Guvernul USL-ul vine cu oameni pe care ii tot vedem prin guvernele din ’90 incoace.
- au inceput sa miste lucrurile spre o Justitie independenta politic.

Ce nu mi-a placut la PDL:
- nu au fost in stare sa-si faca curatenie in partid: gasesti inca multi oameni corupti in structurile lor alaturi de putinii oameni capabili.
- nu au fost drastici in ceea ce priveste traseismul politic (daca nu se bucurau la randu-le de avantajele acestei plagi, poate ca nu eram in acest rahat).
- puteau sa fie si mai eficienti in lupta anti-coruptie.

Ce-mi place la TB:
- pana sa intre in politica, chiar a facut ceva in viata – nu consider ca e usor sa fi capitan de nava si sa ai responsabilitatea catorva zeci de suflete.
- desi este un fost comunist, chiar vrea sa lase in urma o Romanie moderna si FUNCTIONALA dpdv economic, politic, legislativ: prin scaderea numarului de parlamentari si parlamentul unicameral, prin reorganizarea teritoriala.
- a fost dispus sa renunte la putere (prin scurtarea mandatului) pentru punerea in practica a ideilor sus-mentionate.
- e primul presedinte care – atunci cand a sesizat un dezechilibru intre stanga si dreapta pe scena politica -a incercat sa construiasca ceva in zona respectiva (a invitat la negocieri pentru a se intelege intre ele diferitele factiuni din fostul PNTCD, miscarile din jurul lui Lazaroiu/MRU).
- este un politician abil (asa cum nu toti managerii pot fi lideri, nici toti oamenii din politica nu pot fi politicieni).

Ce nu-mi place la TB:
- cand i se pune pata pe cineva/ceva, e foarte patimas – conflictele cu MS Regele Mihai, scandalul cu Arafat.
- cateodata vorbeste gura fara el...

Incerc sa intru in logica gandirii tale si formulez o intrebare - putem compara un capitan de nava care are in responsabilitate cateva vieti de marinari, condusi strict ierarhic cu "nava" imensa formata din batrani, femei, diverse categorii sociale, oameni mai mult sau mai putin istruiti, mai harnici sau mai lenesi etc. etc. in acelasi mod?
Si unde se mai poate adauga (ca o gluma amara) ca in portul Rouen au facut ei ce-au facut si au dat foc la 37 de nave - de a fost un intreg scandal in presa vremii si nu numai.
Incercam o provocare vizuala? Cate din cele 10 minciuni sunt sau nu reale? Toate, 8 sau 5 sau 2 - indiferent de numar, fiecare dintre noi are dreptul sa voteze asa cum doreste.
La ce nu-mi place la TB, cam "subtire" prezentarea - printre altele rezulta ca nu te deranjeaza propulsarea fiicei (EBA), ca doar este parinte si copilul trebuie sa aiba "un viitor"..   Intrebare retorica acum - ai face la fel cu propriul copil.

Despre PDL cateva remarci -  aici sunt de acord cu tine, in afirmatia "nu au fost in stare sa-si faca curatenie in partid: gasesti inca multi oameni corupti in structurile lor alaturi de putinii oameni capabili."
Intr-adevar putini oameni capabili, seamana mai mult cu un partid de corupti, nu degeaba a aparut si sloganul din iarna " Va rugam sa ne scuzati, nu producem cat furati" . Oare PDL sa vina de la "partid de lacomi" sau chiar "partid de ..." alte substantive care incep cu l.....e, las la imaginatia ta completarea cu puncte, puncte.
In fine despre restul, gen demisia guvernului Boc, 5,6 la cat s-a ajuns si despre "competenta" ministrilor ar trebui un topic separat, reamintind doar de Igas, Pogea (datorita caruia s-au inchis sute de mii de firme ) Udrea, Videanu, etc,etc.
Astept cu interes acum sa pui "artileria grea" pe cei de la USL, sa abordam democratic polemica. Daca se poate tot asa relaxat si amical.  :)

http://sateliti.info/showthread.php?26101-Traian-Basescu-a-incendiat-nu-plagiat-37-de-nave!

@rexkrokiDAU  Pentru replica: "Vadime, tu esti?  Medicamente...  Medicamente...  :ai un  :good: de la mine
Ignis 1.3 GLX+

Offline Laurentiu

Nu va cere nimeni sa votati intr-un anume fel ci doar sa participati pe 29 iulie la vot.

E vremea sa fie o schimbare si in Romania. Poate se va arata soarele si pe strada noastra.

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline M_TM

hihi...prin 90 era un slogan:
iliescu apare..soarele rasare :D

Offline Laurentiu

hihi...prin 90 era un slogan:
Pai atunci, s-o lasam ca merge asa  :D:

• Suzuki SX4

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Tocmai spuneau dimineata la stiri ca nu au putut interveni cu un avion special din cauza ca nu au primit toate aprobarile pentru a decola.
Go Terios!!!:)