0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Noi suntem la ora actuala la cheremul unei babaciuni nemtoaice si a unor florari olandezi . Asta pentru ca diplomatii nostrii de cariera , au o cariera dezastruoasa si nu au nimic in comun cu orientarea diplomatica si mai ales cu strategia de orientare economica si strategica care sa ne dea o anume independenta, de toti mortii astia vii de prin Europa care sunt full de bani si care jongleaza cu tratate , informari si directii de urmat pentru noi cei din estul Europei si pentru ei mai putin sau cu alta interpretare pe acelasi text . Niste dobitoci . Bine ca inca nu am trecut la moneda euro si rau ca mai marii nostrii destepti nu intorc privirea economica spre marile puteri consumatoare de produse . Nu sunt departe de noi si in nici un caz ajutorul nu vine din vestul Europei . S-a vazut acum pe fata si de cel mai neavenit si neajutorat om in domeniul politicului . Trebuie sa fii orb sa nu vezi ca , cei din Uniunea dezastruoasa a Europei, ai salveaza de la pieire si sterg datoriile numai acelora unde au ei interese si impotriva celorlalti distribuie sanctiuni . Asta nu este uniune ci mai degraba o adunatura de asupritori care incearca sa-si achite datorii si sa traiasca natia lor bine pe banii unora ca noi , la care ne arunca cite un os sa ne guduram . Nu stiu ce sa spun dar pe vremuri eram un popor mindru si nu tineam cont de nimeni prin Europa asta . Pacat ca avem resurse si mincare se poate face de pe pamintul care este din belsug si nemernicii au vindut tot . Ca sa ne revenim singura solutie ramine nationalizarea ca pe vremuri . Sa cada toate contratele si sa se intoarca totul la popor . Altfel murim de foame multe generatii de acum incolo .
Nu cred ca e cineva nebun sa vrea raul tarii si a viitorului copiilor lui.
de ce mama dreaq un OMul... normal,de altfel,devine vehement si necioplit cand e vorba de politica...???
Ce mi-a placut la PDL:- si-au asumat – cu riscul disparitiei de pe scena politica – niste masuri de austeritate pe care nimeni n-ar fi fost dispus sa si le asume (masuri recunoscute de organisme externe si de alte tari din UE ca fiind salvatoare in contextul economic actual); recunosc ca nu sunt bugetar, dar cred in existenta “liberului arbitru”: daca nu-ti convin conditiile de munca/salariul esti liber sa pleci pentru mai bine.- au inceput sa miste lucrurile in ceea ce priveste autostrazile – fapt ce trebuia facut inca din 1990.- au fost primii oameni politici dupa '90 care avut capacitatea sa arate ca pot sa renunte la scaun (contrar parerii unora): prin demisia totala a Guvernului BOC au aratat ca se poate sa nu te ancorezi de pozitia ocupata.- au avut capacitatea sa vina cu oameni complet noi, tineri si multi ne-afiliati politic (Guvernul MRU) – in oglinda, Guvernul USL-ul vine cu oameni pe care ii tot vedem prin guvernele din ’90 incoace.- au inceput sa miste lucrurile spre o Justitie independenta politic. Ce nu mi-a placut la PDL:- nu au fost in stare sa-si faca curatenie in partid: gasesti inca multi oameni corupti in structurile lor alaturi de putinii oameni capabili.- nu au fost drastici in ceea ce priveste traseismul politic (daca nu se bucurau la randu-le de avantajele acestei plagi, poate ca nu eram in acest rahat).- puteau sa fie si mai eficienti in lupta anti-coruptie.Ce-mi place la TB:- pana sa intre in politica, chiar a facut ceva in viata – nu consider ca e usor sa fi capitan de nava si sa ai responsabilitatea catorva zeci de suflete.- desi este un fost comunist, chiar vrea sa lase in urma o Romanie moderna si FUNCTIONALA dpdv economic, politic, legislativ: prin scaderea numarului de parlamentari si parlamentul unicameral, prin reorganizarea teritoriala.- a fost dispus sa renunte la putere (prin scurtarea mandatului) pentru punerea in practica a ideilor sus-mentionate.- e primul presedinte care – atunci cand a sesizat un dezechilibru intre stanga si dreapta pe scena politica -a incercat sa construiasca ceva in zona respectiva (a invitat la negocieri pentru a se intelege intre ele diferitele factiuni din fostul PNTCD, miscarile din jurul lui Lazaroiu/MRU).- este un politician abil (asa cum nu toti managerii pot fi lideri, nici toti oamenii din politica nu pot fi politicieni).Ce nu-mi place la TB:- cand i se pune pata pe cineva/ceva, e foarte patimas – conflictele cu MS Regele Mihai, scandalul cu Arafat.- cateodata vorbeste gura fara el...
hihi...prin 90 era un slogan: